Memara je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- mitokorupcione
- Kontakt:
Konačni sud donijet će prvi čovjek Mešćeme i naš efendija @samirr.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Memara je napisao/la:
Ovo je post desetljeca
Memar, ja bih te proglasio odmah forumasem godine
- Evolution87
- Kontakt:
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHHAHMemara je napisao/la:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
znas li ti zasto su osimovi otjerani iz zeljescara?Egzircir je napisao/la:Tvoj komentar mi i ne daje previse nade da si bas dobrostojeci sa koeficijentom, ali nema veze, bice to sve dobro.Evolution87 je napisao/la:Kaje li se i tvoj stari sto ga nije na plocice otreso kad je vidio kakvog debila je napravio?Egzircir je napisao/la:Nego da skrenemo malo sa kolosijeka, kako vam je Psiholog, da li se kaje zbog grijeha?
Za manje upucene, Psiholog je inace i poznat pod imenom Dragan David Dabic.
Uhvatili ste se J.D. bez potrebe, covjek je rekao NE i to je nesto sto niko u to vrijeme nije mogao reci. Dio da je otjeran radi propagiranja vjere, nije i nece biti dokazan, sto znaci da naglabate bez ikakve potrebe.
Cinjenica je samo jedna u svemu ovome, da Vi (mali pitari) vise vodite brige o nama, nego Mi o vama i to vas pravo boli. Nas boli neka stvar sta vi radite i ko vam je predsjednik, dok Vi jedva cekate da se nesto desi oko FKZ, da svi skocite i rugate se.
Zato je bolje da vi prvo ocistite svoju avliju, zapitajte se kako su vas opljackali D.S. i A.I. i probajte makar malo razmislit zasto niste doveli niti jedno pojacanje u prelaznom roku.
- Neandertalac
- Kontakt:
24. oktobra 1946. godine, održana je zajednička skupština dvaju društava, "Udarnika" i "Slobode". Šta se sve dešavalo tog historijskog četvrtka, iza zatvorenih vrata velike sale Fiskulturnog doma u Sarajevu. U cjelosti vam prenosimo izvještaj sa skupštine, objavljen u sarajevskom listu "Oslobođenje", dva dana kasnije: U velikoj sali Fiskulturnog doma u Sarajevu održana je zajednička skupština sarajevskih društava "Udarnika" i "Slobode", kojoj je bio cilj da nakon izvještaja i dobijanja razrješenica oformi jedno društvo, fuzijom ovih dvaju društava. Pred velikim brojem članova jednog i drugog društva, u prisutnosti ministra Narodne vlade Bosne i Hercegovine druga Nike Jurinčića i pretsjednika JSRN BiH druga Šefketa Maglajlića, skupštinu je otvorio Safa Džinović. On je pozdravio prisutne, pročitao dnevni red zajedničke skupštine i zatim dao riječ Ljubi Filipoviću koji je pročitao opširan izvještaj o dosadašnjem radu "Udarnika". Iz izvještaja o radu "Udarnika" vidjelo se da je društvu uspjelo da stvori skoro sve fiskulturne i sportske sekcije, ali masovnost nije postignuta. "Udarnik" je, kao i ostala društva, imao mnogo objektivnih smetnji u svom radu, kao na pr. nedostatak rekvizita, sportskih igrališta i objekata. Na zaključku izvještaja izvjestilac je konstatovao da u Sarajevu treba učiniti veliku prekretnicu na polju fiskulture, fiskulturu treba srediti, organizovati i skoncentrisati u jednom jakom fiskulturnom društvu - društvu koje će uživati potporu svih masovnih antifašističkih organizacija i narodnih vlasti. "Svjesni te činjenice - rekao je izvjestilac - članovi našeg društva već se odavno bave mišlju o sjedinjavanju našeg društva sa "Slobodom". Dosada ova stvar nije objavljena, a danas, kada smo se ovdje zajednički sastali, naš skup treba tu želju da realizuje". Poslije "Udarnika" izvještaj o radu "Slobode" podnio je drug Braco Salom. Njegov izvještaj bio je kratak i sažet. Iz izvještaja se vidjelo da je i kod "Slobode" bilo sličnih problema za rad, kao i kod "Udarnika". Osim toga - kako kaže izvjestilac - pomanjkanje stručnjaka, težnja ka osamostaljenju aktiva "Slobode" i pitanje članstva postavljali su upravu društva u težak položaj, pa je uprava uvažavajući sve ove činjenice našla da je prijedlog Okružnog fiskulturnog odbora za stvaranje jednog jakog društva najzdravije rješenje, te ujedinjenje "Udarnika" i "Slobode" pozdravlja i preporučuje skuštini da taj prijedlog usvoji. Poslije izvještaja društava skupštini je pročitao svoj referat o problemu fiskulture u Sarajevu drug Arif Tanović. Pošto se osvrnuo na probleme fiskulturnog rada u Sarajevu nakon oslobođenja i pošto je konstatovao da je u radu vladala nesređenost, zatim nedostatak masovnosti i prilična dezorganizacija, drug Tanović je rekao da je ovo stanje primoralo fiskulturna rukovodstva i aktiviste da nađu rješenje kako bi se to stanje popravilo. Otuda inicijativa da se združe "Udarnik" i "Sloboda" i da se u Sarajevu stvori novo jako fiskulturno društvo, koje treba da raskine sa starim nedostacima i da svojim radom posluži kao primjer za sva ostala društva naše Republike. Nakon referata razvila se diskusija u kojoj je takođe učestvovao drug Šefket Maglajlić. On je, između ostalog, istakao da kroz fuziju "Slobode" i "Udarnika" treba da dođe do još agilnijeg rada dosadašnjih aktivista na polju omasovljenja fiskulture u Sarajevu. Drug Maglajlić je podvukao da do fuzije ne dolazi zato što bi mi htjeli da eliminišemo ovog ili onog aktivistu iz društava, nego tom fuzijom mi želimo da sve naše snage združimo, kako bi što korisnije poslužili našem fiskulturnom pokretu. On je dalje istakako da se u svom radu ne smijemo udaljiti od osnovnog cilja našeg pokreta, a taj je: spremanje sposobnih radnika na obnovi i izgradnji naše zemlje i zdravih i snažnih čuvara naše otadžbine. Kad je završena diskusija po referatu prešlo se na izbor uprave i imena novog društva. Kandidacioni odbor povukao se da sastavi i predloži listu novog odbora, a skupštinari su poveli vrlo živu diskusiju o imenu novog društva. Padalo je više prijedloga, pa je na kraju izabrano ime "Torpedo". Učesnici skupštine su oduševljeno pozdravili izabrano ime "Torpedo", koje sa toliko ponosa nose mnoga sindikanlna društva bratskog Sovjetskog Saveza. U posljednjoj tački denvnog reda prisutni su izabrali novi upravni i nadzorni odbor društva. U upravu društva izabrani su: Pretsjednik Safet Džinović, I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante Skarić, ljekari d-r Derviš Ramadanović i d-r Banić. Članovi odbora: Arif Tanović, Mirko Ostojić, Jelena Dopuđa, Sabrija Musić, Aco Trumić, Šipka Dujo, Vjekoslav Žesto, Uroš Žarić. Načelnika stručnog odbora bira stručna komisija. Nadzorni odbor: Pretsjednik Šefket Maglajlić. Članovi Odbora: Braco Kosovac, Rade Jakšić, Dinko Falatar, d-r Sveto Kaluđerčić, Mile Đuraš, Vlado Ivković. Delegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić. Stručna komisija: Sveto Ćuk, Vlado Hrisafović, Ante Suhi, Sabrija Musić, Šemsudin Dizdar, Mehmed Ćeremida, Ferid Azapagić, Strahinja Petrović, Momo Vidović, Braco Salom, Ferida Azapagić, Pavo Jožanc, Osman Južnić, Ferid Kulender, Ferid Kulić, Ljubo Filipović, Vlado Škavo, Nada Vojnović, Ljubica Vojnović. Novi odbor primljen je aklamacijom. Time je i rad ove skupštine završen. Oslobođenje, Subota, 26. oktobar 1946. godine.
Dakle zaključili smo sljedeće Evander;
Torpedo je REŽIMSKI klub!
Joško Domorocki je odbio da pređe!
Joško Domorocki se suprostavio režimu!
Činjenice Evander a ne spinovi. Sam si rekao "moguće da je bilo pritisaka". Ako nisi dovoljno o upućen kako su se stvari odvijale u komunizmu možeš se lako informisati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Haris Duljevic LEGENDA Sarajeva.
Rekao Zelji NE!!!!
Za 50 godina cemo pisati kako se opirao sistemu koji ga je zelio na silu dovesti u Zeljeznicar
To bi otprilike bila ista prica kao i za Domorockog.
@Neandertalac
Zeljo radnicki klub, protv sistema, suspenduje legendu jer se bori za vjerkse slobodde
Pa nemoj me hebati
To sto vas je neko osnovao ili nije osnovao, ne nijenja cinjnicu kako se ponasate i kako se povinavate svakom sistemu.
Ovo ti je ocit dokaz.
Covjeka ste otjerali da bi se ulizali komunistima. Radi cega?
Rekao Zelji NE!!!!
Za 50 godina cemo pisati kako se opirao sistemu koji ga je zelio na silu dovesti u Zeljeznicar
To bi otprilike bila ista prica kao i za Domorockog.
@Neandertalac
Zeljo radnicki klub, protv sistema, suspenduje legendu jer se bori za vjerkse slobodde
Pa nemoj me hebati
To sto vas je neko osnovao ili nije osnovao, ne nijenja cinjnicu kako se ponasate i kako se povinavate svakom sistemu.
Ovo ti je ocit dokaz.
Covjeka ste otjerali da bi se ulizali komunistima. Radi cega?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 feb 2017, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
pa po želji nasralimitokorupcione je napisao/la:bumbari se sastali
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel bezveze navijati za sarajevo, joj mogu mislit kako ti je satrase vas kompleksi, imam jedan prijedlog za ovo sto se sami sebi dali ime divovi da promijenite u kompleksasi ono bas vam pristaje, osjeti se sa kojim god pitarom progovorim iz njega kompleks izbija aaaaaaaaa.....Memara je napisao/la:On odbio a par njih prešlo, što i oni ne odbiše o ljubavi što te rodi klasa radnička? Kad se očigledno najnormalnije moglo odbit i nastaviti nastupat u Zeljkanu.
Jedini kompleks koji ja imam prema vama leži u tom što bih volio da mi je vaša pamet da se odmorim. Ni brige ni pameti, izmišljeni svijet u kojem vlada harmonija. Što nemaš izmisli, što ne možeš ukradi, kad ne ide namjesti, prodaj se svakom sistemu. Bajka. Iskreno to jedino.
e CUJ Dženisov podbradak hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Josko Domorocki hahahahahahahaha
Josko Domorocki hahahahahahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- TobeYarabi
- Kontakt:
Tvoje AMIN ucinilo te legendom!

Muhoni će vas kazniti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
AHHAHAAHHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHHAAHAHAH
KAKVO PRSKANJEEE
KAKVO PRSKANJEEE
Legenda je postao jer se odupirao sistemu, a otkaz je popio radi sitema?
Pa nemojte me hebati
Pa to nema ni u Veseloj Svesci

Pa nemojte me hebati
Pa to nema ni u Veseloj Svesci
- mitokorupcione
- Kontakt:
svako želi ono što nema.Memara je napisao/la:Jedini kompleks koji ja imam prema vama leži u tom što bih volio da mi je vaša pamet da se odmorim. Ni brige ni pameti, izmišljeni svijet u kojem vlada harmonija. Što nemaš izmisli, što ne možeš ukradi, kad ne ide namjesti, prodaj se svakom sistemu. Bajka. Iskreno to jedino.
Mithat Mito Korupcione
Naravno, nemam praznu glavu ko vi. Najbolje budala bit.
- mitokorupcione
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.