FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 07 okt 2016, 18:39

Izgleda da malac Coman nije TDI neg' JTD. Rasp'o se nakon godinu dana. :cry:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 07 okt 2016, 18:56

Centre forward je napisao/la:Izgleda da malac Coman nije TDI neg' JTD. Rasp'o se nakon godinu dana. :cry:
Otprilike tako nekako :mrgreen:
Steta, a obecavao je..
Mia San Mia

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 07 okt 2016, 19:06

Idite editujte i stavite tacke na proslogodisnje postove. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 okt 2016, 19:16

MoRe, ak' ćete vi isto za PP. :think:

:D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 07 okt 2016, 20:17

Gefufna je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Izgleda ugovor Comana nece biti otkupljen, i on ce bit vracen u Juventus.
Povrede, i neuklapanje u Carlov sistem, su razlog tome.
Dok je bio Guardiola, igrao je odlicno.

nemam nista protiv toga :zviz: :zviz: :zviz:
Cuj to? Zar nije mali Coman - king, novi Riberi i turbo dizel? :hmmmmm:

s tobom necu da razgovaram psujes puno :mrgreen: .Ruku na srce nado sam se u vezi ovog malca ali hebiga nije svaki dan bajram :mrgreen: .Neo bogati dobil ban za ono psovanje ,samo pitam :zviz: :zviz: :zviz: :kafa: :zviz: :zviz: :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 okt 2016, 22:33

Mali coman ostaje u bayernu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 okt 2016, 23:33

anelbavarac je napisao/la:Izgleda ugovor Comana nece biti otkupljen, i on ce bit vracen u Juventus.
Ovo je neko izjavio ili je tvoj neki zakljucak?
Izvor?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 okt 2016, 00:34

Karlo je napisao/la: šljivo moj dobri buraz jesi ti nas bavarac ili ne :kafa: :yawn: :zviz: ,samo pitam posto vidim pises na nasoj temi ,mopglo bi se rec cesce :mrgreen: Da znamo :mrgreen:
Jesam, i prije sam pisao ovdje. :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 okt 2016, 00:49

harden je napisao/la:
Ovo je neko izjavio ili je tvoj neki zakljucak?
Izvor?
Tz i goal.com su objavili informaciju kako uprava razmišlja da ne otkupi ugovor Comana. Prema analizi transfermarkt.de takav scenario je skoro nemoguć, jer pogotovo što je Coman prema svim ocjenama prošle sezone ispunio očekivanja i bio dosta dobar. U ovoj sezoni za sada ima problema, a što je donekle i uobičajno zbog njegovih godina te same činjenice da ima i EURO iza sebe.
I ja mislim da je više transfermartk u pravu, teško mi je zamislivo da ne otkupimo Comana, pogotovo što se radi o igraču velikog potencijala, koji je pokazao da zna dosta toga, a samim tim mu je i cijena jako povoljna. Tako da...
U avgustu je i Rummenigge govorio kako je otkup Comana sigurna stvar. A eto tz i goal.com tvrde kao da su se mišljenja unutar uprave promjenila pa se sada kao i razmišlja da se Francuz ne vezuje čvrsto za klub.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 okt 2016, 02:04

Ukoliko su ove špekulacije (ne bih pisao da se i BILD nije oglasio koji kaže da bi Bayern mogao vratiti Comana) oko Comana istinite, a nedavno se gotov' sa sigurnošću govorilo o otkupu, onda se mora uputiti pitanje ka upravi kluba: kakva je to sad politika i šta (ko) je zaokrenulo? Ako je na osnovu par utakmica koje su igrane nakon povrede u još nedefinisanom sistemu otpisan igrač koji je imao odličnu prvu sezonu kao tinejdžer onda tu meni nešto dobro smrdi - konkretno, smrdi mi posao koji radi struka i uprava. Ima se plan produživati ugovor sa Robbenom i Riberyjem koji su znamo u već kakvom stanju i godinama, a nema sa prospektom koji bi trebao da zamjeni jednog od njih? Lično, iznenadio bih se (neprijatno) kad bi se to desilo. Izuzev u jednom slučaju, u slučaju da se Coman zamjeni nekim WC igračem. A, ako su to priče u kojima bi se Coman zamjenio sa Gnabryjem onda je bolje da te priče ostanu ranga viceva.

Coman je reprezentativac Francuske, prošao škole PSG-a, Juventusa i kao 19-godišnjak igrao u Bayernu, i kao takav napravio 35 utakmice sa 6 pogodaka. Igrač koji može igrati na dvije krilne pozicije, odličnog tempa i koraka, eksplozivnosti i brzine i sa tim osobinama je profil igrača oko kojeg se treba graditi pozicija krilnog igrača u timu. Gledajući statistiku u istom periodu prošle i ove godine generalno ima slabije ocjene, ali poboljšanog šuta i istog procenta dodavanja samo slabijeg procenta dobijenih duela, a što je i normalno jer je rovit, i, zbog toga što je ovaj sistem (bar ovo na početku) baziran na individualnoj igri na krilima čija ekipa napada sa većim posjedom plus dosta protivničkih igrača nazad, a što manje baziran na igri kreiranja bolje pozicije 1-na-1 za krila (ovo je ključ, a znamo koliko je Pep na tome insisitirao). Ne vjerujem ni da druga krila imaju bolje statistike. Najbolji primjer je Muller, kad mu je Pep pravio prostor i prostor za „bek dor“ utrčavanja i slobodna lutanja on je napravio najbolju sezonu ikad (slično kao i kod Loew-a). Sad kad treba nešto sam iskreirati njega nema nigdje, kao što i neće nikog drugog biti ako se nešto na tom planu ne promjeni.

Coman će propasti ukoliko se ne bude vjerovalo u njeg' i ukoliko se ne bude uspostavila igra i sistem da se olakša krilima u njihovoj igri. Svako će krilo propasti ukoliko ne bude tako. Propast će i Muller. Malo je igrača kojima ne treba pomoć ekipe da funkcionišu, malo je igrača kao Robben i Ribery iz prajma. Ako ćemo ići ovom politikom neće biti više nikog ni da dogura do istog tj. prajma. Tako da ovo neko brzopleto proglašavanje nekoga tehnološkim viškom nakon dva mjeseca je sve osim nekog mudrog i planski odrađenog poteza.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 okt 2016, 02:12

Samo ako je Alexis u pitanju, oprostiti ću im povratak Comana u Italiju. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 okt 2016, 02:36

Pošao nam Gaudino igrati već neko vrijeme u St.Gallen-u, vidim da igra kao centralni vezni. Ne treba ovog momka još otpisati.

Coman je krilo, Bayern je godinama imao sjajna krila i mislim da nismo trenutno klub koji može čekati nekog igrača. S druge strane, dobiti takvog igrača za smiješnih 20 miliona eura u ovim ludim transfer vremena je džabaluk.

Ostaje jedno pitanje, što smo cursed sa prokletim povredama??? Costa nam toliko treba, a svako malo povrijeđen, sve je to počelo još prije Olimpijskih igara u Riju.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 okt 2016, 08:46

Za sve je kriv Pep :mrgreen:
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 okt 2016, 10:09

Ako se sjetimo prica od Robbena i doc Wohlfahrta, kako mu je Robben poslije svake utakmice dolazio, te imao neki specijalni tretman koji mu je omogucio da 2013.godine igra bez povreda, vjerujem da Pep djelimicno i jeste krivac za ove sil e povrede.

Nadam se da ce ga Uli vratiti u ekipu uskoro...
Stern des Südens

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 08 okt 2016, 11:14

Moguce da se uprava odredila za gnabrya i brandta u odnosu na comana.
Uprava nudi nove ugovore robberiu ali po nizim uvjetims,sad je pitanje da li ce pristati na to

Klare

Post Postao/la Klare » 08 okt 2016, 13:26

Ako je ovo istina vjerovatno ima razloga. Možda uvidjeli da Koman ne može još puno napredovati, možda im se ne sviđa njegov karakter, a možda je ispala neka bolja varijanta.
Kako god nećemo biti na gubitku, ja tu neću nešto puno komentarisati, njima prepuštam stvar.

A što se ugovora za ovu trojicu tiče, razuman potez za smanjenje plata.
Dok ova dvojica igraju, Roben je postao prava enigma.
Ono što iritira kod njega su stalno sitne povrede, sve po 10-20 dana, mjesec, i tako čitavu karijeru. Samo je jednom bio duže povrijeđen, ona čuvena rupa u mišiću :mrgreen: , kad se toga sjetim govorili su da je ta rupa bila velika nekoliko centimetara. :lol:
Mislim ne valja se tome smijati, ali stvarno, tada smo imali prelošu sezonu, zima nikad hladnija, čekali proljeće i njega s njim, pola godine je bio van terena, čitav prvi dio sezone, jesen i zimu.

Da hoće nekako stati na noge, a sada je zahladnilo, ide zima, obavezno da nosi duge gaće ispod šorca, kao što je prije radio :D , to ga je znalo sačuvati.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 okt 2016, 13:32

Klare je napisao/la:obavezno da nosi duge gaće ispod šorca
Čuvene duge gaće i gol protiv Werdera :mrgreen:

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 08 okt 2016, 14:48

sljivo je napisao/la:
Karlo je napisao/la: šljivo moj dobri buraz jesi ti nas bavarac ili ne :kafa: :yawn: :zviz: ,samo pitam posto vidim pises na nasoj temi ,mopglo bi se rec cesce :mrgreen: Da znamo :mrgreen:
Jesam, i prije sam pisao ovdje. :)

welcome :D :cool: :salut: samo jesi li forumas muamerc@ ili si bas novi :D
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 okt 2016, 15:39

1. Novo ugovaranje Robbena i Riberya mi je za diskusije.

2. Reschke je ljetos vrlo afiramtivno govorio o potpisu Comana, tako da mi ovo nije jasno. tj. Ako je istina može sugerisati dvije stvari, ili Carlu ne treba takav profil igrača ili su mu našli neku fizičku manjkavost, potencijalnu hroničnu povredu. Po onom što je igrao kod Guardiole i godine koje ima, on je potencijalna svjetska klasa.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 08 okt 2016, 15:58

momci ne mogu vam opisati kako mi je jos uvijek krivo za onu tekmu +protiv ciganskog patetika .Sa vakim ofanzivnim potncijalom koji raspolazemo mogli smo i morali smo bar remi izvuci.Samo bas deranje guzova pateticarima me moze zadovoljiti zbog oopg poraza.ne gledam ni jednu tekmu do meca sa mrtvim apatetikom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .Strajkujem,bojkotujem :eh: :think:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []