Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo da se proba NBA nesto :
Philadelphia - Indiana under 183.5
Utah - Memphis under 185.5
Lillard over 20.5
Portland 1
Boston 1
koef. 7,23
Philadelphia - Indiana under 183.5
Utah - Memphis under 185.5
Lillard over 20.5
Portland 1
Boston 1
koef. 7,23
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- corleone87
- Kontakt:
2 od 5 prelazi danas juce 1 od 4 solidnocorleone87 je napisao/la:
Besiktas - Kasimpasa 2/1 ili 1/2
UD Las Palmas - Real Madrid B 2/1
Real Madrid - Mallorca 2/1
Oudenaarde - Brüssel 1/2 ili 2/1
Southend-Torquay 2/1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja tu vidim 7 prelazacorleone87 je napisao/la:2 od 5 prelazi danas juce 1 od 4 solidnocorleone87 je napisao/la:
Southend-Torquay 2/1

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Koliko je bila kvota na prelaz Reala ??
Rođen s tobom da budem
dag&red-burton odg @1,70 1-1 (paranoja je nastupila, na kraju ipak uslo oba gol)bevanda4 je napisao/la:bravo @mforce.
obratite paznju na engl. 4. dag&red - burton.. gosti ganjaju prvog na tabeli i zabijaju danas sigurno na kvoti 1,35.. al mislim da im i domaćini neće ostat dužni barem gola (1,25) pošto im zadnji put nisu zabili prije 10 godina.. Vrlo lako da prolazi oba gol @1,70
od snookera moram ispoštovat ovo, pošto je cetvrfinale.. robertson @1,30 (guodong je već dovoljno napravio i izbacio dva jaka imena, al mislim da mu serija danas prestaje na gospodinu robbi. Mozda na ovo idem s većim ulogom), allen @1,75 (dosta težak meč za prognozirat, igra protiv junhuia, bit će stvarno spektakl ako oboje budu na razini.. Po međusobnim omjerima - od 8 mečeva, junhui je pobjedio 6.. Al vjera mi ne dozvoljava da igram protiv allena u ovakvoj formiIma bolji score u dosadasnjem dijelu turnira, osramotio je oba protivnika "whitewashom" (4-0) dok se junhui malo teze provlaci kroz natjecanje.. oba meča dobio 4-3. Odlucite sami
robertson @1,30 4-1 (lagano školski.. odlično za veći ulog)
allen @1,75 3-4 (steta.. stvarno tezak mec za prognozu, egal do zadnjeg momenta.. junhui ipak izlazi kao pobjednik. svaka mu čast za maximum break od 147 u prvom frejmu.. i to je nešto što ne viđamo često (možda jednom u 200 mečeva..)
U desetom selu živi Antuntun!
@bevanda4 svaka cast, dobar si bio danas
ajmo polako NBA krenuti ...

ajmo polako NBA krenuti ...
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- corleone87
- Kontakt:
Mislio sam pasa na to koliko sam parova stavio a doduse upravu siAdebayor je napisao/la:Ja tu vidim 7 prelazacorleone87 je napisao/la:2 od 5 prelazi danas juce 1 od 4 solidnocorleone87 je napisao/la:
Southend-Torquay 2/1

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
24Faraon iz Visokog je napisao/la:Koliko je bila kvota na prelaz Reala ??
- darknes001
- Kontakt:

sta ovdje izbaciti? a sta bi se moglo dodati,pa da sastavim dva listica po 3 para
Kod ovog bevande glavna rijec je STETA 

Ako Valencia izdrzi bogatiji sam za 400 eura,inace nikom nista..
osigurati necu
VALENCIA V REAL BETIS PRIMERA DIVISION
Match Betting - 90 Mins
FC Valencia 1.615 Win only Offen
UD LAS PALMAS V REAL MADRID B SEGUNDA DIVISION
Match Betting - 90 Mins
UD Las Palmas 1.700 Win only Offen
NEC NIJMEGEN V HEERENVEEN NED EREDIVISIE
Match Betting - 90 Mins
Heerenveen 3.000 Win only Offen
MONS V GENK BEL JUPILER
Match Betting - 90 Mins
Genk 2.300 Win only Offen
ALABAMA @ FLORIDA NCAA
Total Points U/O - Match
Unter 116.5 1.909 Win only Offen
CRVENA ZVEZDA V BUDUCNOST ABA ADRIATIC EUROPE
Total Points U/O - Match
Unter 146 1.850 Win only Offen

VALENCIA V REAL BETIS PRIMERA DIVISION
Match Betting - 90 Mins
FC Valencia 1.615 Win only Offen
UD LAS PALMAS V REAL MADRID B SEGUNDA DIVISION
Match Betting - 90 Mins
UD Las Palmas 1.700 Win only Offen
NEC NIJMEGEN V HEERENVEEN NED EREDIVISIE
Match Betting - 90 Mins
Heerenveen 3.000 Win only Offen
MONS V GENK BEL JUPILER
Match Betting - 90 Mins
Genk 2.300 Win only Offen
ALABAMA @ FLORIDA NCAA
Total Points U/O - Match
Unter 116.5 1.909 Win only Offen
CRVENA ZVEZDA V BUDUCNOST ABA ADRIATIC EUROPE
Total Points U/O - Match
Unter 146 1.850 Win only Offen
Walker je po meni veceras preko, jer mislim da Boston nece uzeti ovaj hendikep 15.5...darknes001 je napisao/la:
sta ovdje izbaciti? a sta bi se moglo dodati,pa da sastavim dva listica po 3 para
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
nije lose.AgresivnoDjubre je napisao/la:Mogla bi danas Istra iznenaditi Dinamo,za hrabrije 1 ,moze i 1x.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- darknes001
- Kontakt:
evo na kraju sta sam izabrao,da ispratim samo noc

SRETNO SVIMA

SRETNO SVIMA

opet neki snobovski komarci zuje... iritantni kakvi jesu, sišu krv poštenom narodu.. "oj, živote teško ovo je*ote" (b. stulic)
dosta off topica.. raspitivao sam se danas uvezi formule što bi se moglo odigrat, a da nije vettel. Pa mi kaze jedan momak da pokušam na alonsa (6,00) ili raikkonena (20,00).. ako ne prvi, onda bar u prva 3. pa ajde, red je ispratit
dosta off topica.. raspitivao sam se danas uvezi formule što bi se moglo odigrat, a da nije vettel. Pa mi kaze jedan momak da pokušam na alonsa (6,00) ili raikkonena (20,00).. ako ne prvi, onda bar u prva 3. pa ajde, red je ispratit

U desetom selu živi Antuntun!
A tebi glavna riječ je BEVANDASnob je napisao/la:Kod ovog bevande glavna rijec je STETA

a ne znam mislim da ce ga Bradley cuvati koji igra dobro u def. i puno bolje igrace je ostavljao ispod a boston ce se sigurno htjeti iskupiti za onu blamazu od neki dan jbga sve je moguce ako uzme vec. dosta suteva i bude se forsirao mozda i prodje prekoSnob je napisao/la:Walker je po meni veceras preko, jer mislim da Boston nece uzeti ovaj hendikep 15.5...darknes001 je napisao/la:

ebo Walkera, ima li kakav drugi igrač? osim Jeffersona (koji je under, ako bude sreće)
@bob
Cudna je Boston ekipa. Milion posto sam siguran da nece uzeti 16 razlike i tom sam logikom morao igrati ovog preko koseva jbg a, pa sta bude.
Kod bevande ce sutra opet biti STETA malo je falilo
Steta je sto ti imas pristup netu da mucis ovu raju sa svojim katastrofa prognozam, nazalost moramo te citati i dalje, ako nista da pravis cirkus od teme. STETA
Cudna je Boston ekipa. Milion posto sam siguran da nece uzeti 16 razlike i tom sam logikom morao igrati ovog preko koseva jbg a, pa sta bude.
Kod bevande ce sutra opet biti STETA malo je falilo

Steta je sto ti imas pristup netu da mucis ovu raju sa svojim katastrofa prognozam, nazalost moramo te citati i dalje, ako nista da pravis cirkus od teme. STETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.