Otkud ti znaš? Jednom bilo na nekom portalu (i to bezveze sliku stavili, primjera radi) i odmah govoriš kako ti znaš 100%. NIKO JOŠ OD NAS FORUMAŠA nije vidio opremu, tako da niko ne zna. Moguće da je ovo ta oprema, ali ako ne znaš 100%, nemoj pisati. Dosta mi je više dezinformacija od kojih samo neke budu tačne ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U mom svijetu važe moja pravila
- KB-TM87
- Kontakt:
Transfer Sulejmana Smajica je vec zavrsen.
Izvor: Bivsi clan Uprave (A.Z.)
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Koliko se puta do sada tako nesto napisalo za Smajica ,al' haj da je Bogdo istinaKB-TM87 je napisao/la:Transfer Sulejmana Smajica je vec zavrsen.

Željezničar za život cijeli.
Mada ne znam na koga mislis A.Z. ako je ovo istina drago mi je. Još da Ješe dođe dosta da se svi poklopimo !KB-TM87 je napisao/la:Transfer Sulejmana Smajica je vec zavrsen.
Osim - drugo ime za Želju !
Bezze prenosis info sa org-aKB-TM87 je napisao/la:Transfer Sulejmana Smajica je vec zavrsen.

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- molotovljev
Prozivka aaa...Gazi je napisao/la:Jeli to @ molotovljev umjesto tebe![]()
hoces da kazes da @otpravnik priča(piše)gluposti? Lik je upravu..
@csh moderator,uzimas za pravo da nekoga nazivas pogrdnim imenom,lik sigurno vise od tebe voli VAŠ klub.
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Zato što sjedimo na sjeveru i što nismo u mogućnosti da se registrujemo na .org, nemamo pravo znati?Gazi je napisao/la:Bezze prenosis info sa org-aKB-TM87 je napisao/la:Transfer Sulejmana Smajica je vec zavrsen.
U mom svijetu važe moja pravila
Da mi je vidjet te dresove, ako nista barem opremu za treniranje 

Kakva prozivka?molotovljev je napisao/la:Prozivka aaa...Gazi je napisao/la:Jeli to @ molotovljev umjesto tebe![]()
hoces da kazes da @otpravnik priča(piše)gluposti? Lik je upravu..
@csh moderator,uzimas za pravo da nekoga nazivas pogrdnim imenom,lik sigurno vise od tebe voli VAŠ klub.
Kontam da mu nisi provalio profil

Jeste,hocu da kazem da @otpravnik pise gluposti.Ali ako ti kazes da je u pravu,onda jeste...ja vjerovatno nisam upucen.Kad pise o vasem mezimcu Susic tad nije u pravu

Odakle ti znas da neko voli klub vise od mene,tebe ili bilo koga drugog?
-
- Kontakt:
hoces li to i protiv Sherifa biti NAPET k'o protiv Hapoela 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Bježi odavde idite kucajte lovu da možete otići u Švedsku.Jedino vam je rješenje džuma i sergija.padobranac1978 je napisao/la:hoces li to i protiv Sherifa biti NAPET k'o protiv Hapoela
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Koliko se puta do sada tako nesto napisalo za Smajica ,al' haj da je Bogdo istinaMaJaBa je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Transfer Sulejmana Smajica je vec zavrsen.

Mozda kompleksi nekada prestanu,mozda...
-
- Kontakt:
Kerla bi mogao potpisati do petka.
Izvor? Nemoj reći da si ga danas vidio u ggradu.Begov_unuk je napisao/la:Kerla bi mogao potpisati do petka.
FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
Najupućeniji navijač u dešavanju u klubu. Osoba koja organizuje sva gostovanja.Iker C je napisao/la:Izvor? Nemoj reći da si ga danas vidio u ggradu.Begov_unuk je napisao/la:Kerla bi mogao potpisati do petka.
Ako si ispucao svoje "fazone" odlepršaj.Ako nisi ispucaji sad da u budućnosti više ne smetaš.padobranac1978 je napisao/la:a mogao bi i PROSIEBEN raditi prenos
FEDERER= KLOC
Zato mi briste post gdje su dvostruki arsini na djelu 

-
- Kontakt:
Jos jedna ubleha.... pile rastjeraj ovo...Begov_unuk je napisao/la:Kerla bi mogao potpisati do petka.
Kapar znaDecko s tribine je napisao/la:Jos jedna ubleha.... pile rastjeraj ovo...Begov_unuk je napisao/la:Kerla bi mogao potpisati do petka.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 29 jun 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.