FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ako ne iskoristimo opciju sto imamo za Comana, ja vise ne znam
zalonso ako je istina
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kad se već priča o produžavanju ugovora nekim igračima, evo spiska igrača kojima ugovor na ljeto:
- Ribery
- Robben
- Alonso
- Rafihna
- Coman
- Badstuber
- Green
- Starke
Ko je prvi na listi za licitaciju?
- Ribery
- Robben
- Alonso
- Rafihna
- Coman
- Badstuber
- Green
- Starke
Ko je prvi na listi za licitaciju?
Sent from my Philips Smart TV.
Green
Badtuber
Alonso
Starke,...razlaz
Coman treba ostati u Bayernu jer momak je mlad i može napredovati a i ovo što je dosad odigrao je veoma dobro.Ne kontam upravu da razmišljaju o produženjima ugovora za Riberya i Robbena igračima koji su već u godinama a o njihovim serijama povreda da i ne pričam a Coman odmah na odstrijel listu.
Uli vraćaj se u klub.
Badtuber
Alonso
Starke,...razlaz
Coman treba ostati u Bayernu jer momak je mlad i može napredovati a i ovo što je dosad odigrao je veoma dobro.Ne kontam upravu da razmišljaju o produženjima ugovora za Riberya i Robbena igračima koji su već u godinama a o njihovim serijama povreda da i ne pričam a Coman odmah na odstrijel listu.
Uli vraćaj se u klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
+1S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo ako je Alexis u pitanju, oprostiti ću im povratak Comana u Italiju.
Coman ako ne bude kupljen od Bayerna, treći put će zaredom doživjeti nepravdu u svojoj karijeri, samo zato jer je igrao po klubovima poput PSG, Juve i Bayern. Uglavnom, ako ga ne otkupimo izrugivaće nam se svijet više nego Juvetu što su nam pružili priliku da ga kupimo. Ako Sanches se već forsira ovoliko onda i Coman zaslužuje barem upola.
Ne smijemo sebi dopustit da forsiramo staru ekipu Robbena i Riberija(ajd njega i nekako, pokazao je da nije za smeća, dok Robben ništa ne pokazuje već dvije godine) a da u tom forsiranju propustimo novog Riberija ili Robbena.
Da moram birati između Robbena i Comana, opredijelio bih se za Comana.
Ne smijemo sebi dopustit da forsiramo staru ekipu Robbena i Riberija(ajd njega i nekako, pokazao je da nije za smeća, dok Robben ništa ne pokazuje već dvije godine) a da u tom forsiranju propustimo novog Riberija ili Robbena.
Da moram birati između Robbena i Comana, opredijelio bih se za Comana.
Ako našim momcima nedostaje motiva u igrama, nek se samo ugledaju na žene 

-
schickeria
- Kontakt:
Kahn na kraju samo ambasador kluba.Drago mi je sto ta pozicija od posebnog znacenja nije data covjeku bez ikakvog iskustva
Coman je jednodimenziolan igrac,nema posebno dobar dribling i kontra mu je najace rjesenje .Na lijevoj strani je jalov jer nema dribling na desnu nogu ,njemu su kontraske ekipe idealne a posto mi 95 posto utakmica napadamo onda ta njegova vrlina ne dolazi do izrazaja.
Gnabry i brandt i draxler ako se probudi su raznovrsniji i kvalitetniji igraci.Sane nam je utekao jbg
Coman je jednodimenziolan igrac,nema posebno dobar dribling i kontra mu je najace rjesenje .Na lijevoj strani je jalov jer nema dribling na desnu nogu ,njemu su kontraske ekipe idealne a posto mi 95 posto utakmica napadamo onda ta njegova vrlina ne dolazi do izrazaja.
Gnabry i brandt i draxler ako se probudi su raznovrsniji i kvalitetniji igraci.Sane nam je utekao jbg
Da se malo probudi nostalgija 

Sličice Panini albuma LP-a za sezonu 2000/2001

Sličice Panini albuma LP-a za sezonu 2000/2001
Imam ja još album iz 1997 godine, nije popunjen. Te godine je Wolfsburg ušao u prvu ligu i stadion im je smiješan bio 
raja, ko je po vama bolji napadac, elber ili levat?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Elber je bio deadly striker, pravi špic, sličan Makaay-u, a Robert je moderni napadač, koji se vraća često i nazad, pravi pritisak prema odbrani protivnika.
Kad bi birao, Elber bi bio izbor jer bi imao u ovom trenutnom Bayern-u 40+ golova.
Kad bi birao, Elber bi bio izbor jer bi imao u ovom trenutnom Bayern-u 40+ golova.
Lewa.
Elber u svoje vrijeme nije bio top 5 na svijetu, ovaj jest, a konkurencija je i tad i sad bila strašna. Meni se profilom više dopadao Elber, ali primet Poljaku.
Elber u svoje vrijeme nije bio top 5 na svijetu, ovaj jest, a konkurencija je i tad i sad bila strašna. Meni se profilom više dopadao Elber, ali primet Poljaku.
Ne samo Elber, nego i Makaay i Toni onu sezonu što je ubijao.sekerbay je napisao/la:raja, ko je po vama bolji napadac, elber ili levat?
To su bili napadači čuveni koji su iz jedne prilike davali 2 gola.
Levat iz 10 prilika ubaci 3.
Kao igrač je ok, ali kao napadač pomenutima može kopačke vezati i vodu donositi.
ps:huh zaboravio sam Gomu.
- anelbavarac
- Kontakt:
Lewa je urodjena klasa, i unazad par godina niko mu nije ni blizu. Fizicki najspremniji napadac ikada.
On mora ostati u Bayernu bez obzira na sve, jer nema pristojnu zamjenu na trzistu.
On mora ostati u Bayernu bez obzira na sve, jer nema pristojnu zamjenu na trzistu.
Čuj sad Toni bolji od Lewe onu sezonu što je ubijao. Mislim da je to onaj sindrom da nam je sve što je u prošlosti bolje. Tako kada budemo imali nekog drugog napadača za jedno 10 godina o Lewi ćemo pričati u superlativima 5 golova u 9 minuta, a neće se niko sjećati to što je tad promašio još 2-3 gola.
Što se mene tiče Lewa je bolji iz razloga kao što je @rikimo naveo.
Što se mene tiče Lewa je bolji iz razloga kao što je @rikimo naveo.
Arturo Vidal = igračina, kakvog fudbalera imamo u timu!
Šteta pa Muller nije zabio za Elf.
Mogli bi uskoro napokon gledati Boatenga i Hummelsa od prve minute u ekipi zajedno. Nadam se da kod Javia nije ništa strašno. Posljednji put sa ovom povredom je bio odsutan četiri dana, a sada je već prošlo devet.
Ribery i Robben su potrošeni, nećemo se lagati. Ribery je odigrao maestralno pripreme i početak sezone, ali realnost je da on ne može više cijelu utakmicu odigrati na vrhunskom nivou. Robben je igrač koji je opet upao u probleme sa povredama, ima sada i godina, treba mu mjesec do dva da dođe opet na nivou, a šta ako se onda opet povrijedi...Hvala im za sve, ali prošao je njihov prime.
Nešto slično je i sa Lahmom, igračina, vidi se da i dalje igra na veoma visokom nivou, ali ovo nije vrhunski nivo na koji smo navikli o njemu. Ja ne pamtim kada se neko poigravao s njim u odbrani, a ove sezone je često ispadao od nekog igrača što je bilo jedan od whats happening momenta. Alaba isto igra ispod prosjeka u novoj sezoni, nikako da stekne tu mirnoću i dalje izgleda prepadnut pri svakom kontaktu sa loptom, kao da je 19 godišnjak, a ne igrač koji je godinama prvi lijevi bek Bayerna.
Sviđa mi se napredak Kimmicha, ali daleko je to još od kalibra da budeš u prvom sastavu Bayerna na poziciji veznog igrača. Ja njega vidim trenutno kao zamjenu za Lahma jer na tržištu ne vidim igrača koji bi adekvatno mogao zamjeniti našeg kapetana.
Dotakao bi se i Thiaga, počeo je igrati strašan fudbal, u Carla ima više slobode i to se odmah osjeti na njegovoj igri. Kod njega mi smeta činjenica da ne preuzima odgovornost na sebe kada treba povući ekipu. Njegov leadership je nikakav i to ga spriječava od world class igrača koji može vrlo lahko postati. Muller u Bayernu igra kao za Elf na Euru, dakle nikako. Nije njegova prirodna pozicija, džabe se troši, a njegova eficijentnost je slaba. Nešto slično kao sa Mullerom je slučaj kod Roberta. Igrač koji zna da nema zamjene promašuje par zicera i onda se hvata za glavu, kao da mu je krivo što ne zna zabiti zicer a prima deset miliona godišnje. Robert jeste igračina, ali daleko od deadly strikera.
Nećemo o pozitivnom stvarima, ima ih mnogo. Uglavnom, do sada igramo usrani fudbal gdje dopuštamo protivniku mnogo šansi, a ono smiješno u svemu tome je da primamo i pored toga malo golova. Napadački smo limitirani jer tu nema kvalitetne igre kakav klub kao Bayern treba imati. Ne mislim na igrače kao igrače, nego na samu igru.
Sigurno ste primjetili da smo old school akciju počeli prodavati, tj. naš bek dolazi iz drugog plana i tako stvaramo višak igrača. Podsjeća na vremena dominacije koje smo imali u godini seven upa.
Douglas Costa bi danas trebao započeti sa treninzima.
Vjerovali ili ne, svi igrači su tu osim Javia, pa je li moguće.
Šteta pa Muller nije zabio za Elf.
Mogli bi uskoro napokon gledati Boatenga i Hummelsa od prve minute u ekipi zajedno. Nadam se da kod Javia nije ništa strašno. Posljednji put sa ovom povredom je bio odsutan četiri dana, a sada je već prošlo devet.
Ribery i Robben su potrošeni, nećemo se lagati. Ribery je odigrao maestralno pripreme i početak sezone, ali realnost je da on ne može više cijelu utakmicu odigrati na vrhunskom nivou. Robben je igrač koji je opet upao u probleme sa povredama, ima sada i godina, treba mu mjesec do dva da dođe opet na nivou, a šta ako se onda opet povrijedi...Hvala im za sve, ali prošao je njihov prime.
Nešto slično je i sa Lahmom, igračina, vidi se da i dalje igra na veoma visokom nivou, ali ovo nije vrhunski nivo na koji smo navikli o njemu. Ja ne pamtim kada se neko poigravao s njim u odbrani, a ove sezone je često ispadao od nekog igrača što je bilo jedan od whats happening momenta. Alaba isto igra ispod prosjeka u novoj sezoni, nikako da stekne tu mirnoću i dalje izgleda prepadnut pri svakom kontaktu sa loptom, kao da je 19 godišnjak, a ne igrač koji je godinama prvi lijevi bek Bayerna.
Sviđa mi se napredak Kimmicha, ali daleko je to još od kalibra da budeš u prvom sastavu Bayerna na poziciji veznog igrača. Ja njega vidim trenutno kao zamjenu za Lahma jer na tržištu ne vidim igrača koji bi adekvatno mogao zamjeniti našeg kapetana.
Dotakao bi se i Thiaga, počeo je igrati strašan fudbal, u Carla ima više slobode i to se odmah osjeti na njegovoj igri. Kod njega mi smeta činjenica da ne preuzima odgovornost na sebe kada treba povući ekipu. Njegov leadership je nikakav i to ga spriječava od world class igrača koji može vrlo lahko postati. Muller u Bayernu igra kao za Elf na Euru, dakle nikako. Nije njegova prirodna pozicija, džabe se troši, a njegova eficijentnost je slaba. Nešto slično kao sa Mullerom je slučaj kod Roberta. Igrač koji zna da nema zamjene promašuje par zicera i onda se hvata za glavu, kao da mu je krivo što ne zna zabiti zicer a prima deset miliona godišnje. Robert jeste igračina, ali daleko od deadly strikera.
Nećemo o pozitivnom stvarima, ima ih mnogo. Uglavnom, do sada igramo usrani fudbal gdje dopuštamo protivniku mnogo šansi, a ono smiješno u svemu tome je da primamo i pored toga malo golova. Napadački smo limitirani jer tu nema kvalitetne igre kakav klub kao Bayern treba imati. Ne mislim na igrače kao igrače, nego na samu igru.
Sigurno ste primjetili da smo old school akciju počeli prodavati, tj. naš bek dolazi iz drugog plana i tako stvaramo višak igrača. Podsjeća na vremena dominacije koje smo imali u godini seven upa.
Douglas Costa bi danas trebao započeti sa treninzima.
Vjerovali ili ne, svi igrači su tu osim Javia, pa je li moguće.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 okt 2016, 05:02, ukupno mijenjano 1 put.
Neutral, ima nesto istine u tom tvome romanu ali ovo za Lewu, nidje veze. 'Efecijentnost' oko toga ti je slaba.
Elber
Lewandowski
Maakay
Prvi je zabijao iz polušansi i kad mi neko napiše da tad nije bio ni među top 5 mogu samo da.
Lewandowski
Maakay
Prvi je zabijao iz polušansi i kad mi neko napiše da tad nije bio ni među top 5 mogu samo da.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Nerminovic
- Kontakt:
Carsten Jancker pa vi vidite 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:Carsten Jancker pa vi vidite
Meni najdrazi njegov gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.