Pitanje je da li je vecina njih i srednju zavrsila.feniksptica je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:36Postavlja se jedno logicno pitanje
Da li je iko od političara pošteno fakultet završio
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Ne treba ni imati ako zna raditi posao.feniksptica je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:36Postavlja se jedno logicno pitanje
Da li je iko od političara pošteno fakultet završio
Tito je bio bravar pa je vodio zemlju od 20mil stanovnika
Nije hirurgija ,nego politika , ipak bi trebali dati mjesto vještinama umjesto diplome jbt diploma
Pitanje je imaju li Trumo ili Putin diplomu
E čuj ne treba je imati 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Gledam osumnjičeni za ubistvo sad u Gracanici ovo bio na listi kandidata za GV sad na izborima...ime stranke ne bih
Prelijepo

Prelijepo

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Pusti sad neuređene sisteme poput naše zemlje i nepovezano tržište rada sa obrazovanjem.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑19 jan 2025, 22:01U najnaprednijoj civilizaciji ikad ( USA) je to prevalentni stav
Pitaj alema ako meni ne vjeruješ
Mozda i u Bosni čak zanatlije zarađuju više od fakultetlija
U Minchenu primjer profa početnik porezne klase 1 zaradi cca 2800 eura mjesečno. Plus od općine nerijetko ima velike šanse za stan, koji onda plaća upola manje.
Efektivno radno vrijeme 4 sata dnevno, a odmora kao u priči.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Olovo-Kladanj-Vlasenica. Mjerit ću preko Romanije kad malo otopli, ali mislim da je u 5-10 minuta a ovo mi djeluje pitomija ruta. Onaj dio između Han Pijeska i Vlasenice je smor, isti razlog zašto ne idem na Šehoviće.
Na GP Karakaj uvijek idem, rijetko se kad zadržim duže od 10ak minuta ukupno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta li su drotovi radili prije uvodjenja kamera, kakva je to festa bila bajo moj
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mogu misliti kako je ovom momku Brahimu ili kako se već zove što ga čitav dan targetuju ove estradne qrave Karleuša, Mira Škorić, pa onda svi režimski mediji i uopšteno svi SNS botovi.
Otvoreni fašizam, rasizam i šta sve ne uz milion izmišljenih stvari koje su šire glupe mase već prihvatile kao istinu, a sve to jer je momak bio na protestima kao tamnoputi insan.
Sam u stranoj zemlji, nikog nema i ovakav medijski linč, nikad ne znaš kakvih budala ima na cesti, nek mu je Bog na pomoći...
Otvoreni fašizam, rasizam i šta sve ne uz milion izmišljenih stvari koje su šire glupe mase već prihvatile kao istinu, a sve to jer je momak bio na protestima kao tamnoputi insan.
Sam u stranoj zemlji, nikog nema i ovakav medijski linč, nikad ne znaš kakvih budala ima na cesti, nek mu je Bog na pomoći...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad Karleusa naslijedi Vucka. Kakav bi to bio shitshow od vec paranormalne drzave. 

Pa ako more Trump more i Karleusa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I zamisli neko tu ludjakinju poslusa i ne vakcinise svoje dijete i tako mu ugrozi zivot kad dobije morbile il zarazi necije drugo zbog retardiranih roditelja koji su vakcinisani protiv tih istih bolesti kao djecaAshburtonG je napisao/la: ↑20 jan 2025, 00:22Kad Karleusa naslijedi Vucka. Kakav bi to bio shitshow od vec paranormalne drzave.![]()

Porazna je činjenica da si imao veci broj vakcinisane djece dvije godine nakon rata nego dns

Pa i ovaj forum je pun antivaxera.TefalTava je napisao/la: ↑20 jan 2025, 00:52I zamisli neko tu ludjakinju poslusa i ne vakcinise svoje dijete i tako mu ugrozi zivot kad dobije morbile il zarazi necije drugo zbog retardiranih roditelja koji su vakcinisani protiv tih istih bolesti kao djecaAshburtonG je napisao/la: ↑20 jan 2025, 00:22Kad Karleusa naslijedi Vucka. Kakav bi to bio shitshow od vec paranormalne drzave.![]()
![]()
Porazna je činjenica da si imao veci broj vakcinisane djece dvije godine nakon rata nego dns![]()
al haj sta očekivati od naroda koji slavi pobjedu u zvezdama granda kao zlato sa olimpijade

-
- Kontakt:
Sve razumijem i svaka cast Panterima, treba ovim pedofilima stati u kraj. Nemamo drzave,policije,sudstva i zakona za ovakve. Ali nece uvijek naletiti na mekano, ranit ce ih neka budala... Osim ako ne biraju gdje ce
- JayCatwright
- Kontakt:
fazon je što to oni rade radi sebe i da bi sebe promovisali i ispoljavali silu, nisu oni ništa bolji od tih pedofila da se ne lažemo
I found freedom. Losing all hope was freedom.