Jo Wlifried Tsonga pobjednik Wimbledona 2012!!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
legenda reala je napisao/la:kaki Andy, kaki Đokovići i Federeri
Jo Wlifried Tsonga pobjednik Wimbledona 2012!!![]()
![]()

soba 39 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:kaki Andy, kaki Đokovići i Federeri
Jo Wlifried Tsonga pobjednik Wimbledona 2012!!![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:Ova dvojica kvazi stručnjaka, ne znaju da Jo ima igru za njihove idole i da će se u finalu prvi tako udarati po glavi kad mu idol bude gubio, a idol od ovog drugogo neće ni doći do finala![]()
Ne kažem da Jo nije dobar ali prošle godine je bio i u boljij formi pa je bio zgužen.Drugo,ove godine ga muči ta povreda dijela šake(ako se nevaram) tako da... Ćaolegenda reala je napisao/la:Pozivam sve navijače velikog Rafe da podrže Jo Wilfrida do kraja, dečko je uvijek tu bio za Rafu, kad je trebalo izbaciti ili napatiti(umoriti) konkurente, vjerujem i da Rafa navija za njega do kraja![]()
![]()
![]()
A treba i priznati da je to najbolji/najatraktivniji teniser za gledati poslije Rafe naravno![]()
Samo se ti smiji moj soba znaš da Jo može tući Noleta u finalu![]()
Jo Wilfried Tsonga pobjednik Wimbledona 2012!!!
pozz za Nail-agu![]()
Haj iskreno reci kolko si gledo tog BakeraEdin TM87 je napisao/la:Tsonga ispada u cetvrfinalu od Bakera.
Federer-Đoković.Finale prije finala,jasno ko dan.Edin TM87 je napisao/la:Tsonga ispada u cetvrfinalu od Bakera.
sobo sta kazes ko prolazi polufinale kod nas?
Pa pitam te k'o prolazisoba 39 je napisao/la:Federer-Đoković.Finale prije finala,jasno ko dan.Edin TM87 je napisao/la:Tsonga ispada u cetvrfinalu od Bakera.
sobo sta kazes ko prolazi polufinale kod nas?
Srce kaže Novak,a sve drugo 50:50.Po meni ključan će biti prvi set i servis Federera.Jedva čekam petakEdin TM87 je napisao/la:Pa pitam te k'o prolazisoba 39 je napisao/la:Federer-Đoković.Finale prije finala,jasno ko dan.Edin TM87 je napisao/la:Tsonga ispada u cetvrfinalu od Bakera.
sobo sta kazes ko prolazi polufinale kod nas?![]()
@papak, cuj s tobom dubl![]()
![]()
pazi on me uci za bakera, bjezi tamo
Jbga,ja mislio da si ti malo ozbiljniji od ovih gore diletanata.Edin TM87 je napisao/la:Ma ispada Novko od Gaskea vjeruj mi
Samo za malog Edina, nemora dalje ni gledatiČetvrtfinale:Đoković-Gaske,Malisse-Jouzhny, Tsonga-Kohli ,Delpo-Andy
Polufinale :Đoković-Jouzhny, Tsonga-Delpo
Finale:Đoković-Tsonga
Pobjednik:Jo Wilfried Tsonga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.