Champions League 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko osvaja LP 2017/18?

Liverpool FC
54
52%
Real Madrid CF
50
48%

Ukupno glasova: 104

bimbosha
Kontakt:

Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la bimbosha » 25 apr 2018, 02:36

Najveći Europski derbi.

Legendarnijih utakmica od onih sa kraja jednog milenija pa početkom drugog tesko da je bilo,a bome ni ove sad ne zaostaju.

A između toga se ubaci jedan simpatican dvoboj sa Van Bommelom i srednjakom i Maakyom i onim golom kad nijedni ni drugi nisu nesto blistali po Europi.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 25 apr 2018, 02:44

Prvi gol Riberya neregularan. :mrgreen: :P
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2018, 02:46

TonySosa je napisao/la: Prvi gol Riberya neregularan. :mrgreen: :P
Ma da Jeftha, očigledno je ofsajd brato moj.

:mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 25 apr 2018, 02:53

harden je napisao/la:
TonySosa je napisao/la: Prvi gol Riberya neregularan. :mrgreen: :P
Ma da Jeftha, očigledno je ofsajd brato moj.

:mrgreen:
Može, a i ne mora da se svira. :mrgreen:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 25 apr 2018, 02:56

Reds1234 je napisao/la:Na temelju cega se stvara hype oko Naingollana,tip je teska sirovina bez iti malo mozga i ikakve finese.
Lik je propo ko krava, nit moze da trči nit ima duel nit išta. oslabio je 30% u odnosu na onog Naingolana kojeg je htjelo pola Evrope. Sad ne moze brat za Domzale igrat
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 apr 2018, 03:18

Bracone

® GONGASHI POWERHOUSE ®

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 apr 2018, 06:45

Evropski klasiko! :tokralju:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 apr 2018, 08:47

Puma je napisao/la:Roma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5 minuta sam se jutros smijao kad sam vidio rezultat :urnebes: Idealna situacija,ponadat ce se da nesto mogu u uzvratu i opet ce im to bit primarna okupacija ispred lige.Taman da ispuste koji bod.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 apr 2018, 09:06

SiamoNoi je napisao/la:
5 minuta sam se jutros smijao kad sam vidio rezultat :urnebes: Idealna situacija,ponadat ce se da nesto mogu u uzvratu i opet ce im to bit primarna okupacija ispred lige.Taman da ispuste koji bod.
Maran likes this. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 25 apr 2018, 10:10

I ovde cu da napisem, kako je moguce da je Barcelona ispala od ove slagirane Rome? Pa mislim da nikad losija i polovnija ekipa nije dosla do polufinala LP, koje smece od igraca, igre i svega jos sto je najgore Barcelona igra sezonu bez poraza i ispadne od ovih :crazy: :crazy:

Ko prodje u dvomecu Real/Bayern osvaja Ligu Prvaka u suprotnom cemo imati najlosijeg prvaka evrope ikad, cak losiji i od Di Mateovog Chelsea.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 25 apr 2018, 10:10

Ali šta je Di Frančeski pokušao sinoć sa trojicom tromih štopera, a pritom sem donekle Manolasa poprilično nekvalitetnih, 2 beka koji će visoko izlaziti, i dizelašima u veznom redu sem Najgolana, koji je i bio najbolji na terenu po meni. Naravno, za Romu govorim.
Baš je sve izveo što odgovara Liverpulu, koji je i najjači po krilima, i onim loptama iza leđa odbrane.
Roma je na početku iznenadila sa presingom, čak su ga dobro igrali, ali svima je bilo jasno da oni ne mogu tako dugo izdržati.
Čak i da shvatim Frančeksia da je pokušao "odsjeći" lopte ka napadačkom trojcu, ali morao je pojačati u vezni red, ili igrati klasičnu 4-2-3-1, da Florenci i Kolarov ne idu previše gore, a vezni red se skoncentriše na presing, i male faulove.
Ali kakav je panj onaj Žezus, čovjek ne postoji na terenu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 apr 2018, 10:12

Da postavim na vakat.
slika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 apr 2018, 10:47

Ovo je najveci evropski derbi.
Sudar titana i uzitak za gotovo sve ljubitelje fudbala.
Ne mogu prognozirati nista moze vrlo lahko otici na obje strane.
Neka u dvomecu prodje bolji i neka se igra za gol vise.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 apr 2018, 10:53

madridist je napisao/la:Ovo je najveci evropski derbi.
Sudar titana i uzitak za gotovo sve ljubitelje fudbala.
Ne mogu prognozirati nista moze vrlo lahko otici na obje strane.
Neka u dvomecu prodje bolji i neka se igra za gol vise.
:thumbup: tako je

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2018, 11:01

Nikad između Reala i Bayerna nije bilo 0-0 a toliko utakmica su odigrali .

Za neutralne poslastica a moj kum veceras ima da dođje do živaca na noktima
Thomas Müller - Fußballgott

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2018, 11:03

japa je napisao/la:I ovde cu da napisem, kako je moguce da je Barcelona ispala od ove slagirane Rome? Pa mislim da nikad losija i polovnija ekipa nije dosla do polufinala LP, koje smece od igraca, igre i svega jos sto je najgore Barcelona igra sezonu bez poraza i ispadne od ovih :crazy: :crazy:

Ko prodje u dvomecu Real/Bayern osvaja Ligu Prvaka u suprotnom cemo imati najlosijeg prvaka evrope ikad, cak losiji i od Di Mateovog Chelsea.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, i ti ćeš ostati prema svome jer niko nikoga na internetu nije uvjerio u nešto, čak i da jeste, ovaj drugi to neće priznati. Ali ti si totalno u krivu.
Šlagirane Rome? Ekipa koja nadigra Chelsea i Atletico Madrid i završi ispred njih u grupi itekako ima kvalitet.
S obzirom da si prvi u gurpi, žrijeb ti je većinom povlašten, nekad to i ne mora biti slučaj, al oni su sad bili, i samo Shakhtar ih je dijelio do čevtrtine finala i Barcelone.
To što je Barca, pa, Barca, i što imaju takvu sezonu kakvu imaju u Španiji, i onaj rezultat iz prve utakmice, samo ti još više ne ide u korist tome svemu što si napisao, pa ne znam da bi se ijedna ekipa mogla onako vratiti protiv njih, a ne primiti gol, ilimitirati ih onako, onakvu Barcu nismo vidjeli u zadnjih 11-12 godina, tako da argumenti ti nemaju nikakva uporišta.

S druge strane Liverpool 38 golova u LP,već oboren rekord, a imaju još najmanje jednu utakmicu za odigrati, a vjerovatno dvije. Suvereno su odigrali ovu kampanju, razvalili pošteno i jednog og glavnih, ako ne i glavnog konkurenta ove godine za LP - City, i u istom stilu su sinoć nastavili, tako da neće sigurno biti laka prepreka ni za Real/Bayern.

I još zadnja konstatacija, zadnja ali ne manje neargumentovana, onako limitiran Chelsea s igračkog aspekta, koji je u pola sezone mijenjao trenera, uspio se ODBRANITI od Barce i Bayerna u svom prajmu, čak im i dati pokoji gol, ostati neporažen, i zasluženo uzeti LP, jer čim se možeš i znaš odbraniti od njih izaobići ih, znači imaš kvalitet, a kvalitet je i igrati odbranu. Da to zna svako, i pokušali bi tokom ovih godina i zaustavili ih totalno da ih nigdje nema.
LP
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 25 apr 2018, 11:06

SiamoNoi je napisao/la:
I opet 3:0 :)
BHF

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 25 apr 2018, 11:11

japa je napisao/la:I ovde cu da napisem, kako je moguce da je Barcelona ispala od ove slagirane Rome? Pa mislim da nikad losija i polovnija ekipa nije dosla do polufinala LP, koje smece od igraca, igre i svega jos sto je najgore Barcelona igra sezonu bez poraza i ispadne od ovih :crazy: :crazy:

Četiri ekipe koje su u 1/2 finala LP su momentalno najbolje četiri ekipe u Evropi, to je činjenica. Barcelona da je kvalitetnija od Rome, prošla bi. City da je kvalitetniji od Liverpoola, prošao bi. Ko god da osvoji LP, zasluženo će je osvojiti, jer na putu do klempe moraš pobijediti najbolje, kao što je to uradio i Di Mateov Chelsea kojeg spominješ.
BHF

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 apr 2018, 11:15

Večeras će najteže bit Hamitu Altintopu koji je branio boje oba kluba
Thomas Müller - Fußballgott

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 25 apr 2018, 11:18

Barsa, psg, juve i ostali stanite u red, Roma je u top 4 Europe !

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.