Yebo te Felix šta je uradio
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Pa ovaj Mckenna je bio u opticaju kad se dovodilo ovo celavo spadalo,a evo i Jadona 

- wadethegreat
- Kontakt:
Ozbiljna kriza.
Ja ću ga braniti zato što nam je trenutno najbolji napadač, kad su Palmer i Jackson igrali dobro vidjeli smo gdje smo biliMajstorinho je napisao/la: ↑30 dec 2024, 22:12Mislim obojica su jednako beskorisni u zadnje vrijeme, a normalno da su različit tip igrača. A i ti se ponašaš kao da ti je Jackson sinIQ200 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:56E reče isti igrači Nkunku i Jackson i ostade živMajstorinho je napisao/la: ↑30 dec 2024, 21:50Nije ovo do igrača isti su i Nkunku i Jackson.
Ovo je do kondicije i fizičke pripreme. Tu smo daleko inferiorni
-
- Kontakt:
Pa **** vam Delap sto majki jadovi jadni
Posle ove utakmice dace boli 100-tku za delapa.
Ljudi dragi pa kad vidim da nam Disasi postavlja igrače kod kornera jasno je zašto je ovakvo stanje i rezultat
Evo i brata Jacksona ,ne moze ni on da ne fula jednu dobru 

- wadethegreat
- Kontakt:
Jos jedan zicer da fula i dace gol
Mareska naslijedio pad od Gvardiole

Mareska naslijedio pad od Gvardiole

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nista momci ,bilo je lijepo onih mjesec dana dok je trajalo Izgleda da se vracamo u patnju 

Možda jednostavno nismo dobri koliko je većina mislila, možda je naša realnost igranje u EL.
Prevelika je stepenica između igranja u LK protiv Noaha i igranja u LP usudio bih se reći. Dosta je naša ekipa nezrela kao i sam trener...
Prevelika je stepenica između igranja u LK protiv Noaha i igranja u LP usudio bih se reći. Dosta je naša ekipa nezrela kao i sam trener...
Ma de mi nabroji sta je uradio sve sto je mogo upropastio dodavo loptu golmanu, ja ne znam sta vi gledate
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedinica za glupost bi trebala glasiti 1 Disasi
Svi zaredom nakantaju ovaj Everton i Ipswich, onda mi dođemo i popušimo. Hvala ekipi
Svi zaredom nakantaju ovaj Everton i Ipswich, onda mi dođemo i popušimo. Hvala ekipi

Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 30 dec 2024, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
E cuj Disasi desni bek, vrhunska odluka strucnjaka. 

Pa to je bar vazda bilo jasno .U ovoj sezoni do decembra 30. ove godine evidentno je da jedino Palmer i Jackson nesto igraju u PL i imaju fine brojke no da nas odrze kompetentnim uz ovakav doprinos ostalih trebalo bi da imaju po 35 golova obojica sto je naravno nemoguce .Ostali prosto ne doprinose dovoljno.
Jos kad k tome dodas nesigurnu odbranu uz koju prosto moras davat puno golova, obzirom da nazad pustas svasta, dobijes ovo sto imas sad.
Treba neko Mareski javiti da mu je igra procitana.
Sretna vam nova godina
Sretna vam nova godina

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Uvijek nam se u ovom decembru pos.eru svima u usta. E nabijem vas na Hašima, ide pauza sa gledanjem, valja čuvati živce… Onako navodno igrali, i najednom presjek, kao da im je neko naredio da stanu
Ali kakvi se danas penali dosuđuju, ljudi kolko smo ih napravili ove sezone, pod hitno nam je potrebna svježina, Lavia James Gusto ovaj Tosin trčkara cijelu tekmu pa nemoguće kako ga boli da potrči, Palmer ne može sam. U subotu protiv Palaca ja nezz šta očekivati
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.