Forum
Re: Forum
Stavi onu bordo, možda ne bude problema.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Korisnik Jopaa7, je zaboravio svoju i sifru i kada proba da je restartuje preko maila nista se ne desava.Ovo mu izbaci :
Kada pokusa da pogadja sifru onda izbaci mu ovo :
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zadnja 2-3 dana mi strašno sporo učitava sve na forumu. Tipa kliknem na neki podforumu i jedno 5-6 sekundi se zaledi sve i onda tek učita. Isključivo mi se ovo dešava ovdje na forumu, na ostalim portalima i aplikacijama je sve u redu tako da nije problem u konekciji ili nešto tome slično.
Još neki forumaši su se žalili na to pa eto da imate na umu.
Još neki forumaši su se žalili na to pa eto da imate na umu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I meni je ista situacija, uzasno sporo sve
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo se meni nedavno desilo iako sam kucao prave podatke

Kroz par dana dohavizalo se valjda samo od sebe, drugog objašnjenja neJmam.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dje su lajkovi i srcad?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ukinuti iz tehnickih razloga i nece se vratiti
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na Facebook pa lajkaj.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
hej sjećam se 2020. godine kad su bili lajkovi na forumu, to je baš bilo super
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.