Evo ti njegova slika pa vidi je li to tvoj skolski
http://banjaluka.je.to/wp-content/uploa ... eltija.jpg
Moderator/ica: vlakanje
Sta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena![]()
![]()
Na današnjoj presici u «plavom salonu» bilo je govora i o eventualnom tv-prenosu utakmice 23. kola, vjerovatno derbiju prvenstva koji bi mogao dosta toga odlučiti kada je titula u pitanju, između Željezničara i Borca.
- Prenosa neće biti sigurno. Utakmica koja će biti na tv-ekranima je Čelik – Sarajevo. A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.
A sto nije bio iz BL?Zato sto su prenosna kola vracena sa autoputa jer su iz Borca rekli da ipak nema prenosa!Schlager je napisao/la:Evo malo i smijesne strane sportaSta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena![]()
![]()
Na današnjoj presici u «plavom salonu» bilo je govora i o eventualnom tv-prenosu utakmice 23. kola, vjerovatno derbiju prvenstva koji bi mogao dosta toga odlučiti kada je titula u pitanju, između Željezničara i Borca.
- Prenosa neće biti sigurno. Utakmica koja će biti na tv-ekranima je Čelik – Sarajevo. A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.![]()
Sta reci o klubu koji preko 'srpskih' medija, Slavije, i Damjanovica moli FSBiH da se utakmica sa starijim sarajevskim klubom igra pred praznim tribinama ? Pretpostavljam da su vam se lampice upalile, i napokon ste skontali da nemate sanse protiv sarajevskih klubova... ili jos vucete komplekse od Grbavice i ispadanja u žnj ligu.Schlager je napisao/la:Evo malo i smijesne strane sportaSta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena![]()
![]()
- Prenosa neće biti sigurno. Utakmica koja će biti na tv-ekranima je Čelik – Sarajevo. A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.![]()
Kakva malogradjanstina zavlada u onako smekerskom klubu koga je voljela cijela bivsa Juga.
Duze vrijeme citam ovaj forum, i mogu rec da si stvarno bio jedan od korektinijih, ali sa ovim tekstom si ga malo je rec pretjerao. Odakle tebi pravo da govoris nesto protiv Zelje? Na osnovu cega sebi dajes to pravo? Ko odlucuje koja utakmica ce se prenositi?? Pitali su te vec ljudi sta bi sa prenosom iz Bl? I, imas interesantno razmisljanje..navijaci drugih klubova vam zele titulu? Zaista smjesno..zele vam titulu koju vi ne zelite i ne priznajete...da nije smijesno bilo bi zalosno...Schlager je napisao/la:Evo malo i smijesne strane sportaSta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena![]()
![]()
Kakva malogradjanstina zavlada u onako smekerskom klubu koga je voljela cijela bivsa Juga.
Ovim sto rade ove godine postigli su to da bi 90 posto navijaca drugih klubova ove godine vise voljelo da Borac bude prvak nego Zeljeznicar,barem citajuci komentare na temama drugih klubova.I sto je zanimljivo,cak i navijaci
klubova iz Federacije!
Prevelika je to cijena,pa taman da duplu krunu osvoje.
Ponosan sam sto sam Borcevac,pa taman opet ispali iz lige.
Pa i sa Grbavice su bila 3 prenosa!Schlager je napisao/la:Borac je najvise puta prenosen,i tu je utakmicu dozvolio,ali problem je bio u 5000 evra koje su kasno uplacene,jutro na dan utakmice,a nije problem bio u tome sto vas trener kaze da mu ne odgovara da bude prenos!
Bar se Borcu za prenose nista ne moze prigovoriti.
standardno drug pamti pa vrati nista realnije i nemabistrikboy je napisao/la:Pa i sa Grbavice su bila 3 prenosa!Schlager je napisao/la:Borac je najvise puta prenosen,i tu je utakmicu dozvolio,ali problem je bio u 5000 evra koje su kasno uplacene,jutro na dan utakmice,a nije problem bio u tome sto vas trener kaze da mu ne odgovara da bude prenos!
Bar se Borcu za prenose nista ne moze prigovoriti.
Mozes pricati kome hoces ali jasno je da niste dali prenos protiv Želje pa ne trebamo ni mi dati,postenjacine...
Koja tri?Pa i sa Grbavice su bila 3 prenosa!
I sad se tako ofirno uvlacis jer ste kao rezervni stadion za evropu prijavili Pecaru??Schlager je napisao/la:Ja i dalje mislim da sam korektan,i priznajem da sam jedino grijesio u svemu sto sam pisao protiv Sirokog Brijega,pa bih se ovim putem izvinio njegovim navijacima na svemu sto sam pisao protiv njihovog kluba,jer nisam na vrijeme primjetio odakle vjetar duva,i odakle dolazi mesetarenje,i zelim im uspjeh do kraja prvenstva i plasman u Evropu,bilo sa prvog,drugog ili treceg mjesta,svejedno.
Priznajem gresku,ali kineska poslovica kaze da se nije kasno vratiti ni sa pola puta ako je pogresan.
Necu nikad vise ni jedno slovo napisati protiv Sirokog Brijega.
Nemam se ja sta kome uvlaciti jer sam vec rekao da me Evropa uopste ne zanima ako je necemo igrati u Banjaluci!I sad se tako ofirno uvlacis jer ste kao rezervni stadion za evropu prijavili Pecaru??
Schlager je napisao/la: Sta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena![]()
Ovim sto rade ove godine postigli su to da bi 90 posto navijaca drugih klubova ove godine vise voljelo da Borac bude prvak nego Zeljeznicar,barem citajuci komentare na temama drugih klubova.I sto je zanimljivo,cak i navijaci klubova iz Federacije!
Prevelika je to cijena,pa taman da duplu krunu osvoje.
Ponosan sam sto sam Borcevac,pa taman opet ispali iz lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.