FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 16:54

Kolega ne znam odakle je ovaj Tegeltija,bolje poznajem sportisre nego taj establisment :D

Evo ti njegova slika pa vidi je li to tvoj skolski

http://banjaluka.je.to/wp-content/uploa ... eltija.jpg

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 16:59

Evo malo i smijesne strane sporta
:D :D

Na današnjoj presici u «plavom salonu» bilo je govora i o eventualnom tv-prenosu utakmice 23. kola, vjerovatno derbiju prvenstva koji bi mogao dosta toga odlučiti kada je titula u pitanju, između Željezničara i Borca.
- Prenosa neće biti sigurno. Utakmica koja će biti na tv-ekranima je Čelik – Sarajevo. A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.
Sta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena :D

Kakva malogradjanstina zavlada u onako smekerskom klubu koga je voljela cijela bivsa Juga.

Ovim sto rade ove godine postigli su to da bi 90 posto navijaca drugih klubova ove godine vise voljelo da Borac bude prvak nego Zeljeznicar,barem citajuci komentare na temama drugih klubova.I sto je zanimljivo,cak i navijaci klubova iz Federacije!

Prevelika je to cijena,pa taman da duplu krunu osvoje.

Ponosan sam sto sam Borcevac,pa taman opet ispali iz lige.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 02 apr 2010, 17:02

? је ?... ;) " свега на тој ".
"" ПУТ ""

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2010, 17:04

Schlager je napisao/la:Evo malo i smijesne strane sporta

Na današnjoj presici u «plavom salonu» bilo je govora i o eventualnom tv-prenosu utakmice 23. kola, vjerovatno derbiju prvenstva koji bi mogao dosta toga odlučiti kada je titula u pitanju, između Željezničara i Borca.
- Prenosa neće biti sigurno. Utakmica koja će biti na tv-ekranima je Čelik – Sarajevo. A, i iskren da budem, prenos nam je odmogao protiv Slavije. Desio se taj incident koji ne opravdavam, naprotiv, međutim previše se pričalo o njemu. Deset dana je ta priča konstantno potencirana u medijima, ponajviše zbog tv-prenosa. Pa sjetite se utakmice Celtica i Milana, kada je navijač s tribina gurnuo golmana gostiju. Utakmica je završena naravno, pričalo se o tome dva dana i kraj – kazao je na kraju Osim.
Sta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena :D
A sto nije bio iz BL?Zato sto su prenosna kola vracena sa autoputa jer su iz Borca rekli da ipak nema prenosa!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 apr 2010, 17:04

@Schlager

Bezveze je ovo sto si pisao ali hajde.

Sjecas li se prvog djela sezone? Utakmica Borac-Zeljo je trebala biti na TV-u. Montazna kola BHT-a su krenula prema BL ali su ih negdje kod Visokog nazvali i rekli im da se vrate jer iz uprave Borca ne dozvoljavaju prijenos utakmice. Zasto? Navodno da su im dugovali za neke utakmice pa eto oni nisu htjeli dok im ne isplate te neke pare.

Koja je razlika izmedju tadasnje uprave Borca i ove sad Zelje koju ti prozivas sto se tice TV prijenosa?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 17:06

Borac je najvise puta prenosen,i tu je utakmicu dozvolio,ali problem je bio u 5000 evra koje su kasno uplacene,jutro na dan utakmice,a nije problem bio u tome sto vas trener kaze da mu ne odgovara da bude prenos!

Bar se Borcu za prenose nista ne moze prigovoriti.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 apr 2010, 17:09

Kakva malogradjanstina zavlada u onako smekerskom klubu koga je voljela cijela bivsa Juga.
Sta reci o klubu koji preko 'srpskih' medija, Slavije, i Damjanovica moli FSBiH da se utakmica sa starijim sarajevskim klubom igra pred praznim tribinama ? Pretpostavljam da su vam se lampice upalile, i napokon ste skontali da nemate sanse protiv sarajevskih klubova... ili jos vucete komplekse od Grbavice i ispadanja u žnj ligu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 17:09

Ovim sto rade ove godine postigli su to da bi 90 posto navijaca drugih klubova ove godine vise voljelo da Borac bude prvak nego Zeljeznicar,barem citajuci komentare na temama drugih klubova.I sto je zanimljivo,cak i navijaci
klubova iz Federacije!

Duze vrijeme citam ovaj forum, i mogu rec da si stvarno bio jedan od korektinijih, ali sa ovim tekstom si ga malo je rec pretjerao. Odakle tebi pravo da govoris nesto protiv Zelje? Na osnovu cega sebi dajes to pravo? Ko odlucuje koja utakmica ce se prenositi?? Pitali su te vec ljudi sta bi sa prenosom iz Bl? I, imas interesantno razmisljanje..navijaci drugih klubova vam zele titulu? Zaista smjesno..zele vam titulu koju vi ne zelite i ne priznajete...da nije smijesno bilo bi zalosno...;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2010, 17:11

Schlager je napisao/la:Borac je najvise puta prenosen,i tu je utakmicu dozvolio,ali problem je bio u 5000 evra koje su kasno uplacene,jutro na dan utakmice,a nije problem bio u tome sto vas trener kaze da mu ne odgovara da bude prenos!

Pa i sa Grbavice su bila 3 prenosa!

Mozes pricati kome hoces ali jasno je da niste dali prenos protiv Želje pa ne trebamo ni mi dati,postenjacine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 17:16

Ja i dalje mislim da sam korektan,i priznajem da sam jedino grijesio u svemu sto sam pisao protiv Sirokog Brijega,pa bih se ovim putem izvinio njegovim navijacima na svemu sto sam pisao protiv njihovog kluba,jer nisam na vrijeme primjetio odakle vjetar duva,i odakle dolazi mesetarenje,i zelim im uspjeh do kraja prvenstva i plasman u Evropu,bilo sa prvog,drugog ili treceg mjesta,svejedno.

Priznajem gresku,ali kineska poslovica kaze da se nije kasno vratiti ni sa pola puta ako je pogresan.

Necu nikad vise ni jedno slovo napisati protiv Sirokog Brijega.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 apr 2010, 17:16

Nije ni Borac davao prenos protiv Želje kad su igrali kao domacini u BL.
Kad vec serete onda se poserite sami jer ste ista sranja radili.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 apr 2010, 17:17

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 02 apr 2010, 17:18

bistrikboy je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Borac je najvise puta prenosen,i tu je utakmicu dozvolio,ali problem je bio u 5000 evra koje su kasno uplacene,jutro na dan utakmice,a nije problem bio u tome sto vas trener kaze da mu ne odgovara da bude prenos!

Mozes pricati kome hoces ali jasno je da niste dali prenos protiv Želje pa ne trebamo ni mi dati,postenjacine...
standardno drug pamti pa vrati nista realnije i nema

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 17:18

Koja tri?

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 17:19

Schlager je napisao/la:Ja i dalje mislim da sam korektan,i priznajem da sam jedino grijesio u svemu sto sam pisao protiv Sirokog Brijega,pa bih se ovim putem izvinio njegovim navijacima na svemu sto sam pisao protiv njihovog kluba,jer nisam na vrijeme primjetio odakle vjetar duva,i odakle dolazi mesetarenje,i zelim im uspjeh do kraja prvenstva i plasman u Evropu,bilo sa prvog,drugog ili treceg mjesta,svejedno.

Priznajem gresku,ali kineska poslovica kaze da se nije kasno vratiti ni sa pola puta ako je pogresan.

Necu nikad vise ni jedno slovo napisati protiv Sirokog Brijega.
I sad se tako ofirno uvlacis jer ste kao rezervni stadion za evropu prijavili Pecaru??
E moj "moderatore"....;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 apr 2010, 17:21

I sad se tako ofirno uvlacis jer ste kao rezervni stadion za evropu prijavili Pecaru??
Nemam se ja sta kome uvlaciti jer sam vec rekao da me Evropa uopste ne zanima ako je necemo igrati u Banjaluci!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 02 apr 2010, 17:24

Schlager je napisao/la: Sta reci o klubu koji se boji tv prenosa i sto je jos smijesnije,ciji trener tri kola unaprijed zna koja ce utakmica biti prenosena :D

Ovim sto rade ove godine postigli su to da bi 90 posto navijaca drugih klubova ove godine vise voljelo da Borac bude prvak nego Zeljeznicar,barem citajuci komentare na temama drugih klubova.I sto je zanimljivo,cak i navijaci klubova iz Federacije!

Malo glupo od tebe kad se zna sta je bilo u prvom djelu sezone kao sto sam negdje na ovoj temi vec reko, prvo pocistite kod sebe, pogledajte kako je i sta je pa onda kreni prema drugim pa tek onda mozes proviriti i nesto reci o Zelji, al opet to je tvoj problem sto ne mozes da skontas neke stvari. A mi ne odlucjemo sta ce se prenostiti nego euromedia koja vejrovatno vec ima spisak utakmica koje bi prenosila do kraja sezone.
Mes Que Un Club

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 02 apr 2010, 17:33

jedno pitanje za navijace Zeljeznicara.Koja se to ekipa ove sezone zalila na sudjenje u Banja luci?

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2010, 17:38

Ipak su bila 2 prenosa!
Euromedia je sa klubovima prije pocetka dogovorila koje ce se tekme prenositi,izmedju ostalog i derbi sa Hadisona

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 apr 2010, 17:46

@Schalger
Nisi pošten ni sekunde. Kao prvo ti okrečeš ploču kako tebi i Borcu odgovara. Niko, pa ni vi niste znali da će plava mašina rušiti sve redom, mislili ste da su vam konkurenti Široki, Sarajevo i eventualno Zrinski. Da se malo vratimo u prošlost. Na utakmici sa Širokim(2.kolo), ste kukali kako ste ugroženi, kako vas sudija krade i kako je to u režiji Sarajlija(bordo) na veliko zaprepaštenje gledalaca pred malim ekranima, jer tu krađu ste samo vidjeli vi, vaš trener i igrači. I da da ne zaboravim svečanu ložu na toj utakmici u kojoj bi trebali sjediti kulturni, poslovni ljudi, a ne psovači Boga, majke sudiji itd itd. Možda je to slučaj u BL, al u civiliziranom svijetu nije. Nakon što je Sarajevo otpalo iz igre za titulu, došla je druga meta, u tom momentu najveća opasnost po vas, bio Široki. Ponovno ste bili ugroženi, ti lično si po ovom forumu pljuvao, blatio Široki i nakon slabog starta i otkinutog vašeg boda u Širokom, odjednom oni nisu bili problem, opet ste se zahebali, odnosno niste se vi zahebali, nego to je vaše plansko uništavanje protivnika. I nakon tog tvog mjesečnog pljuvanja misliš da je dovoljno samo izvinjenje. Izgleda da su opet problem Sarajlije, samo ovaj put Željovci. Na sve moguće načine pljujete, blatite Želju, kao što ste Sarajevo i Široki, samo da bi se dočepali tutule koja vama inače ne treba, ustvari sad vam je priča, hoćete titulu iz inata. Stipu se toga ba, vaša prljava igra izvan terena je dosegla vrhunac, al ovaj put ste naišli na tvrd orah., dobro ćete se namučiti da ga razbijete. A tebi bi preporučio da prestaneš sa kuknjavom i cmizdrenjem, izvinjavat češ se za koji mjesec, budi siguran. ;)

A koliki ste licemjeri dokazali ste i povodom ovog eventualnog prnosa sa Grbavice Željo-Borac. Nedate prenos iz BL protiv Želje, a hoćete sa Grbavice. E ne može majstore to tako, možda je moglo kad je u upravi Želje bili nesposobni retardi, al sad je situacija malo drugačija. I na kraju krajeva na kraju sezone saberi prenose sa Grbavice i iz BL, pa vidi ko je opstruisao, naravno tu dodaj i koliko puta su TV kamere bili uz Borac/Želju u gostima.
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.