Vucic

ja evo gledam na pvr bt prvo poluvrijeme tv zauzet vrh slika stvarno nemam zamjerke niti stopa niti nista sve radi kad se normalno namjesti
Vidim spominjalo se prije, hoće li se Euro moći gledati na MojaTV, odnosno da li će možda neki od sportskih kanala prenositi?
Korisnici će blagovremeno biti informiraniNirton je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:11Vidim spominjalo se prije, hoće li se Euro moći gledati na MojaTV, odnosno da li će možda neki od sportskih kanala prenositi?
Očekujem potvrdan odgovor.
Trazio sam ja al ne moze, jos placam 10 Km dodatni paket zbog brzine i opet jedva do 15 mb dobaci.
Onda ne valja parica ili nije VDSL2. Samo ti optika onda može pomoćirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:41Trazio sam ja al ne moze, jos placam 10 Km dodatni paket zbog brzine i opet jedva do 15 mb dobaci.
A optike ni na mapitm01hzne je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:46Onda ne valja parica ili nije VDSL2. Samo ti optika onda može pomoćirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:41Trazio sam ja al ne moze, jos placam 10 Km dodatni paket zbog brzine i opet jedva do 15 mb dobaci.![]()
Nece ovaj tmo da mi sredi optiku, a fali bht na sav glas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.