La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Albi stvarno ovo nije trebalo,jer je ovo smijesno.
Ali niko ne govori za Costu koji je pokusao da simulira kod gola Villa.I naravno niko ne govori kako Godin pokazuje Mirandi gdje treba udariti Messia.To je sve normalno.
Ali niko ne govori za Costu koji je pokusao da simulira kod gola Villa.I naravno niko ne govori kako Godin pokazuje Mirandi gdje treba udariti Messia.To je sve normalno.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Najveći krkani u Primeri govore o fair playu, divno. 

Don't hate what you don't understand.
Ne znam jel Atletico napravio sinoc jedan faul da je prelazio granicu korektnosti ?Cak sta vise,ja se sjecam nekih ostrih faulova Bosuetsa nad Costom ili Fabregasa nad Villom cini mi se
Atletico igra grubo ali u granicama dozvoljenog . Ljudi cijene to sto ekipa koja ima 5 puta manji budzet pokaze muda protiv vjerovatno najjace ekipe na svijetu.
A kada ce drugacije nego da grizu za svaku loptu ,da udare ako treba ,jer ,pobogu, fudbal je muska igra i kao takvaog ga vecina dozivljava. Mnogo je gore kada se igrace Barce protiv slabijih ekipa moraju sluziti kukavickim i podmuklim radnjama kao sto su simulacije . A tu ima vise Oscarovca .
Nije bio ni na klupi

Atletico igra grubo ali u granicama dozvoljenog . Ljudi cijene to sto ekipa koja ima 5 puta manji budzet pokaze muda protiv vjerovatno najjace ekipe na svijetu.
A kada ce drugacije nego da grizu za svaku loptu ,da udare ako treba ,jer ,pobogu, fudbal je muska igra i kao takvaog ga vecina dozivljava. Mnogo je gore kada se igrace Barce protiv slabijih ekipa moraju sluziti kukavickim i podmuklim radnjama kao sto su simulacije . A tu ima vise Oscarovca .

[MElloo je napisao/la:Sto je Adrian na klupi
Nije bio ni na klupi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Da, onaj prekršaj nad Albom je bio baš u granicama fair playa, neposredno prije glume. Đon u Busquetsovo koljeno također.
- RickBlaine
- Kontakt:
Tog lobotomca i treba udarat. Sve da jauce od bolova. :kava:xaviesta je napisao/la: Đon u Busquetsovo koljeno također.
I da. Nemojte na Costu, on kad zajebaje, on zajebaje sa stilom. Nije kao ovi sitni prevaranti tipa Albe, Biskvita, Marcela i slicnih. Najveci troler od svih igraca. Treba mu se samo zadesit jedan Medel da ga stosira, a ne ko ove placipicke sto odmah idu do sudije kad ih ovaj pljune.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Za to im nije kriva Barca, kako se predstavlja ovdje vec duže vrijeme....5 puta manji budzet zato što godinama kriminalci vladaju Atleticom (i to nasljedno - familijarno) i sad to treba da bude vadiona što im je 5 puta manji budzet.juznjak> je napisao/la:Ne znam jel Atletico napravio sinoc jedan faul da je prelazio granicu korektnosti ?Cak sta vise,ja se sjecam nekih ostrih faulova Bosuetsa nad Costom ili Fabregasa nad Villom cini mi se![]()
[MElloo je napisao/la:Sto je Adrian na klupi
Nije bio ni na klupi
Atletico je sinoc hinjski tukao Barcine igrace u svakoj mogucoj prilici, pa naravno da treba takvim krkanima simulirati i tražiti žute kartone....jeste fudbal, ali nije korida (Godin i Miranda su bikovi koji je umislili da je korida i da mogu cjepati po člancima kad god im se digne neka stvar).
Costa je mucko đubre koji konstantno traži belaj...a o tome se mudro šuti

Zadnja izmjena: 111, dana/u 22 avg 2013, 12:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Da sa stilom, da igra u Realu do sada bi ga vjerovatno uvaljali u katran pa u perje i potjerali ulicama Madirda.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Osim Barce i Atletica, citava liga igru onu dosadnu 4-2-3-1...mnogo popularna formacija 

Madrid je igrao klasicnih 4-3-3 prvo kolo.
A sa Baletom je jasno da ce fomacija ostati.
A sa Baletom je jasno da ce fomacija ostati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otkad je Casillas u prvoj postavi?
Donnie Darko je napisao/la:Otkad je Casillas u prvoj postavi?

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Od srca se nadam da ce neko Costi koljeno izvalitijuznjak> je napisao/la:Na klupi sinoc : Insua ,Cebolla,Thiago,Leo Baptistao,Oliver,Demichelis,nista jacu nema Barca.xaviesta je napisao/la:I naravno neophodna je i šira klupa, pogotovo ove sezone kada igraju i Ligu Prvaka.soe je napisao/la:Nema sanse da se ozbiljnije ugrozi ovaj vodeci dvojac potrebno je tu jos par dobrih igraca prije svega u sredini koja je po meni dosta tanka.
Fali Atleticu jedna kvalitetna desetka i defnazivni vezi koji nije toliko limitiran kao Mario Suarez . Doduse, prekucao je sinoc tekmu.
Bljak.Od srca se nadam da ce ga neko nokautirati ,pa da se s razlogom valja koliko mu volja .

Teren dimenzija 105 X 68, i stoka od tolikog terena našo prelaziti baš preko Albe i za kosu ga cupati onako usput...ali o tome se ne prica

" onclick="window.open(this.href);return false;
Papak
Inace Betis pobijedio u gostima kod Jabloneca 1:2 i tako osigurao EL. Doduse teze od ocekivanog, ali nema veze 

RIP CITY!
Nije ga pocupao za kosu vec ga je pogladio kao malog kera sto i jeste .111 je napisao/la:
Od srca se nadam da ce neko Costi koljeno izvaliti![]()
Teren dimenzija 105 X 68, i stoka od tolikog terena našo prelaziti baš preko Albe i za kosu ga cupati onako usput...ali o tome se ne prica![]()
vec samo o Albi
" onclick="window.open(this.href);return false;
Papak
S ovim Youtube clipom ne znam sta si zelio postici ? Jedino da prikazes kolika je ustvari Costa mangupcina pa ima muda nositi se sa sluzbeno proglasenom psihopatom ,te najprljavijim igracem u Primeri .
Costa je brazilac,i kao svi brazilci sklon je simuliranju , ali nije bezobrazan toliko kao sto ga se zeli prikazati ,njemu su se radile mnogo gnusnije stvari na koje je on samo adekvatno uzvratio .
Sada protiv Seville je dobio batina i batina,bio je provociran do te mjere da sam samo cekao kada ce nekoga opaliti za crveni i slicno ,međutim ostao je hladne glave l na kraju dao izjavu za Kondogbiu kako je veliki igrac i covjek,iako ga je ovaj bio opalio onako dusmanski jednom prilikom . Dakle,Diego Costa je Tito i najbolji napadac u Spaniji .
Inace,Rico i sluzbeno u Athelticu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Diego Costa je veliki mudonja za razliku od Albe i sličnih.
Njegov i Ramosov pozdrav nakon ovog derbija je meni jedan od ljepših trenutaka u fudbalu.Protivnici smo,ubićemo jedan drugog za pobjedu,al na kraju se sve zaboravi.Do sljedeće tekme naravno
Njegov i Ramosov pozdrav nakon ovog derbija je meni jedan od ljepših trenutaka u fudbalu.Protivnici smo,ubićemo jedan drugog za pobjedu,al na kraju se sve zaboravi.Do sljedeće tekme naravno

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Diego Costa je najvece smece u svijetu fudbala.
Al barem , izrastao je u opasnog igraca.
Al barem , izrastao je u opasnog igraca.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Diego Costa. Pepe i Alba u jednom.
Frajer ni ne proslavlja gol protiv jedne Barcelone da bi se obracunao sa sudijom koji je izignorisao njegovu simulaciju.
Frajer ni ne proslavlja gol protiv jedne Barcelone da bi se obracunao sa sudijom koji je izignorisao njegovu simulaciju.
Hvala što ste me poslušali.LBJ MVP je napisao/la:Mi se ovdje prepiremo zbog majmuna i oskarovca.Hajmo se malo udružit pa zaebavat Patetikovce,oni u Diegu Costi imaju oboje.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Gdje ovo igra ovaj Bilbao? Nije im valjda ovo novi stadion.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.