On bi trebao da ima akreditaciju?lucif3R666 je napisao/la:covjek koji je sportski novinar u melburnusamirr je napisao/la:ko je sad Ernad
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
u 01:00samocelik je napisao/la:Uz damira i veceras svim srcem.Samo mi recite u koliko je meč,pošto sam na putu i u hotelu pa nemam baš dobar internet???
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo treba da nam bude škola za ubuduće da samo uputili barem 10 hiljada mailova na oficijalnu stranicu AO danas bi Džumhura gledali barem na streamu.
-
lucif3R666
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:On bi trebao da ima akreditaciju?lucif3R666 je napisao/la:covjek koji je sportski novinar u melburnusamirr je napisao/la:ko je sad Ernad
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nije ti ovo smjelo naumpastiii, nadaa se produžavaUnofficialpage je napisao/la:On bi trebao da ima akreditaciju?lucif3R666 je napisao/la:covjek koji je sportski novinar u melburnusamirr je napisao/la:ko je sad Ernad
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako bude streama, svi Enveru salju po pivu u Melbourne 
Bice stream, opusteno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako znaš?ennis je napisao/la:Bice stream![]()
![]()
Kakav god da bude, barem ćemo nešto vidjet
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E jbg, ti bi i pare i jare !don_burza je napisao/la:A I kad bi bio stream jel znate na sta bi to licilo
Max Allegri
-
lucif3R666
- Kontakt:
bit ce stream kao u chellengera sto bude , jedna kamera i normala sve , nije tennis komplikovan , sve se vidi .
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Brate kad bi bila slika ko na nintendo igricama na tom stream-u, samo nek ima stream, i da gledamo. Nema veze kako izgleda i kakva ce slika biti.....don_burza je napisao/la:A I kad bi bio stream jel znate na sta bi to licilo
Nek bude stream samo zvucni a bez slike, opet super!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo sad neki preokret.
je*o lud zbunjenog 
15.10.2013.
Mozel se gledat preko onog google earth-a..ono,svakih 10 sekundi update
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako Bog da će da bude. Lucifer uzdamo 
Damir večeras mora dobro servirat, teško će dolaziti do breakova, ovaj dobro servira. Kao što su već rekli, brzo završavat poene i držat svoj servis
Damir večeras mora dobro servirat, teško će dolaziti do breakova, ovaj dobro servira. Kao što su već rekli, brzo završavat poene i držat svoj servis
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prenos uzivo ce biti, Enver sjedi u kafani sa daizdzom kod Rod Laver arene, imate test na ss.ba, stream radi i prenosice. Drugi stream radi Ernad, on je sportski novinar, on snima sa telefonom.
Ernad ce moci uci, jer snima direkt telefonom, a Enver treba skontati kako da unese laptop, jer ljudima ispred oduzimaju.Streama ce sigurno biti, samo pitanje ko.
Ako se strim upali prije pocetka, Enver vam nosi tamnoplavu kosulju, teksas sorc i kacket, ima sarajevski naglasak, visina 1.80, crna kosa. Pa cemo onda vidijeti ko koga zajebava.
klix.ba

Ernad ce moci uci, jer snima direkt telefonom, a Enver treba skontati kako da unese laptop, jer ljudima ispred oduzimaju.Streama ce sigurno biti, samo pitanje ko.
Ako se strim upali prije pocetka, Enver vam nosi tamnoplavu kosulju, teksas sorc i kacket, ima sarajevski naglasak, visina 1.80, crna kosa. Pa cemo onda vidijeti ko koga zajebava.
<333 CFC & GSW <333
Damir ako misli iole pobjediti ovaj mec, mora ga dobiti u 3 seta, eventualno neka kraca 4, jer ovaj moze trcati ko konj, energije ima za 5 sati, dok za Damira i nisam siguran da moze parirati u nekom dugom mecu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.