Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

anell
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anell » 23 apr 2015, 19:23

Šta će ti folija ?
Pld W D L
38 26 12 0

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 apr 2015, 19:37

Pa sumnjam da bi mi displej bio ovako cist, bukvalno bez packe da nije bilo folije na njemu...i stara folija bila malo izgrebana i kupio novu da stavim, sad nemam nijednu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2015, 20:27

Je li velika razlika izmedju Galaxy S4 i S5? :hmmmmm: Imam dvicu trenutno, i kontam da ce meni valjat i cetvorka, ali opet kad vec kupujem valjalo bi model vise...Sesticu necu, preskupo fakat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 apr 2015, 20:52

Papastathopoulos je napisao/la:Pa sumnjam da bi mi displej bio ovako cist, bukvalno bez packe da nije bilo folije na njemu...i stara folija bila malo izgrebana i kupio novu da stavim, sad nemam nijednu..
Ja korstitim evo godinu dana mobitel bez folije i nije nimalo izgreban.
Pld W D L
38 26 12 0

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 apr 2015, 21:52

Cartman je napisao/la:Je li velika razlika izmedju Galaxy S4 i S5? :hmmmmm: Imam dvicu trenutno, i kontam da ce meni valjat i cetvorka, ali opet kad vec kupujem valjalo bi model vise...Sesticu necu, preskupo fakat.
nije velika razlika, ali bolje je da ides na S5, ipak je noviji uredjaj i jaci hardware, dok prelazak sa s4 na s5 vec se ne isplati

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 apr 2015, 22:09

anell je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Pa sumnjam da bi mi displej bio ovako cist, bukvalno bez packe da nije bilo folije na njemu...i stara folija bila malo izgrebana i kupio novu da stavim, sad nemam nijednu..
pa doduse kad sam imao HTC Desire 500 koji nema onu "svoju" zastitu od grebanja (corning gorilla glass) koristio sam ga gotov godinu dana bez folije, nijedne ogrebotine ni najmanje na njemu nije bilo, a recimo Nexus 4 koji satro ima tu zastitu, za par mjeseci je bilo dosta sitnih parnica...ovaj trenutni nema tu zastitu pa valjda bude kao i HTC :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 apr 2015, 22:38

Papastathopoulos je napisao/la:
anell je napisao/la:
pa doduse kad sam imao HTC Desire 500 koji nema onu "svoju" zastitu od grebanja (corning gorilla glass) koristio sam ga gotov godinu dana bez folije, nijedne ogrebotine ni najmanje na njemu nije bilo, a recimo Nexus 4 koji satro ima tu zastitu, za par mjeseci je bilo dosta sitnih parnica...ovaj trenutni nema tu zastitu pa valjda bude kao i HTC :D
Ma kod ovih novijih telefona sa gorilla glass nema potrebe za folijom, jedino ako ne želiš da neko sa strane vidi šta je na ekranu pa imaš one namjenske folije za to. ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 apr 2015, 23:18

bilo ih je brate stavljali su i dvije folije, svega sam se ja nagledao

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 apr 2015, 01:16

BordoArmy88 je napisao/la:Ma kod ovih novijih telefona sa gorilla glass nema potrebe za folijom, jedino ako ne želiš da neko sa strane vidi šta je na ekranu pa imaš one namjenske folije za to. ;)
pa Note 2 nema gorilla glass :mrgreen:

al mozda necu nikakvu ni stavljati, ja sam kupio telefon, nije on mene :)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 apr 2015, 09:18

Vidi fakat nema :D A bio sam ubijedjen 100% da ima
Mia San Mia

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 apr 2015, 19:32

BordoArmy88 je napisao/la:Ma kod ovih novijih telefona sa gorilla glass nema potrebe za folijom, jedino ako ne želiš da neko sa strane vidi šta je na ekranu pa imaš one namjenske folije za to. ;)

Kako nema:

http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_ ... illa_Glass" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.samsunggeeks.com/2012/09/28/ ... rop-tests/" onclick="window.open(this.href);return false;

The Galaxy Note 2 is protected with Gorilla Glass 2. According to the manufacturer, “Corning“, the glass is as strong as the original Gorilla Glass, while being 20% thinner.

Koliko znam SVI galaxy telefoni imaju gorilla glass. Mislim ako ** ima, što ne bi imao note 2?!

Elem, ko nosi telefon u džepu sa ključevima izgrebat će se UVIJEK, bez obzira na staklo. :P

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 apr 2015, 21:20

Lumia 535 ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 apr 2015, 23:18

BordoArmy88 je napisao/la:

Kako nema:

http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_ ... illa_Glass" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.samsunggeeks.com/2012/09/28/ ... rop-tests/" onclick="window.open(this.href);return false;

The Galaxy Note 2 is protected with Gorilla Glass 2. According to the manufacturer, “Corning“, the glass is as strong as the original Gorilla Glass, while being 20% thinner.

Koliko znam SVI galaxy telefoni imaju gorilla glass. Mislim ako ** ima, što ne bi imao note 2?!

Elem, ko nosi telefon u džepu sa ključevima izgrebat će se UVIJEK, bez obzira na staklo. :P
s obzirom na to koliki je telefon, nema mjesta u dzepu za bilo sta pored njega :mrgreen:

a ja se informisem na gsmarena.com o telefonima, pa tamo nista ne pise o zastiti displeja pa zato sam mislio da Note 2 to nema :)

hvala care :thumbup:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 apr 2015, 23:28

Može li mi neko predložiti neki novi mobitel, po mogućnosti android do nekih 400-450KM i neke optimalne karakteristike koje bih trebao gledati prilikom kupovine... i gdje je najbolje tražiti u Sarajevu, da li po onim radnjama u SG-u ili nešto drugo?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 apr 2015, 23:37

topnik1 je napisao/la:Lumia 535 ?

Meni se cini kao dobar telefon. Jedino ima mana kod nekih verzija sa 3.0 hardverom mislim, dok je 5.0 ok.

Nisam opet siguran.
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 apr 2015, 00:25

topnik1 je napisao/la:Lumia 535 ?
Od WP telefona best buy sto se cijene i karakteristika tice, samo gledaj da je iz te 5.0 serije jer je ranija serija imala problem s touchem...

@IlProfessore
Ako moze biti super ocuvan polovan telefon, gledaj Galaxy S4 ili Nexus 5, trazi i po radnjama i po piku, nije neka razlika :mrgreen:

I za Cemu obavjestenje :D da ce Lollipop na Noteu 2 biti u junu, kako procitah veceras na techradaru, vidjecemo uskoro da li je to suplja ili istina...

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 apr 2015, 00:56

IlProfessore je napisao/la:Može li mi neko predložiti neki novi mobitel, po mogućnosti android do nekih 400-450KM i neke optimalne karakteristike koje bih trebao gledati prilikom kupovine... i gdje je najbolje tražiti u Sarajevu, da li po onim radnjama u SG-u ili nešto drugo?
Nexus 5, LG G2 polovni ili Galaxy S4 ako mora biti nov.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 apr 2015, 01:28

anonimni je napisao/la:I za Cemu obavjestenje :D da ce Lollipop na Noteu 2 biti u junu, kako procitah veceras na techradaru, vidjecemo uskoro da li je to suplja ili istina...

ih pa to ce brzo aBd :D vidjecemo jel istina...jel tebi stigao na "trojku" ?

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 25 apr 2015, 01:58

IlProfessore je napisao/la:Može li mi neko predložiti neki novi mobitel, po mogućnosti android do nekih 400-450KM i neke optimalne karakteristike koje bih trebao gledati prilikom kupovine... i gdje je najbolje tražiti u Sarajevu, da li po onim radnjama u SG-u ili nešto drugo?
U fonteleu vidi al onaj u zlatarskoj nemoj u bbi(malo im skuplji tamo mobiteli) znam troje koje su tamo kupili sve uredu ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 apr 2015, 09:07

anonimni je napisao/la:I za Cemu obavjestenje :D da ce Lollipop na Noteu 2 biti u junu, kako procitah veceras na techradaru, vidjecemo uskoro da li je to suplja ili istina...

ih pa to ce brzo aBd :D vidjecemo jel istina...jel tebi stigao na "trojku" ?
Jok, jos sam na KitKatu, izgleda da telecom sere s updateom... sacekacu ga svakako, s obzirom na to da citam da se neki zale na Lollipop, bolje mi je i to nego da ga flasham, pa da syebem ovako dobar telefon :mrgreen:

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.