Prepoznao je potencijal
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- anonymousHD
- Kontakt:
ok
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
HAHAHAHHA kaže Kavanagh da je giljotina bila dio plana.
Sa kakvim neznalicama je okružen to nije humano, ovalve zahebancije ne bi prolazile u ATT, Jackson Wink ili kod Brazilskih mahalaša.
Koliko je ekipa bitna za mma borca, možda i glavni razlog hoćeš uspjeti ili ne.
Sa kakvim neznalicama je okružen to nije humano, ovalve zahebancije ne bi prolazile u ATT, Jackson Wink ili kod Brazilskih mahalaša.
Koliko je ekipa bitna za mma borca, možda i glavni razlog hoćeš uspjeti ili ne.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije glavni razlog ali je bitna naravno. Najbitnija stvar je zelja za napredovanjem(nebitno cime uzrokovana,parama ili ostavstvinom) i aktivnost. A Conor nema nista od toga. Tj zelju je mozda razvio sada kada se vratio i ustanovio da su svi oko njega sada bolji jer su bili aktivni.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 13:41Koliko je ekipa bitna za mma borca, možda i glavni razlog hoćeš uspjeti ili ne.
Dustin je pokazao da je uporediv u boksu sa Conorom,a gdje su hrvanje,BJJ i ostalo. Bolji borac jednostavno. Uz to i cvrst,dobar kao cekic ali i kao ekser.
Conor kao ekser je nula,uvijek bio,izuzev borbe sa Chad Mendesom gdje je ustrajao i kada je primao batine.
Conor sigurno moze opet biti vrhunski borac,ali se mora krenuti naopako u razmisljanju i krenuti od nule.
Ova spodoba koja vrijedja,vara tokom borbe i nakon borbe gdje si slomljen,sa slomjenom nogom i dalje lajes kao pas sa poda,je sramota i ja licno se osjecam ruzno dok ono gledam. Ono je jadno.
Dok Dustin...kakav gospodin,normalan i human lik,a uz to zivotinja. Respect.
- wadethegreat
- Kontakt:
Okej, hajde da probamo drugacije malo. Posto smo do sada obicno isli ja u klin ti u plocu. "Cujem" ja sta ti govoris, ali ne razumijem poentu.90minut je napisao/la: ↑12 jul 2021, 12:50
Kontaš li da pišem da je izgubio sve u nizu kako je ovaj tuzlak predstavio da nikad ne bi bio u ovoj situaciji u kojoj je sad da ga jedna pobjeda dijeli od borbe za pojas?
Svaki poraz do Dustina je imao svoju pricu zbog koje je on u ovoj sad poziciji.
Dakle ponavljamo opet ako je od Nejta popusio prvu s drugom se osvetio i nulira se poraz.
Khabiba više nema oprostio se od sporta i šta ti to kaže?
Da je izgubio od najboljeg svih vremena i nulira se isto JER NIJE TU.
Zar ste stvarno toliko da ne pišem nešto oštrije kratkovidni i ne shvatate šta pišem?
Evo i ova druga borba koliko god bi ga u drugoj rundi uništio Dustin opet ce se boriti ili s njim ili za pojas, pa ovo je najsretniji lom noge ikada.
Sta je krajnji cilj tvojih zakljucaka? Jer sve sto si napisao itekako ima smisla, pa svi koji pratimo sport smo znali da on nije ni Floydov ni Khabibov nivo i da ce biti porazen u oba meca, mozda sam se nadao jacem otporu protiv Nurmagomedova ali sta je tu je. Samo, ti pises kao da hoces Conora uciniti elitnim borcem, da ne nabrajam ko sve ide u tu kategoriju ali svi mozemo nabrojati 5-6 imena. On to stvarno po meni nije. Sjajan showman, zna privuci publiku (jako diskutabilno kakvu) i prodati PPV. Tu se slazemo svi i niko nije lud njemu osporavati takve stvari. Ja cijelo vrijeme samo pricam kako on nije elitni borac i navodim borbe koje to dokazuju, ti kontriras kao da zelis dokazati kako jeste. Ako je to slucaj onda se jednostavno ne slazemo i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ne kontriram 'eboga ti pa procitaj ono što sam napisao jutro nakon borbe vec pišem da nije slucajno to što je on sad u ovoj poziciji da ne pije vode prica " kako on samo gubi mečeve " a opet je na borbu od pojasa.Rooney88 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:33Okej, hajde da probamo drugacije malo. Posto smo do sada obicno isli ja u klin ti u plocu. "Cujem" ja sta ti govoris, ali ne razumijem poentu.90minut je napisao/la: ↑12 jul 2021, 12:50
Kontaš li da pišem da je izgubio sve u nizu kako je ovaj tuzlak predstavio da nikad ne bi bio u ovoj situaciji u kojoj je sad da ga jedna pobjeda dijeli od borbe za pojas?
Svaki poraz do Dustina je imao svoju pricu zbog koje je on u ovoj sad poziciji.
Dakle ponavljamo opet ako je od Nejta popusio prvu s drugom se osvetio i nulira se poraz.
Khabiba više nema oprostio se od sporta i šta ti to kaže?
Da je izgubio od najboljeg svih vremena i nulira se isto JER NIJE TU.
Zar ste stvarno toliko da ne pišem nešto oštrije kratkovidni i ne shvatate šta pišem?
Evo i ova druga borba koliko god bi ga u drugoj rundi uništio Dustin opet ce se boriti ili s njim ili za pojas, pa ovo je najsretniji lom noge ikada.
Sta je krajnji cilj tvojih zakljucaka? Jer sve sto si napisao itekako ima smisla, pa svi koji pratimo sport smo znali da on nije ni Floydov ni Khabibov nivo i da ce biti porazen u oba meca, mozda sam se nadao jacem otporu protiv Nurmagomedova ali sta je tu je. Samo, ti pises kao da hoces Conora uciniti elitnim borcem, da ne nabrajam ko sve ide u tu kategoriju ali svi mozemo nabrojati 5-6 imena. On to stvarno po meni nije. Sjajan showman, zna privuci publiku (jako diskutabilno kakvu) i prodati PPV. Tu se slazemo svi i niko nije lud njemu osporavati takve stvari. Ja cijelo vrijeme samo pricam kako on nije elitni borac i navodim borbe koje to dokazuju, ti kontriras kao da zelis dokazati kako jeste. Ako je to slucaj onda se jednostavno ne slazemo i to je to.
Sad trenutno Conor ocigledno nije na nivou Dustina da li je elitni borac?
To svakako covjek je top 5 do 7 boraca u diviziji razlika je što je Dustin broj 1.
On ce se vratiti kako god jer je imao srecu s lomom noge produžio je patnju prosjecnog njegovog hejtera.
Nemoj zbog ove dvije borbe govoriti da mozes nabrojati 5,6 boljih i s sigurnoscu tvrditi da su bolji ipak je to Dustin covjek koji je u zadnjih 10 borbi 9 dobio i od koga je izgubio?
- wadethegreat
- Kontakt:
Conor je u prici za titulu jer je Conor nikako po zaslugama.
Dobio je Cowboya koji odavno nije za ozbiljne price.
To mu je zadnja pobjeda.
Oliveira Dustin Gaethje Chandler i Dariush.
Koga on moze ovdje dobiti?
Ispred njega su jos Islam, Dos Anjos, Hooker, Ferguson po rankingu.
Osim Dos Anjosa sve ove borbe su preteske trenutno za njega.
Da nije to sto jeste u smislu marketinga ne bi prismrdio titulu jer bi morao cistiti contendere ispred sebe.
Treba malo i realno pricati.
U lightweightu je trenutno smijesno gledati Conora kao samu kremu i elitu.
U featheru ima sansi zbog spmenutih fizickih prednosti mada protiv Maxa po meni barem isto ne vidim da ga moze dobiti.
VOlkanovski i nekako jer je nizak mada sa njegovim hrvanjem i tu bi mu tesko bilo.
Nije covjek jednostavno u vrhu vise.
Postao je cisti lajavac nazalost.
Ja sam ga gotivio na pocetku kada je imao svoj uspon jer je bio i smijesan a i sve je to imalo temelje u oktagonu.
Sada samo laje i dobija batine.
I nakon sto dobije batine opet laje.
Ona borba protiv Khabiba je njemu uzela dusu. Previse lose krvi je tu bilo jako ruznog trash talka sa njegove strane a na kraju je dobio teske batine.
Na to sve apsolutno nikako nije radio na manama u svom "gameu".
Dobio je Cowboya koji odavno nije za ozbiljne price.
To mu je zadnja pobjeda.
Oliveira Dustin Gaethje Chandler i Dariush.
Koga on moze ovdje dobiti?
Ispred njega su jos Islam, Dos Anjos, Hooker, Ferguson po rankingu.
Osim Dos Anjosa sve ove borbe su preteske trenutno za njega.
Da nije to sto jeste u smislu marketinga ne bi prismrdio titulu jer bi morao cistiti contendere ispred sebe.
Treba malo i realno pricati.
U lightweightu je trenutno smijesno gledati Conora kao samu kremu i elitu.
U featheru ima sansi zbog spmenutih fizickih prednosti mada protiv Maxa po meni barem isto ne vidim da ga moze dobiti.
VOlkanovski i nekako jer je nizak mada sa njegovim hrvanjem i tu bi mu tesko bilo.
Nije covjek jednostavno u vrhu vise.
Postao je cisti lajavac nazalost.
Ja sam ga gotivio na pocetku kada je imao svoj uspon jer je bio i smijesan a i sve je to imalo temelje u oktagonu.
Sada samo laje i dobija batine.
I nakon sto dobije batine opet laje.
Ona borba protiv Khabiba je njemu uzela dusu. Previse lose krvi je tu bilo jako ruznog trash talka sa njegove strane a na kraju je dobio teske batine.
Na to sve apsolutno nikako nije radio na manama u svom "gameu".
Ma koje teške batine frajer prakticno skoro bez ogrebotine bio. 
Nije bezveze Khabib skocio preko oktagona i htio da ga ubije na licu mjesta bio razocaran jer ga nije dovoljno izobličio.
Nije bezveze Khabib skocio preko oktagona i htio da ga ubije na licu mjesta bio razocaran jer ga nije dovoljno izobličio.
Hajd zamisli kakav bi bio nakon četvrte runde.
Kako je krenulo, ocekujem da se Connor uskoro pocne boriti sa onim youtuberima. Ili eventualno sa Diazom.
Ma mislio sam na ovu zadnju s Poirierom. Kontam na to ciljaš s teškim batinama.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kaze Dana White da ce se desiti i 4ta borba ahhaha.
Muzi Dana brate dok mozes muzi.
Taman Dustin u medjuvremenu uzme titulu Conor se oporavi preskoci jedno 10 drugih ljudi koji vise zasluzuju sansu i dobija priliku za titulu
.
Muzi Dana brate dok mozes muzi.
Taman Dustin u medjuvremenu uzme titulu Conor se oporavi preskoci jedno 10 drugih ljudi koji vise zasluzuju sansu i dobija priliku za titulu
Kao što sam vec napisao..
I to nakon borbe odma rece.
Boli Dustina kita uzece na kraju bruku keša i neka ce zaslužuje ga.
I to nakon borbe odma rece.
Boli Dustina kita uzece na kraju bruku keša i neka ce zaslužuje ga.
Negdje vidjeh podatak da je Dustin samo milion uzeo plus 4o% ppv-a
Milion ...i s 4o posto ppv-a ce izaci oko 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.