To je već javna tajna da preuzimamaroon46 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 03:15Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
-
- Kontakt:
Samo javna, nije tajnamarlostanf1eld je napisao/la: ↑09 maj 2025, 07:28To je već javna tajna da preuzimamaroon46 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 03:15Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?

Ako ne uleti neko s vecom vrecom para ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑09 maj 2025, 07:28To je već javna tajna da preuzimamaroon46 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 03:15Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pozz gdje se mogu kupiti karte za srijedu utakmica
-
- Kontakt:
Mislim da u karijeri nije imao ugovor kakav ce dobiti u bosni…DaVinci je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:45Ako ne uleti neko s vecom vrecom para ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑09 maj 2025, 07:28To je već javna tajna da preuzimamaroon46 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 03:15Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?![]()
Nadam se da je tako jer je zasluzio svaki fening ...MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:47Mislim da u karijeri nije imao ugovor kakav ce dobiti u bosni…

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Zašto se ne može uzeti istok?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Evo sad se može i istok uzetimarlostanf1eld je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:59Vjerovatno jer hoce da se prvo napune ove tribine koje ulaze u glavni kadar na tv-u, kad se te prodaju onda ce biti pusten i istok
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Hoce li shodno tome dobiti i ekipu za sljedecu sezonu?MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:47Mislim da u karijeri nije imao ugovor kakav ce dobiti u bosni…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kad prije odoše teleskopi jbt 

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pa prica se da ce budzet iduce sezone biti izmedju 5 i 6 milionaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:22Hoce li shodno tome dobiti i ekipu za sljedecu sezonu?MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:47Mislim da u karijeri nije imao ugovor kakav ce dobiti u bosni…
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zna li neko do kad radi danas prodaja karti na skenderiji?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma sve je to jos na rekla kazala, sad se mora odigrati dobar potez potpisati ovaj ugovor za naslovnog sponzora na minimalno 3 godine.MElloo je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:58Pa prica se da ce budzet iduce sezone biti izmedju 5 i 6 milionaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:22Hoce li shodno tome dobiti i ekipu za sljedecu sezonu?MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:47
Mislim da u karijeri nije imao ugovor kakav ce dobiti u bosni…
Prevelika je euforija oko Bosne za neiskoristiti priliku.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Polako ljudi, nismo se jos ni plasirali u Aba ligu.
Online uzeo karte, moze li normala da se s moba skenira ili da iskopiram?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Postavljao sam prije par dana intervju u kojem prica pod kojim uslovima bi preuzeo Bosnumaroon46 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 03:15Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?
I dalje ima ugovor sa Talijanima do kraja juna i vaga druge ponude, Bosnu bi preuzeo ako se plasiraju u ABA ligu i napravi se sistem financiranja koji ce biti zagarantovan barem 4 godine, projekat koji bi se mogao predstaviti i igracima za koje bi smatrao ozbiljnim pojacanjima, ne zeli da se desi da u slucaju jedne lose sezone sve propadne kao kula od karata
Don't believe the hype.
Očekivano i pametno od strane Nene. Mada ne znam koliko će to sve biti izvodljivo i koliko je sposobna trenutna struktura u klubu. Ova sezona je pokazala mnogo lutanja i grešaka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 17:43Postavljao sam prije par dana intervju u kojem prica pod kojim uslovima bi preuzeo Bosnumaroon46 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 03:15Ima li istine da bi Neno mogao preuzeti Bosnu ako uđemo u ABA1. U tom slučaju morali bi se puno jači sponzori izganjati. Da li se dobiju neke pare ulaskom u ABA1. Mislim da je ove sezone kada je Dubai ušao svaki tim dobio pare(mozda zbog kompenzacije za putovanja tamo?). Ima li neko da zna više o ovome svemu?
I dalje ima ugovor sa Talijanima do kraja juna i vaga druge ponude, Bosnu bi preuzeo ako se plasiraju u ABA ligu i napravi se sistem financiranja koji ce biti zagarantovan barem 4 godine, projekat koji bi se mogao predstaviti i igracima za koje bi smatrao ozbiljnim pojacanjima, ne zeli da se desi da u slucaju jedne lose sezone sve propadne kao kula od karata
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: JHam, johntravolta123, Sinfoc1986 i 30 gostiju.