FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Rafinha i Dalbert najgori danas.
Sopaleti majku ti J***.
Sopaleti majku ti J***.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ništa nije pokazao Rafinha u 4.minute.Treba ga vratit nazad još danas.
Ovo je jadno da jadnije ne moze bit i što je najjadnije Spalletti si je sam zakuhao kašu.
Ovo je jadno da jadnije ne moze bit i što je najjadnije Spalletti si je sam zakuhao kašu.
Dabogda voz sletio sa svima vama nesposobnim majmunima. Mamice vam jbem. Ja se radi gvana nervirat.
Mrs u pcku materinu svi odreda!
Mrs u pcku materinu svi odreda!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Jos ce ga Zanetti i Ausilio braniti hhahah
Sve to treba na tribine poslat i kartu naplatit!
Sve to treba na tribine poslat i kartu naplatit!
Realan rezultat, nismo više ni zaslužili. Očajno vođenje utakmice Spallettija, sve sam ga branio i podržavao do danas ali danas je pretjerao sa tvroglavošću, prvo guranje Cancela lijevo da bi levat Dambro mogao igrat od prve pa onda do ovog da branimo gol protiv SPAL-a. Ne znam kako se normalni treneri pretvore u pi*ke kad dođu do nas, u Romi igrao najljepši fudbal u Italiji a kod nas gori od Mančinija.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Gdje su Karamoh i Dalbert? Zasto Candreva i Perisic imaju ovoliko kredita??? Zasto je Danilo na DR? Zasto je Cancelo na DL? Zasto mu se Borja vuče po terenu cijelo drugo pol? Zasto je Brozovic u prvih 11? Gdje su zamjene cijelo drugo pol?
Spalletti zaslužuje otkaz još včrs. Tvrdoglavi idiot na kvadrat, to i tvrdim od kad je i došao.
Nije njega Zenit bez razloga šutnuo.
Spalletti zaslužuje otkaz još včrs. Tvrdoglavi idiot na kvadrat, to i tvrdim od kad je i došao.
Nije njega Zenit bez razloga šutnuo.
#Ausilio OUT
Lijep, suncan dan, nedjelja, a ja gledam ove smecare kako mi zivce na slamku piju, umjesto da sam izasa vanka....Spaleti mamicu ti.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
FUJ FUJ FUJ. Yebote mi se branimo kao najvece kukavice protiv yebenog SPAL-a. Od 75. minute vec gledamo da ukrademo koju sekundu. Odron!
Hvala SPAL-letti, ubleho jedna. Konacno sam mislio da smo dobili solidnog trenera kad ovaj jos veca ubleha od prijasnjih. Dobro rece jedan haver moj koji navija za Romu: Spalletti je odlican sve dok ne dodje taj "Spalletti momenat". Kad izgubi sve konce i sve ode u qurac.
Hvala SPAL-letti, ubleho jedna. Konacno sam mislio da smo dobili solidnog trenera kad ovaj jos veca ubleha od prijasnjih. Dobro rece jedan haver moj koji navija za Romu: Spalletti je odlican sve dok ne dodje taj "Spalletti momenat". Kad izgubi sve konce i sve ode u qurac.
I ovim igračima treba je*at majku. Nemoguće da su svi odjednom ovako loši, vjerovatno opet bojkotuju trenera. Luciano mi ide na qrac za guranjem Dambre i Santona ali glavni problem su ovi bezvoljni igrači, nigdje one rastrčanosti što nas je krasila u prvom dijelu sezone.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Smijenit Ausilia i dovest Leonarda.Odlican potez za početak.Kojeg nećemo doživjet.
Spalletti snosi ogromnu krivicu.Ausilijeva je 10 puta veća sa selekcijom vecine igrača.Leonardo će znat nać igrače mentalno spremne za Inter i lidere.
Spalletti snosi ogromnu krivicu.Ausilijeva je 10 puta veća sa selekcijom vecine igrača.Leonardo će znat nać igrače mentalno spremne za Inter i lidere.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 28 jan 2018, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Spalletti
nikad necu shvatit izmenu u sudijskoj nadoknadi, osim ako je planiro da sacuva rezultat. Ako je tako nek su izjednacili, volio bi da su dali jos jedan, pichko pichkasta
Al koji se potez uradio na ljeto kad su doveli Borju i Vecina
bolje da su tih 30mil dali za Pastorea. Sad nit imamo zadnjeg veznog, nit kreatora, nit trequartistu. Razjebali su solidno uigrane Gagliardinija i Kondogbiju i doveli gore igrace. Makar da se sta zaradilo
Cirkus od kluba
Al koji se potez uradio na ljeto kad su doveli Borju i Vecina
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ederinho otjerao Sturridgea u WBA.
Včrs sastanak sa agentom Lautaro Martineza.
2 dana do kraja prelaznog roka oni ovog dogovaraju ZA LJETO
Pastore i dalje jako blizu, al zasad bez nekih konkretnih informacija.
btw. Šteta što su stale priče oko Fabian Ruiza, mislim da je upravo on igrač koji nam nedostaje u veznom redu umjesto Borje kuknjava
Spominje se i nakav Yves Bissouma, zadnji vezni iz Lillea.
Včrs sastanak sa agentom Lautaro Martineza.
Pastore i dalje jako blizu, al zasad bez nekih konkretnih informacija.
btw. Šteta što su stale priče oko Fabian Ruiza, mislim da je upravo on igrač koji nam nedostaje u veznom redu umjesto Borje kuknjava
Spominje se i nakav Yves Bissouma, zadnji vezni iz Lillea.
#Ausilio OUT
Pa nije on planirao uopće uvoditi Rafinhu, nego kad smo primili gol onda ga je u panici ubacio. Kasno Marko na Kosovo stižearminz je napisao/la:Spallettinikad necu shvatit izmenu u sudijskoj nadoknadi, osim ako je planiro da sacuva rezultat. Ako je tako nek su izjednacili, volio bi da su dali jos jedan, pichko pichkasta
Onda je glup. Da je Messi ne bi mogo nista uradit za dvije minute
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kad sam vidio da ga ubacuje samo sam mu pokazao srednji prst. To je bila prva utakmica gdje me baš naživcirao svojim odukama, ako se nastavi tako pravit budala i gurat neki svoj inat iako zna da nije u pravu završit će u Torinu kao zamjena za Mazzarija.
Kakav sad Lotar Martinez jbt.Jer im nije Gabibench bio dosta.
To da imamo koga proslijedit u watford iduce godine, sve ide po planu 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zar nije Zaniolo zaslužniji da dobije poziv od Emmersa
Ionako nijedan nažalost neće igrat.
Znači Icardi ipak otpao.Pisalo se da radi sve kako bi bio spreman već za Crotone i želi nastupit,al da bi Spalletti radije da preskoči i zaliječi ozljedu do kraja.
Znači Icardi ipak otpao.Pisalo se da radi sve kako bi bio spreman već za Crotone i želi nastupit,al da bi Spalletti radije da preskoči i zaliječi ozljedu do kraja.
Upravo ovo.Jedina njihova greška je što nema nikakvog obracanja navijačima o situaciji.Da se kaze i službeno stoje tako i tako.Ne znam gdje je Steven nestao...In today’s paper edition of Milano based newspaper Gazzetta dello Sport, a clear analysis of the numbers and factors behind Inter’s lack of spending in the January transfer market is detailed and analyzed. The Nerazzurri were able to secure Lisandro Lopez and Rafinha on loan but missed out on their targets of acquiring an attacking midfielder like Javier Pastore as well as a defensive midfielder like former Chelsea midfielder Ramires.
The paper underlines the solidity that Suning has brought to Inter, despite their mistakes regarding the transfers of Gabriel Barbosa and Joao Mario which they have lost a lot of money on at the moment. So far, there has €530 million injected into the club by Zhang Jindong, including money spent in the transfer market and general development of the club. A considerable figure that casts out any doubts about Suning’s motivation to bring Inter back to the top. However, restrictions in China and from UEFA have greatly limited their potential.
“Inter are obligated to finish this year with an even balance” Gazzetta reports as last year, Suning achieved this by buying their own sponsorship rights which they bought for €25 million, plus another €10 million in bonuses from an external partner but there has not been any more news on a major new sponsor like this.
There is currently a deficit of several tens of millions and with the January window over, there is no clear way to raise this sort of capital. If this does not change, they will not meet the targets of the settlement agreement with UEFA but according to the FFP rules: every club is allowed a maximum of €30 million in losses over three years. Meaning that the Nerazzurri can still escape further restrictions but they’ll have to continue their philosophy of self-sufficiency.
The biggest mistake in all of this was the fact that Suning failed to inform the fans who fill the stadium every week and the other stakeholders. Now Inter fans need an explanation from the Nanjing based group themselves because Spalletti’s psychologically superficial explanations regarding the squad and Ausilio’s minimal description of the January window will no longer suffice, the Gazzetta concludes.
Spalletti nije ni htio Pastorea.To je i Di Marzio pisao.A Ausilio i Sabatini su gurali da se dovede Pastore.Pa kazu Suning problem,a ne struka sa nikakvom komunikacijom...opet.Inter’s coach preferred Mkhitaryan over Pastore and wanted a regista whilst Inter was blocked thanks to the restrictions imposed under UEFA’s Financial Fair Play rules.
Inter’s Sporting Directors wanted a trequartista whilst Inter coach Luciano Spallettis instead wanted a deep-lying playmaker Corriere dello Sport’s Andrea Ramazzotti explains: “Inter and their coach have during the recent days discovered that they have ideas and priorities for the transfer market that differ from eachother. This is explained by the fact that Inter, after bringing in Lisandro Lopez and Rafinha, did not sign any other player but instead let a lot of players go in order to repair the budget. Ausilio and above all Sabatini wanted Pastore while Spalletti asked for Mkhitaryan. In fact Spalletti preferred Lobokta instead of Pastore as well as also Fabian Ruiz or Torreiera”
However, all negotiation have been blocked by the restrictions imposed by the Financial Fair Play rules. Everything must be balanced in order to avoid any risk of loosing a possible Champions League spot, something that can happen if Inter continue to violate UEFA’s sanctions. The only thing is that in order to get there, Spalletti now has to use what he has at his disposal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.