FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Najradije bi da sva 3 desna beka slome nogu, kako bi Adriano zaigrao...
Nije da mi je zelja da se ljudima ugrozi karijera ali brate 200% sam siguran da je bolji od sve 3ice zajedno!
Sent from my MB865 using Tapatalk
Nije da mi je zelja da se ljudima ugrozi karijera ali brate 200% sam siguran da je bolji od sve 3ice zajedno!
Sent from my MB865 using Tapatalk
Prati li ko od vas Alexisa u Arsenalu, i šta mislite o njemu u Arsenalu i o Sanchezu dok je bio u Barseloni ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sanchez je svugdje bio dobar, samo mu nisu u Barsi znali naći poziciju. On je trebao igrati u sredini napada i to je to.
Bolji je od pedra 10000000000000000x

Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
Ono sto smo pisali i kada je tek otisao. Fantastican igrac koji u Barcinom sistemu nije mogao doci do izrazaja. Arsenalov sistem kontri i polukontri mu najvise lezi. Nekad davno sam napisao da me ne bi zacudilo da bude u top3 igraca Premiershipa.topnik1 je napisao/la:Prati li ko od vas Alexisa u Arsenalu, i šta mislite o njemu u Arsenalu i o Sanchezu dok je bio u Barseloni ?
2. oktobar 1999. godina, Barça predvođena van Gaalom gostuje Valladolidu u 6. kolu Primere. Desni bek Reiziger je bio povrijeđen, stoga je Ronald de Boer započeo susret na beku, iako je igrao veznjaka. U 55. minuti Simao napušta susret, ulazi u igru novo ime - Carles Puyol, te zauzima poziciju desnog beka.
Danas, nakon kraja 15 godina duge karijere, Carles radi kao prvi pomoćnik sportskog direktora, a iza sebe ima 21 titulu kao kapiten, 593 susreta u dresu voljenog kluba, te ljubav svakog simpatizera FC Barcelone, a vjerovatno poštovanje svakog istinskog ljubitelja igre zvane nogomet. Prije 15 godina, ovaj veliki čovjek i fudbaler je debitovao za FC Barcelonu!
[youtube][/youtube]

Danas, nakon kraja 15 godina duge karijere, Carles radi kao prvi pomoćnik sportskog direktora, a iza sebe ima 21 titulu kao kapiten, 593 susreta u dresu voljenog kluba, te ljubav svakog simpatizera FC Barcelone, a vjerovatno poštovanje svakog istinskog ljubitelja igre zvane nogomet. Prije 15 godina, ovaj veliki čovjek i fudbaler je debitovao za FC Barcelonu!
[youtube][/youtube]

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Najbolja utakmica ove sezone, radio sta je zelio na terenu

.. to su te 54 izgubljene lopte

.. to su te 54 izgubljene lopte
Messi zaglavio u tvorza.

Ma nek samo ideDesimaL je napisao/la:Dani Alves: "Sljedeće sezone selim u Englesku! Želim igrati u kolijevci nogometa. Ovo će biti moja posljednja sezona u Barçi."
Eto pojacanja za sljedecu sezonu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Messi im može komotno dati dva Balona jer im to svakako duguje, po jedan Xaviju i Iniesti koji su to davno zaslužili.
Trojica iz La masije. Meni sasvim dovoljno
Ispred njega zasluzili nisu. Kraj price.
Inace, Quatar Airwayes ce bit na dresu samo do 2016.godine, a onda se vjerovatno doci novi sponzor kako se suska. Ne vjerujem da ce se vracat na prazan dres.
Inace, Quatar Airwayes ce bit na dresu samo do 2016.godine, a onda se vjerovatno doci novi sponzor kako se suska. Ne vjerujem da ce se vracat na prazan dres.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima Barce idemo danas po pobjedu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Pozvani igraci da večerašnju utakmicu
Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitić, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.
Opet nema Montoye.Znaci veceras imamo priliko da opet gedamo klauna na desnom beku,
Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitić, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.
Opet nema Montoye.Znaci veceras imamo priliko da opet gedamo klauna na desnom beku,
Visca el Barça ! Mes que un club !
- JamesJoyce
- Kontakt:
sto si nervozan brateLillard je napisao/la:Odi u qurac Enrique.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Montoya drugu utakmicu zaredom nije uopce na spisku, sta da mislim jbemti kad ce onaj panj od Alvesa opet igrat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
valjda si skont'o do sad da je Enrique obicna ckapi koja se boji promjenaLillard je napisao/la:Montoya drugu utakmicu zaredom nije uopce na spisku, sta da mislim jbemti kad ce onaj panj od Alvesa opet igrat.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hajd što nema Montoye, ali nema najsvježijeg pojačanja iz Brazila 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.