FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ribery ima misicnih problema a javi s aduktorom.I costa je upitan
Samo ne mullera i comana na krilima...
Samo ne mullera i comana na krilima...
Dobar gol Arjena. Oni su imali stativu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Katastrofalni smo.
Tri pasa nismo napravili a da to nije na nasoj polovini terena.
Vezni red kao da ne postoji, previse sporo i tromo izgledaju.
Xabi je igrac rotacije a ne alfa i omega veznog reda.
Iskreno, ne vjerujem da mozemo do pobjede danas, barem ne na osnovu prikazane igre u prvom poluvremenu.
Tri pasa nismo napravili a da to nije na nasoj polovini terena.
Vezni red kao da ne postoji, previse sporo i tromo izgledaju.
Xabi je igrac rotacije a ne alfa i omega veznog reda.
Iskreno, ne vjerujem da mozemo do pobjede danas, barem ne na osnovu prikazane igre u prvom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Frankfurt mnogo bolji, igramo anti-fudbal. Xabi i Thiago katastrofalni.
Šta sad kukate, zar nije bitno proljeće i zar nije halaljena Bundesliga zarad LP-a?
Doveli smo trenera skroz drugačije filozofije i kao takvom nije dovoljno par mjeseci igre da uspostavi sistem, čak mislim da je potrebna godina i više plus da filtrira igrače koji za to trebaju. Odustali smo od nečega šta smo gradili par godina za nešto što ima malo ili nimalo zajedničkog. Igra a i rezultati ne mogu doći preko noći.
Doveli smo trenera skroz drugačije filozofije i kao takvom nije dovoljno par mjeseci igre da uspostavi sistem, čak mislim da je potrebna godina i više plus da filtrira igrače koji za to trebaju. Odustali smo od nečega šta smo gradili par godina za nešto što ima malo ili nimalo zajedničkog. Igra a i rezultati ne mogu doći preko noći.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kimich kakav igrac
Hvala Papu i Matiasu za ovog dragulja Najveća buduća zvijezda Evrope
Uzivanje gledati utakmicu.
Gdje @Doktor da nam izvadi podatak koliko smo puta aluminij pogodili o e sezone.
Gledaj madjara, uzivaj na tribini fasisto.
Idemo ih razvaliti sada.
Ps: Coman bi promasio vaginu lise ann, sta je lik promasivao.
Gdje @Doktor da nam izvadi podatak koliko smo puta aluminij pogodili o e sezone.
Gledaj madjara, uzivaj na tribini fasisto.
Idemo ih razvaliti sada.
Ps: Coman bi promasio vaginu lise ann, sta je lik promasivao.
Kimmich 6 golova u zadnjih 7 utakmica
- anelbavarac
- Kontakt:
Kakav kloc je ovaj Muller.
Alaba je jedan od najlosijih igraca Bayerna zadnjih godinu dana, opet smo dobili gol preko njegove strane.
Igra dno-dna.
Alaba je jedan od najlosijih igraca Bayerna zadnjih godinu dana, opet smo dobili gol preko njegove strane.
Igra dno-dna.
Promašaji Comana su nas skupo koštali a mora se reći da je i nazad bio veliki propuh, Boateng i Alaba među najlošijim.Najnefikasnija ekipa nam iz dvije šanse zabije dva gola mislim ovo se ne smije dešavati ako mislimo pucati na najviše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smijesno smo.
Carlo je definitivno potvrdio epitet loseg trenera u ovim malim utakmicama.
Carlo je definitivno potvrdio epitet loseg trenera u ovim malim utakmicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

click on image
Gorući problem otkako nas Pep uzeo pod svoje.
Ovo je ključ svega, i ako se misli biti najbolji ovo se mora popraviti, nama je standard 105km, što je debelo ispod nivoa.
Fitnes je očajan, Roben iako već mjesec trenira, danas je nakon 60min umro, to je poražavajuće.
Onaj poklon protiv Ingolstadta danas je vraćen golom iz ofsajda, zbog toga ne žalim, neka se to u ravnotežu dovelo.
Fizička sprema ekipe je za duboku zabrinutost.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 15 okt 2016, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Coman je promašio dva zicera danas.
Hummels je imao dvije prejake duge lopte, kakva preciznost
Ne pamtim kada smo primili gol sa igračem više i to kada smo vodili.
Bayern je izgubio pod Pepom njemački mentalitet, a Carlo ima problema da to popravi. Pola tima igra nonšalantno, kao da igraju revijalnu utakmicu, a ne da igraju Bundesligu u timu kakav je Bayern. Nema tu žara, u pojedinim trenucima ni eier. Fali nam jedan pravi vođa na terenu, vođa kao što je Neuer ali da igra, ne da brani. To nam je falilo i prethodnih sezona.
Renato je prejak u duelima, vidi se da mu fali iskustva, a to iskustvo će teško steći u Bayernu jer neće dobijati mnogo prilika.
U napadu ništa novo, to se desi kada nemaš back up napadača, pa kada napadač uđe u krizu, ekipa pati. Muller i danas užasan kao i većinu sezone, Robert je ušao i nije ništa uradio.
Mene brinu Alaba i Lahm, očajna sezone do sada za oba beka. Lahm razumljivo, godine čine svoje, ali Alaba?
Ništa, dvije utakmice dva remija i opet povećali bod prema BvB-u
Hummels je imao dvije prejake duge lopte, kakva preciznost
Ne pamtim kada smo primili gol sa igračem više i to kada smo vodili.
Bayern je izgubio pod Pepom njemački mentalitet, a Carlo ima problema da to popravi. Pola tima igra nonšalantno, kao da igraju revijalnu utakmicu, a ne da igraju Bundesligu u timu kakav je Bayern. Nema tu žara, u pojedinim trenucima ni eier. Fali nam jedan pravi vođa na terenu, vođa kao što je Neuer ali da igra, ne da brani. To nam je falilo i prethodnih sezona.
Renato je prejak u duelima, vidi se da mu fali iskustva, a to iskustvo će teško steći u Bayernu jer neće dobijati mnogo prilika.
U napadu ništa novo, to se desi kada nemaš back up napadača, pa kada napadač uđe u krizu, ekipa pati. Muller i danas užasan kao i većinu sezone, Robert je ušao i nije ništa uradio.
Mene brinu Alaba i Lahm, očajna sezone do sada za oba beka. Lahm razumljivo, godine čine svoje, ali Alaba?
Ništa, dvije utakmice dva remija i opet povećali bod prema BvB-u
Sreca vasa pa ama bas nikakve konkurencije nemate u ligi, a LP ovako nece moci.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jesmo loši i to stoji. Zaslužen bod Frankfurta iako su nam dali gol iz ofsajda (ovaj drugi).
Coman promašivao zicere, ali ono što baš zapada za oči je koliko su očajni Lahm i Alaba, nikakve koristi od njih ni u odbrani ni u napadu.
Danas Alaba kod drugog gola ostavlja potpuno praznu stranu, ulazi u sredinu i zbog njega primamo gol.
Jedino je "sreća" da su trenutno i konkurenti u lošoj formi, a žalosno je da su trenutno svi ozbiljniji njemački klubovi loši i nikakvi, uključujući i Bayern.
Coman promašivao zicere, ali ono što baš zapada za oči je koliko su očajni Lahm i Alaba, nikakve koristi od njih ni u odbrani ni u napadu.
Danas Alaba kod drugog gola ostavlja potpuno praznu stranu, ulazi u sredinu i zbog njega primamo gol.
Jedino je "sreća" da su trenutno i konkurenti u lošoj formi, a žalosno je da su trenutno svi ozbiljniji njemački klubovi loši i nikakvi, uključujući i Bayern.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Amaterske greške Renatu se mogu i moraju oprostit', čak i narednu sezonu, al' postavlja se pitanje šta je sa Milerom ??! Tomica nam je otupio skroz. No dobro, sad vjerovatno pretjerujem, al' evidentno je da se sa njim nešto dešava. To lutanje i traženje pozicije koje je jedan od njegovih najjačih aduta se pretvorilo u prazno tumaranje koje kad bi neki amater koji površno prati fudbal za njega rek'o da je zalut'o na teren.
Uživam u svakom kontaktu sa loptom našeg kapitena jer se vidi da mu je doš'o fudbalski kraj, il' da je isti sasvim blizu. Neće nam se dugo ponovit' takav igrač i astronomska je nepravda da je tokom svoje karijere samo jednom diz'o klempu, kako ovdje kažu. Nije mi jasan ni Alaba. Momak koji ima potencijal da dostigne nivo kakav su imali Lam, Cafu i ostala elita. On k'o da je izgubio volju za loptom il' je željan promjene sredine. Ja tipujem na ovo drugo, jer je sa Bayernom osvojio sve.
Mi nit' smo ljevica nit' desnica, a partija centra ne smijemo bit'.
Gubimo se u reliktima sistema stručnjaka iz Katalonije i onoga što pokušava da implementira Carlo. Ti inputi teško prolaze jer smo tako jako usvojili taj Pepov plan A da će trebat' duugo vremena da se to drastično promijeni.
Ne volim Alcantaru, više puta sam to ponovio. Prema njemu imam osjećaj k'o prema TSS, povremenom reprezentativcu Belgije i Hrvatske, a i naše Države. Nije mržnja, daleko bilo, jednostavno mi ne leži(e). Sve ovo na stranu al' on je u ovom dijelu sezone bio možda i naš najkorisniji igrač. Drži tu sredinu koliko-toliko vitalnom i razigrava. Eh sad, postavlja se pitanje kad jedan takav igrač, koji bi u svakom top timu REALNO sjedio na klupi i REALNO vjerovatno bio prvi kandidat za izmjenu, nosi igru na leđima, onda se mora postavit' par pitanja (opet), gdje ćemo i kako ćemo tamo ??!
Na sve ovo treba dodat' i nekako uklopit' jako lošu fizičku spremu.
Nismo mi doživjeli nikakav potop, nije nas niko razbio, nit' je ovaj bod sramota al' mora to puno bolje.

Uživam u svakom kontaktu sa loptom našeg kapitena jer se vidi da mu je doš'o fudbalski kraj, il' da je isti sasvim blizu. Neće nam se dugo ponovit' takav igrač i astronomska je nepravda da je tokom svoje karijere samo jednom diz'o klempu, kako ovdje kažu. Nije mi jasan ni Alaba. Momak koji ima potencijal da dostigne nivo kakav su imali Lam, Cafu i ostala elita. On k'o da je izgubio volju za loptom il' je željan promjene sredine. Ja tipujem na ovo drugo, jer je sa Bayernom osvojio sve.
Mi nit' smo ljevica nit' desnica, a partija centra ne smijemo bit'.
Ne volim Alcantaru, više puta sam to ponovio. Prema njemu imam osjećaj k'o prema TSS, povremenom reprezentativcu Belgije i Hrvatske, a i naše Države. Nije mržnja, daleko bilo, jednostavno mi ne leži(e). Sve ovo na stranu al' on je u ovom dijelu sezone bio možda i naš najkorisniji igrač. Drži tu sredinu koliko-toliko vitalnom i razigrava. Eh sad, postavlja se pitanje kad jedan takav igrač, koji bi u svakom top timu REALNO sjedio na klupi i REALNO vjerovatno bio prvi kandidat za izmjenu, nosi igru na leđima, onda se mora postavit' par pitanja (opet), gdje ćemo i kako ćemo tamo ??!
Na sve ovo treba dodat' i nekako uklopit' jako lošu fizičku spremu.
Nismo mi doživjeli nikakav potop, nije nas niko razbio, nit' je ovaj bod sramota al' mora to puno bolje.
Eh, ti sad k'o stari provokator ćeš nam još i reć' da si gled'o tekmu.Gefufna je napisao/la:Sreca vasa pa ama bas nikakve konkurencije nemate u ligi, a LP ovako nece moci.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Da, zadnjih 20-ak minuta nakon Napoli-Roma. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Carlo je novi, treba mu dati vremena i vjerovati da će stvari doći na svoje mjesto. Ipak, ovo danas je za mene razočaravajuće. Nema kontrole utakmice, niti igre u kojoj bi razlika u igračkoj kvaliteti došla do izražaja. Loše pojedinačne izvedbe obično su produkt loše timske igre, a ona je problem.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli Ribery povrijeđen jeli istina ovo što se pise
Gerald Herrman izavio da ce Bayo biti vise sedmica bez Riberija
Po starom nastavljamo povrede i povrede
Gerald Herrman izavio da ce Bayo biti vise sedmica bez Riberija
Po starom nastavljamo povrede i povrede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.