Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ako je istina ovo za Radamela,onda je to odlicna vijest.
Sad jos nadomjestit Alonsa,i to je to.
Sad jos nadomjestit Alonsa,i to je to.
Za to se treba na treningu izborit.Isco i Illarra su ipak prvi u redu.JesseP je napisao/la:Nemoj tako. Tigar ce dobijati i zadnjih 5-10 minuta u ligi ponekadKawhi je napisao/la:I tako dovedosmo napadača za CdR.Bezveze je da se Veliki i tamo umara.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
PSG sad kao hoće Pjanića, pitam se zašto
.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
VerattiClutch je napisao/la:PSG sad kao hoće Pjanića, pitam se zašto.
Ipak je on najblizi kako stvari stoje.Lillard je napisao/la:Van Persie je vas
Ludilo.
Ibisevic 
Koliko ke Pouzdano ovo za El Tigrea 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- AlfredBorden
- Kontakt:
eto nama italijana iz pariza
pero vlasnik svemira 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- tyler durden
- Kontakt:
ma gdje cupas ove bombeAlfredBorden je napisao/la:eto nama italijana iz parizapero vlasnik svemira
- AlfredBorden
- Kontakt:
prva ruka rodjeni, sve sto napisem se ispostavi tacnim od transfera do izvlacenja grupa 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Eto ispuni se moj san..stize el tigre Falcao,sta cemo sad sa Benzemom?
Jos aBda,popuniti poziciju za Alonso...i osvajamo titulu ligu prvaka ponovo.
Opet cemo derati guzove..yayernu..petardu im ponovo uvaliti.
James...Ronaldo...Falcao..Bale...masine!!
Da se i ja oglasim povodom odlaska gospon Alonsa. Sta reci? Zao mi je, ali takav je sad fudbal, prije biznis nego sport. Vec je zasao u pozne godine, a i njegove performanse nisu ko nekada. Tako da razumijem odluku uprave da ga proda. Sve u svemu, hvala mu na dobrim partijama u bijelom dresu. I sve najbolje u nastavku karijere. Zivo Bradaaaa!!!

Ako budemo budalasali sa taktikom i formacijom hocete. Dok mislim ako se ove godine sastanemo da ce to biti dvije velike tekme i da od petardi nece biti nista.jamesrodriguez je napisao/la:Eto ispuni se moj san..stize el tigre Falcao,sta cemo sad sa Benzemom?
Ako Carlito nadje pravi balans u ekipi,ovaj Real sa Falcaom(ako dodje) nece niko moci zaustaviti u pohodu ka 11. naslovu prvaka Evrope.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
a da mozda nije cudno sto ni as ni marca nista ne javljaju za falcaaa, kako ja vidim ni rijeci o tome
samo ta novina iz italije napisala
a calciomercato jutros

samo ta novina iz italije napisala
a calciomercato jutros

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Veliki karim reagovo i stopirao transfer 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Xabi Alonso: "I left Real Madrid for the same reasons that made Di María leave. We work hard and others get the praise...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To na presici rekao ?Lillard je napisao/la:Xabi Alonso: "I left Real Madrid for the same reasons that made Di María leave. We work hard and others get the praise...
Nije da nismo navikli
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
upravu je covjek ,nije lud ostajat ,kad ga ne postuju kako bi trebalo,a koliko ih je zaduzio malo je recLillard je napisao/la:Xabi Alonso: "I left Real Madrid for the same reasons that made Di María leave. We work hard and others get the praise...
mogo bi pero napraviti istu gresko ko i poslije osvajanja 2002.godine
galaktikosi vol.2
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.