Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 29 mar 2013, 00:32

slika

After watching him on international duty Liverpool ready to bid for star midfielder
Liverpool have stepped up their interest in young Danish star Christian Eriksen, following final checks during the international break.
Reds boss Brendan Rodgers has been impressed with scouting reports about the Ajax playmaker and, after watching him play for his country against the Czech Republic and Bulgaria over the past week, the Anfield club are ready to take the plunge with a firm offer.

Liverpool launch £12million bid to sign highly rated midfielder..
Liverpool will try to land Shakhtar Donetsk attacker Henrikh Mkhitaryan this summer for around £12m.
Brendan Rodgers enjoyed a decent winter window with the acquisitions of Philippe Coutinho and Daniel Sturridge and he is eager to build on that this time around.
He has earmarked Mkhitaryan and the indication is that Shakhtar are willing to sell.
The Armenia international has played for his current club since 2010 but is keen on a new challenge.

slika

Liverpool have had a €10million bid rejected for Sporting Lisbon goalkeeper Rui Patricio
Tuttomercato reports Liverpool have had a €10million bid rejected for Sporting Lisbon Portuguese goalkeeper Rui Patricio.
According to Fichajes.net, Sporting Lisbon would be willing to sell Patricio but only for a figure close to 15million euros.
Patricio has made 21 appearances for Portugal national team.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 mar 2013, 02:30

Henderson je napisao/la: Liverpool launch £12million bid to sign highly rated midfielder..
Liverpool will try to land Shakhtar Donetsk attacker Henrikh Mkhitaryan this summer for around £12m.
Brendan Rodgers enjoyed a decent winter window with the acquisitions of Philippe Coutinho and Daniel Sturridge and he is eager to build on that this time around.
He has earmarked Mkhitaryan and the indication is that Shakhtar are willing to sell.
The Armenia international has played for his current club since 2010 but is keen on a new challenge.
Strašan igrač. Gledao sam ga ove sezone možda tri ili četri put uključujući ligu prvaka al' mi se strašno svidio u to malo što sam vidio. Ovo bi bila premala cijena za njega. I da se nešto pitam u Liverpoolu ne bih obrać'o pažnju ni na jednog drugog pleja sem njega. Kakav Eriksen, ako ovog momka stvarno možeš dovesti.

Volio bih da dodje u Englesku. A ne krijem da bi mi bilo drago da dodje i u Arsenal.

Rui Patricio je moja želja za Arsenalovg golmana. Čini se da ima nešto u njemu. Nisam ga gled'o al' koliko sam kop'o obećava.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2013, 10:04

Rockefeller je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Liverpool launch £12million bid to sign highly rated midfielder..
Strašan igrač. Gledao sam ga ove sezone možda tri ili četri put uključujući ligu prvaka al' mi se strašno svidio u to malo što sam vidio. Ovo bi bila premala cijena za njega. I da se nešto pitam u Liverpoolu ne bih obrać'o pažnju ni na jednog drugog pleja sem njega. Kakav Eriksen, ako ovog momka stvarno možeš dovesti.

Volio bih da dodje u Englesku. A ne krijem da bi mi bilo drago da dodje i u Arsenal.

Rui Patricio je moja želja za Arsenalovg golmana. Čini se da ima nešto u njemu. Nisam ga gled'o al' koliko sam kop'o obećava.
i ja bi prije armenca doveo al ja mislim da je on tek druga meta ako eriksen bude preskup.
bilo bi super da je i ovo za rui patricia istina jer je puno bolji od reine.
najmanje se opet prica o odbrani a tu smo najlosiji. jedini za kojeg se zna da je meta liverpoola je williams iz swansea. a on je za mene lose rjesenje
Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Sigurno da ima i onih koji dolaze samo da budu viđeni, ali ima i onih kojima je stalo do svega toga.
bas tako al sta da se radi svako ima pravo da dođe ili da ne dođe. ja bi volio kad ne bi o ovome pricali jer sam na fb dobio dosta poruka manje vise neprijatnih od raznih ljudi u vezi mog komentara na okupljanje.
Iskreno, takvi komentari mogu doći samo od kompleksaša koji ne znaju šta će od sebe.
ne znam na koga si sada mislio na mene il ove druge :D
ako si mislio na mene onda moguce da si u pravu, sto se ostalih tice javilo mi se par fakat normala ljudi kojima je zasmetalo ono sto sam napisao i ja sam to obrisao. postoje ljudi u svemu tome koje ja jako cijenim zbog njihovog truda koji ulazu u sve tu. da su svi ko ja sigurno nikad okupljanja ne bi ni bilo.
You are someone else I am still right here

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 mar 2013, 10:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:dolaze moji prijatelji koji 'navijaju' za Arsenal, Chelsea, Real M. i ostale,
A Scumovci :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 mar 2013, 10:40

Ponos Torina je napisao/la:Ima li sta pametno vezano za klub osim ove glupe prepirke koja je sve cesca na ovoj temi ? neki ozbiljan transfer na ljeto,sigurni odlasci?
Reina, Skrtel, Shelvey, Carrol, Spearing, Ngoo, Pacheco, Carra ...

Što se tiče dolazak, evo danas i provjereni Sky Sport piše:

Marc Overmars has confirmed Liverpool have been 'frequent visitors' to Ajax this season amid reports Christian Eriksen is Brendan Rodgers' top summer transfer target.

Eriksen has long been regarded as one of the brightest talents in European football and the Denmark international only has one more season to run on his Ajax contract.
The 21-year-old confirmed last week that he was uncertain about his long-term future at the Amsterdam ArenA as he had not received a 'detailed' offer of a contract extension.
Reports in the Dutch and English media have subsequently claimed that Liverpool are favourites to snap up Eriksen in a transfer worth around €20million (£16.9m).
Ajax technical director Overmars would not comment on the transfer rumours, but acknowledged that Liverpool have regularly had scouts watching their games.
"We have a list of scouts from foreign clubs who have visited us and Liverpool have been a frequent visitor," Overmars told De Telegraaf.
Eriksen has been repeatedly linked with a move to the Premier League, with Arsenal, Manchester United and Tottenham Hotspur among the other clubs to have a reported interest.
Meanwhile, speculation has also suggested that Shakhtar Donetsk's Henrikh Mkhitaryan and Newcastle United winger Hatem Ben Arfa are alternatives for Rodgers if the Liverpool manager fails to land Eriksen.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 mar 2013, 13:14

Sretan 22 rođendan Bornijiju i da se brzo oporavi :D

slika

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 mar 2013, 14:44

Kad i gdje je to okupljanje :?: I sto se to digla frka oko toga :?: :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 mar 2013, 14:49

reds_forever je napisao/la:Kad i gdje je to okupljanje :?: I sto se to digla frka oko toga :?: :D
U nedjelju u Studiu 1 tako sam ja barem shvatio :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 mar 2013, 14:53

EBSCO je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Kad i gdje je to okupljanje :?: I sto se to digla frka oko toga :?: :D

Gdje je to :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 mar 2013, 15:19

reds_forever je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:

Gdje je to :?
slika

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 mar 2013, 15:24

Redsice hoćeš li me makar ti braniti od ovih silnika? :oops:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 mar 2013, 15:30

Borini će vjerovatno odmah po oporavku otići iz Liverpoola,previše je sklon povredama i poprilično krhak za PL,jedina prednost mu je borbenost i način proslave gola :lol: .

Rizo ko te to napada :mrgreen: .

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 mar 2013, 15:33

Ben Smith potvrdio da je Liverpool zainteresovan za Ben Arfu, Eriksena, Markovica, Wiliamsa i Brunu Martinsa.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 mar 2013, 15:33

Zodiac je napisao/la:Borini će vjerovatno odmah po oporavku otići iz Liverpoola,previše je sklon povredama i poprilično krhak za PL,jedina prednost mu je borbenost i način proslave gola :lol: .

Bugojanski klan udružen sa Tuzlom. Mene strah, još plus 30 km mi traži ovaj za majcu sa natpisom. Nemam para. Sve mi se skupilo u životu, dođe mi da se odjavim sa foruma. :cry: :mrgreen:
Hoćeš li ti doći na okupljanje?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 mar 2013, 15:37

Henderson je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Borini će vjerovatno odmah po oporavku otići iz Liverpoola,previše je sklon povredama i poprilično krhak za PL,jedina prednost mu je borbenost i način proslave gola :lol: .

Bugojanski klan udružen sa Tuzlom. Mene strah, još plus 30 km mi traži ovaj za majcu sa natpisom. Nemam para. Sve mi se skupilo u životu, dođe mi da se odjavim sa foruma. :cry: :mrgreen:
Hoćeš li ti doći na okupljanje?
Sumnjam imam tad´ i okupljanje žutalja :lol: šalim se,pričao sam s jednim ahbabom i tome ali male su šanse imam i previše ispita ovih dana :cry: .

A klanova se čuvajte :mrgreen: .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 mar 2013, 15:42

Ili idu u školu ili studiraju, takvi su forumaši. Pa jarane tek sada kontam koliko sam ja star. :mrgreen:

Kad malo bolje skontam, pa Edin i ja protiv 398 protivnika. Zaključak, biće to harlem shake Liverpool edition. :D

Vidi Reine, postao je vodonoša. Ja kontam što ga u klubu drže a ono treba im neko da donosi vodu fudbalerima.

slika

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 mar 2013, 17:16

sad nesto citam za kellya, da bi mu ovo ljeto moglo biti prekretnica u karijeri i pomislim kako bi Liverpool mogao izgledati sa igracima iz svog omladinskog pogona. Jedini problem mi je pozicija golmana
McLaughlin-----Kelly---Wisdom-----Robinson
-----------Teixeira---Coady----Suso--------
Sterling------------Ibe----------------Pelosi

to mi je onako na prvu, i mislim da bi ovo mogao biti dobar tim
naravno ima dosta igraca koji ce jos dugo ostati tu(Suarez-nadam se, sturridge,coutinho, jedan od 3:hendo,allen,shelvey...)

i Coady je srusio Hendersonov rekord
" onclick="window.open(this.href);return false;!
[youtube][/youtube]
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 mar 2013, 18:02

Sretan rođendan Boriniju, da se što prije oporavi pa da vidimo ima li kakvog haira od njega. :mrgreen:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:dolaze moji prijatelji koji 'navijaju' za Arsenal, Chelsea, Real M. i ostale,
A Scumovci :mrgreen:
Rijetkost, ali bude nekad, non stop zaje*avaju. :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2013, 18:12

Henderson je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ima li sta pametno vezano za klub osim ove glupe prepirke koja je sve cesca na ovoj temi ? neki ozbiljan transfer na ljeto,sigurni odlasci?
Reina, Skrtel, Shelvey, Carrol, Spearing, Ngoo, Pacheco, Carra ...

Što se tiče dolazak, evo danas i provjereni Sky Sport piše:

Marc Overmars has confirmed Liverpool have been 'frequent visitors' to Ajax this season amid reports Christian Eriksen is Brendan Rodgers' top summer transfer target.

Eriksen has long been regarded as one of the brightest talents in European football and the Denmark international only has one more season to run on his Ajax contract.
The 21-year-old confirmed last week that he was uncertain about his long-term future at the Amsterdam ArenA as he had not received a 'detailed' offer of a contract extension.
Reports in the Dutch and English media have subsequently claimed that Liverpool are favourites to snap up Eriksen in a transfer worth around €20million (£16.9m).
Ajax technical director Overmars would not comment on the transfer rumours, but acknowledged that Liverpool have regularly had scouts watching their games.
"We have a list of scouts from foreign clubs who have visited us and Liverpool have been a frequent visitor," Overmars told De Telegraaf.
Eriksen has been repeatedly linked with a move to the Premier League, with Arsenal, Manchester United and Tottenham Hotspur among the other clubs to have a reported interest.
Meanwhile, speculation has also suggested that Shakhtar Donetsk's Henrikh Mkhitaryan and Newcastle United winger Hatem Ben Arfa are alternatives for Rodgers if the Liverpool manager fails to land Eriksen.
Reina ce se tesko prodati kao i Skrtel jedino da se Rusi umjesaju(Zenit-Anži)ovo ostalo manje vise sica sve,Carrol15-18 mill i to je pitanje kako ce biti na koliko rata itd....

Eriksen bi bio odlican ali previse veznih igraca dovodimo,jos malo pa cemo postati repka spanije koja ce igrati sa laznom devetkom(Shelvey) bez pravog napadaca....
Treba kompletna rekonstrukcija odbrane mozda samo Hoze-a ostaviti ono ostalo prodati,ali kome ko ce taj otpad kupiti ko ce platiti te neke astronomske cifre sam bog zna.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 mar 2013, 18:26

8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.