FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
19-0
Messi danas 7-8 šuteva, a samo jedan gol
od tih promašenih, barem 3 su bili mrtvi ziceri koji bi nekad i žmireći zabio...onaj promašaj u drugom pol. nakon odlicne asistencije Piquea
nije svojstven ni Muniru.
zabrinjava realizacija, danas su mogli zabiti cenera Rayu da je bilo koncentracije u šutevima i završnom pasu.
a najviše zabrinjava forma Inieste
prošlo je vec 7 kola,forma mora biti optimalna u ranoj fazi - a on djeluje kao da je zadnje kolo...tako istrošeno, anemicno i nezainteresovano djeluje
a sve više vjerujem da je u pitanju psiha, neka blokada ili možda ljutnja što Neymar polako preuzima mjesto br.2 u ekipi, odmah iza Messija ....Lucho, poduzmi nešto po pitanju Inieste
treba nam taj covjek
Xavi mnogo življi na terenu, covjek hoce da igra i njega treba gurati.

zabrinjava realizacija, danas su mogli zabiti cenera Rayu da je bilo koncentracije u šutevima i završnom pasu.
a najviše zabrinjava forma Inieste

Xavi mnogo življi na terenu, covjek hoce da igra i njega treba gurati.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iniesta izgleda isto kao što je izgledao 97% prošle sezone.
Mislim da Iniesta vise nema motiva. Nadam se da grijesim jer on ima jos sta da pokaze. Da bi ga se malo trznulo treba jedno 2-3 tekme da hobla klupu.Donnie Darko je napisao/la:Iniesta izgleda isto kao što je izgledao 97% prošle sezone.
sa ovim se slažem, ali sa prvim djelom posta nemuamerc je napisao/la:Mislim da Iniesta vise nema motiva. Nadam se da grijesim jer on ima jos sta da pokaze. Da bi ga se malo trznulo treba jedno 2-3 tekme da hobla klupu.Donnie Darko je napisao/la:Iniesta izgleda isto kao što je izgledao 97% prošle sezone.
Motiv

Ne znam šta Iniesti fali

Da...ali ipak simptomaticne su te njegove igre. Nadam se da ce se popraviti, jer on je pravi fudbaler, majstor i takvih zelim da ima u fuci.
Mi nismo sigurni sta je u njegovoj glavi, mozda je depresivan, ima privatnih problema, ... lupam ali ipak ima razlog sto je ovako grohno u zadnje dvije godine.
Mi nismo sigurni sta je u njegovoj glavi, mozda je depresivan, ima privatnih problema, ... lupam ali ipak ima razlog sto je ovako grohno u zadnje dvije godine.
Možda ona smrt njegovog dijeteta prošle godine i dalje utice na Iniestu....nemam pojma, uglavnom nešto se gadno dešava sa njim.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Igra defanzivnu rolu koju nikada nije igrao jer nije bilo potrebe,stvari se mjenjaju vremenom pa je i njemu potrebno vremena da se adaptira na nove zadatke 
Bit ce najbolji igrac Classica!
Mark my words
Sent from my MB865 using Tapatalk

Mark my words

FC Barcelona
Ko bi rekao da ce te vi i mi biti defanzivno najbolji u Evropi.
kakvi to vjetrovi pusu? Trenutno smo statisticki na prva dva mjesta, prema whoscored i squawka gledajuci zajedno.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bio je i prošle sezone najbolji igrač Classica, pa je sezona kao sezona bila za ****.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Igra defanzivnu rolu koju nikada nije igrao jer nije bilo potrebe,stvari se mjenjaju vremenom pa je i njemu potrebno vremena da se adaptira na nove zadatke
Mark my words
Radije bih dobrog Iniestu veći dio sezone, ne mora bit na onom svom levelu od prije par sezona, al nek je barem koristan, nego da prekuca dvije tri utakmice a da se ne vidi u ostatku sezone.
a sta je rec'muamerc je napisao/la:Ko bi rekao da ce te vi i mi biti defanzivno najbolji u Evropi.kakvi to vjetrovi pusu? Trenutno smo statisticki na prva dva mjesta, prema whoscored i squawka gledajuci zajedno.
bas bih volio ponovni susret dvije najjace ekipe u evropi pa da se vidi trenutni odnos snaga
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Ma naravno.Rado bi i ja da ga gledam u optimalnoj formi godinu dana, jer fakat u njegovoj igri uzivam najvise od svih danasnjih fudbalera.Uradi on po koji potez i u ovim utakmicama koji napomene na trenutak da je on genije i virtuoz ali....Donnie Darko je napisao/la:Bio je i prošle sezone najbolji igrač Classica, pa je sezona kao sezona bila za ****.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Igra defanzivnu rolu koju nikada nije igrao jer nije bilo potrebe,stvari se mjenjaju vremenom pa je i njemu potrebno vremena da se adaptira na nove zadatke
Mark my words
Radije bih dobrog Iniestu veći dio sezone, ne mora bit na onom svom levelu od prije par sezona, al nek je barem koristan, nego da prekuca dvije tri utakmice a da se ne vidi u ostatku sezone.
Lijep rekord bez primljenog gola, a sljedecu bi messi sa 2 gola moga postati najbolji strijelac primere u historiji i stici Zaru.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Posto znamo da je naredno kolo Classico, onda bi to trebalo biti samo odradjivanje posla za njega 

Ima Eibar prvo da se odradi. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Neymar 8 utakmica 8 golova

Xavi je postao igrač s najviše pobjeda (445) ikad u španjolskom nogometu!

Xavi je postao igrač s najviše pobjeda (445) ikad u španjolskom nogometu!
Claudio Bravo još uvijek ne zna kakav je osjećaj izvaditi loptu iz vlastite mreže, s obzirom da je Barça i 7. ligašku utakmicu završila bez primljenog pogotka, a gol razlika je 19-0, što predstavlja rekord u Primeri. Napomenimo da je Bravo sada jedini golman u historiji Lige koji nije primio pogodak u prvih 7 utakmica, odnosno 630 minuta, a Barça jedina ekipa s tim učinkom.

bravo pokazao svima koji su sumnjali u njega kakav je golman
,imo je i sinoc ekstra intervencija.
ja kad sam govorio da ce lik biti sigurno prvi golman u ekipi neki su govorili kakav on ,doveden je samo da bude zamjena
da se vratim na sinocnu utakmicu mogla je zavrsnica biti bolja al hajd dobro je nek su oni dobili sto je najvaznije ,svidja mi se postavka sa mathieum na beku, moze se ovako nekad igrati kao prije sa abidalom .
alba i alves kad su na terenu mnogo vece rupe u odbrani budu nego ovako,jest da i alba ima svojih nekih prednosti al moze se miksat ovako ,do lucha je kad ce koga upotrijebiti ima metar varijanti na lijevom beku.
jos kad bi adriana stavio na desnog beka ,e to bi vec bilo ekstra.Nezz kako ne vidi to da adriano moze daleko najbolje odigrati na desnom beku nego ova trojica velicanstenih
(sve gori od goreg
)
i zasto mu degen douglas dobija priliku prije montoye,koji je vjecito na tribinama ,to isto ne kontam al hajd .
moram pohvaliti uvijek dobri rayo sa pacom na klupi,ekipa se ne boji suprotstaviti ofanzivnim fudbalom barci,igrali su bas visoko u odbrani ,skupili igrace u sredini terena i tu vrsili pritisak na barcu ,dobro im je islo u vecini utakmice,da bravo ne obrani onaj sut kod 0:0,mogla je utakmica otici u potpuno drugom smjeru .
opet su bolje prosli nego neki kad stave 11 igraca u 16 metara i mole se nekom cudu da se odbrane .ova ekipa se voli nadigravati i uvijek ce tako igrati ,svaka im cast na tome

bravo pokazao svima koji su sumnjali u njega kakav je golman

ja kad sam govorio da ce lik biti sigurno prvi golman u ekipi neki su govorili kakav on ,doveden je samo da bude zamjena

da se vratim na sinocnu utakmicu mogla je zavrsnica biti bolja al hajd dobro je nek su oni dobili sto je najvaznije ,svidja mi se postavka sa mathieum na beku, moze se ovako nekad igrati kao prije sa abidalom .
alba i alves kad su na terenu mnogo vece rupe u odbrani budu nego ovako,jest da i alba ima svojih nekih prednosti al moze se miksat ovako ,do lucha je kad ce koga upotrijebiti ima metar varijanti na lijevom beku.
jos kad bi adriana stavio na desnog beka ,e to bi vec bilo ekstra.Nezz kako ne vidi to da adriano moze daleko najbolje odigrati na desnom beku nego ova trojica velicanstenih

i zasto mu degen douglas dobija priliku prije montoye,koji je vjecito na tribinama ,to isto ne kontam al hajd .
moram pohvaliti uvijek dobri rayo sa pacom na klupi,ekipa se ne boji suprotstaviti ofanzivnim fudbalom barci,igrali su bas visoko u odbrani ,skupili igrace u sredini terena i tu vrsili pritisak na barcu ,dobro im je islo u vecini utakmice,da bravo ne obrani onaj sut kod 0:0,mogla je utakmica otici u potpuno drugom smjeru .
opet su bolje prosli nego neki kad stave 11 igraca u 16 metara i mole se nekom cudu da se odbrane .ova ekipa se voli nadigravati i uvijek ce tako igrati ,svaka im cast na tome

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Sreca pa se Ter Stegen povrijedi pred prvo kolo.. 

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.