FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Igrači kao da su nekom stanju transa i ponekad izgledaju zbunjeno, ovako tromu igru još više usporava Alonso pa nam PSV olako slaže opasne kontre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Problemi u defanzivi koje smo imali u prvoj utakmici protiv Dortmunda su i sada prisutni. Ti problemi nisu nastali sad nedavno već nikad nisu ni bili riješeni. Nema veze ko igra u odbrani i ko igra u sredini, ne zna se kome su gdje pozicije niti kojom odbranom da se branimo. Ruku na srce Javi nas je izvlačio sve one prijašnje tekme.
Edit: Svaka čast Kimmichu ali šta on radi ovoliko vremena, ove sve zadnje tekme, u protivničkom 16-tercu? Nek se izgubi lopta onda ide pljuvačina po Alonsu ili Thiagu, ili Lahmu koji ne može pratiti da sam pokriva čitavu stranu.
Edit: Svaka čast Kimmichu ali šta on radi ovoliko vremena, ove sve zadnje tekme, u protivničkom 16-tercu? Nek se izgubi lopta onda ide pljuvačina po Alonsu ili Thiagu, ili Lahmu koji ne može pratiti da sam pokriva čitavu stranu.
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 19 okt 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bih rekao da je Alonso kriv, svi do jednog izgledaju pogubljeno, samo zavisi u kojem vremenskom periodu se ko pogubi.Saurman je napisao/la:Igrači kao da su nekom stanju transa i ponekad izgledaju zbunjeno, ovako tromu igru još više usporava Alonso pa nam PSV olako slaže opasne kontre.
Igra koju je Karlo zamislio ne funkcioniše, dobro je krenulo, ali nastupila greška u sistemu ili greške i imamo velike probleme, koje treningom treba otklanjati.
Na sve ove jade imamo i igrača kao što je Levat koji negoduje Robenu, naziva ga sebičnjakom, a situacija nije bila takva, Levat je jedan egosita više no bilo ko, ali problem što biti egoista njemu ne pristaje, nema pravo na to kao Roben, ma ni blizu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Boatengu i Hummelsu hebem im sve kakava je ovo igra
U drugom se ništa promijenilo nije, isto napušeni. 
Mogao je Levat i ovo promasiti. Ovo je Arjenov gol.
Ruku na srce, treba biti realan i reci da ova ekipa ima neku tesku kurcobolju. Kad pocnemo trčati mozda cemo i moci nesto.
Ruku na srce, treba biti realan i reci da ova ekipa ima neku tesku kurcobolju. Kad pocnemo trčati mozda cemo i moci nesto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Arjene ne daj nikom loptu, yebat im mater, u napadu samo ti igraš.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 19 okt 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nije do njih, vidimo kako kod Lowa igraju suprotno tj odlično, tamo ima sistem i znaju se pozicije i kretnje. Gledam sam Hummelsa, kad Boa im loptu on hladno gleda kako ovaj dodaje i to na pogrešnoj poziciji, da Boa pogriješi ovaj nit bi mogao napraviti ofsajd zamku niti stići igrača.Bayern@heart je napisao/la:Boatengu i Hummelsu hebem im sve kakava je ovo igra
Pa onda dođe Muller i organizuje napad sa naše polovine, da ne govorimo šta Alaba radi, ... itd.
Evo ga na individualnu kvalitetu a od smislene igre ništa, ako ima išta da može prevariti to je ovo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Robben

Strasno, boli me gledati ovo samo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A ne znam više kakva je ovo furka sa promašenim zicerima. Sto metara u golu, Muller gađa golmana. Makar je Robert zabio gol, napokon prekinuo taj post.
Ovo setanje i mrtva igra me boli vise od poraza..
Da se Robben moze podmladiti ja bih mu istog momenta halalio svojih 5 godina zivota

- Bayern@heart
- Kontakt:
Sažetak utakmice Robben
ostani nam zdrav
Ekipa iz odbrane mora na dodatne časove ovo nista nevalja
Ekipa iz odbrane mora na dodatne časove ovo nista nevalja
roben
iako je vidljiv napredak u odnsu na prethodne tekme, ovo moze i mora bolje.
iako je vidljiv napredak u odnsu na prethodne tekme, ovo moze i mora bolje.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pogledajte ovaj gol koji smo primili..
Nakon odlicnog pocetka i sjajnih pasova,mi nakon vodstva 2:0 organizujemo napad u kojem pravimo 25 dodavanja,nakon cega gubimo loptu,protivnik pravi 3 pasa i daje gol.
Upravo sam to napisao neki dan,Guardiola je jos uvijek u Bayernu i nije ga tako lahko otjerat
Carla ne krivim jos uvijek,ali ubrzo ce pauza i ima dovoljno vremena da nesto promjeni.
Ako na proljece budemo isto igrali,jedini krivac ce biti on!
Nakon odlicnog pocetka i sjajnih pasova,mi nakon vodstva 2:0 organizujemo napad u kojem pravimo 25 dodavanja,nakon cega gubimo loptu,protivnik pravi 3 pasa i daje gol.
Upravo sam to napisao neki dan,Guardiola je jos uvijek u Bayernu i nije ga tako lahko otjerat
Carla ne krivim jos uvijek,ali ubrzo ce pauza i ima dovoljno vremena da nesto promjeni.
Ako na proljece budemo isto igrali,jedini krivac ce biti on!
Zar je i za ovo kriv? Ovo nije tačno. Pepova igra u napadu nas i izvlači. A, ono što je tačno da Carlo još nema igru koji će odgovoriti na ovakvu postavku protivnika. Pa imamo 5-10% posto posjeda više u prosjeku nego li je to Carlo ikad prije imao, da ne govorimo koliko su mu protivnici rezerviraniji i povučeniji. Pa imamo prosječno 800 i više pasova, pa to je kod Pepa radikalno.autogol je napisao/la: Upravo sam to napisao neki dan,Guardiola je jos uvijek u Bayernu i nije ga tako lahko otjerat![]()
Još, da ne govorimo o tome što trčimo 3 ili 4 km manje u prosjeku.
Koliko su večeras pretrčali? tipujem opet ne više od 105. 
112 km (kritike su urodile plodom), opet manje od Pepovog prosjeka koji je bio oko 113 i nešto. 107 km protiv Frankfurta. 111,9 km protiv Kolna, 108 km protiv Atletika (116km)Klare je napisao/la:Koliko su večeras pretrčali? tipujem opet ne više od 105.
Ma druze sta mislis da ja i ti izadjemo na teren koliko bi pretrcali?Ja bih pluca povratio,ali pitanje je sta bi tim imao od toga?sljivo je napisao/la:Zar je i za ovo kriv? Ovo nije tačno. Pepova igra u napadu nas i izvlači. A, ono što je tačno da Carlo još nema igru koji će odgovoriti na ovakvu postavku protivnika. Pa imamo 5-10% posto posjeda više u prosjeku nego li je to Carlo ikad prije imao, da ne govorimo koliko su mu protivnici rezerviraniji i povučeniji. Pa imamo prosječno 800 i više pasova, pa to je kod Pepa radikalno.autogol je napisao/la: Upravo sam to napisao neki dan,Guardiola je jos uvijek u Bayernu i nije ga tako lahko otjerat![]()
Još, da ne govorimo o tome što trčimo 3 ili 4 km manje u prosjeku.
Ja tvrdim da igraci nisu sebi izbili iz glave tika-taku,a to mozes vidjet ako ponovo pogledas utakmicu.
Do vodstva 2:0 ne zna se kuda ce krenut akcija i ko ce ga zabit.A nakon toga dodjemo do 16m i vrati je nazad.
Ko ih je to naucio? Pep Guardiola!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.