Henderson je napisao/la:Redsice hoćeš li me makar ti braniti od ovih silnika?reds_forever je napisao/la:Kad i gdje je to okupljanjeI sto se to digla frka oko toga
![]()
Da nisi napadao kapitena, mozda i bi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Henderson je napisao/la:Redsice hoćeš li me makar ti braniti od ovih silnika?reds_forever je napisao/la:Kad i gdje je to okupljanjeI sto se to digla frka oko toga
![]()
Eh baš sam na tebe mislio, ne podnosim te inačefera je napisao/la:ne znam na koga si sada mislio na mene il ove drugeCarlo je napisao/la:Iskreno, takvi komentari mogu doći samo od kompleksaša koji ne znaju šta će od sebe.fera je napisao/la: bas tako al sta da se radi svako ima pravo da dođe ili da ne dođe. ja bi volio kad ne bi o ovome pricali jer sam na fb dobio dosta poruka manje vise neprijatnih od raznih ljudi u vezi mog komentara na okupljanje.![]()
ako si mislio na mene onda moguce da si u pravu, sto se ostalih tice javilo mi se par fakat normala ljudi kojima je zasmetalo ono sto sam napisao i ja sam to obrisao. postoje ljudi u svemu tome koje ja jako cijenim zbog njihovog truda koji ulazu u sve tu. da su svi ko ja sigurno nikad okupljanja ne bi ni bilo.
Ma ne sekiraj se Rizo niko nece primirisat tvojoj bliziniHenderson je napisao/la:Ili idu u školu ili studiraju, takvi su forumaši. Pa jarane tek sada kontam koliko sam ja star.![]()
Kad malo bolje skontam, pa Edin i ja protiv 398 protivnika. Zaključak, biće to harlem shake Liverpool edition.
Vidi Reine, postao je vodonoša. Ja kontam što ga u klubu drže a ono treba im neko da donosi vodu fudbalerima
ma zbog jednom mog komentara...reds_forever je napisao/la:Kad i gdje je to okupljanjeI sto se to digla frka oko toga
![]()
ja cu sa ženom gledatiOtelo je napisao/la:Al mi fale tekme Liverpoola,nenormalno
Vama sutra sretno i prezivite.I provodite se lijepo a fera i ja cemo da na sigurnom pratimo tekmu![]()
mozes tifera je napisao/la:ja cu sa ženom gledatiOtelo je napisao/la:Al mi fale tekme Liverpoola,nenormalno
Vama sutra sretno i prezivite.I provodite se lijepo a fera i ja cemo da na sigurnom pratimo tekmu![]()
što sigurno, sigurno
moš tifera je napisao/la:ja cu sa ženom gledatiOtelo je napisao/la:Al mi fale tekme Liverpoola,nenormalno
što sigurno, sigurno
vjerovatno zato sto je rezervisano za sutranummaLFCŽ je napisao/la:Samo da vas obavjestim, jer vidim da planirate okupljanje.
Upravo sjedim u Studio 1, na vratima pise da ne rade nedjeljom.
uf ja se utripovao da je sutraHenderson je napisao/la:Brat pogađa za West Ham, a Senaide nije okupljanje sutra nego u narednu nedjelju valjda.
Extra što Andy zabija, nadam se da će ući u formu i dići cijenu maximalno. Možda ga na kraju i WH otkupi za dogovorenu cijenu ( ne znam koliko je dogovorena cijena, samo znam da je masno preplaćivanje ).Henderson je napisao/la:Brat pogađa za West Ham, a Senaide nije okupljanje sutra nego u narednu nedjelju valjda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.