Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Yebem ti Pero mater
dok ne zavrsi prelazni rok necu kritikovat peru al ako ostane na ovome onda je logicno sta covjek radi osvojio je real decimu sad mu je bitna samo komercijala a to nas vodi u propast ima jos dva dana da vidimo sta ce da bude

- AlfredBorden
- Kontakt:
patuljasti italijan i negredo, sto ste toliko razmazeni? 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
http://www.newsnow.co.uk/A/730850208?-10538:1329,evo" onclick="window.open(this.href);return false; mpa malo citajte 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
negredo nije los al je povrjedjen al greska je ono slavlje za falcaa kad izgleda nista od toga nema prerano smo se veselili a za veratia ne vjerujem da ima ista od toga to su samo nase zelje nista viseAlfredBorden je napisao/la:patuljasti italijan i negredo, sto ste toliko razmazeni?
kad je u pitanju blaćenje reala, barca_87 u prvoj liniji, kao po običaju
zaista mi je žao što Xabi ode, bio mi je jedan od najdražih igrača, ali pošto je njegova odluka to bila očigledno, ko ga yebe. Ionako ide u manji klub
zaista mi je žao što Xabi ode, bio mi je jedan od najdražih igrača, ali pošto je njegova odluka to bila očigledno, ko ga yebe. Ionako ide u manji klub
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:kad je u pitanju blaćenje reala, barca_87 u prvoj liniji, kao po običaju![]()
ne znam šta je tu čudno. U ovom trenutku svaki klub je manji klub u odnosu na Real Madrid 
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:ne znam šta je tu čudno. U ovom trenutku svaki klub je manji klub u odnosu na Real Madrid
po cemu
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 29 avg 2014, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pa upravu je lik, ide u manji klub.PEP je napisao/la:Sveti je napisao/la:kad je u pitanju blaćenje reala, barca_87 u prvoj liniji, kao po običaju![]()
![]()
![]()
![]()
,matere mi zavuko bi se u kakvu misju rupu i stid bi me bilo izaci kada bi takvo nesto rekao za klub kao sto je bayern.
To sto je najveci u Njemackoj
Toliko velik, da neki od najboljih iggrača tako lahko odlaze iz kluba. Na redu je Iker.
Realno po svemu.PEP je napisao/la:Sveti je napisao/la:ne znam šta je tu čudno. U ovom trenutku svaki klub je manji klub u odnosu na Real Madrid
po cemu
Bayern je najveći klub, ali samo u Njemačkoj. To što se, gaženjem prosječnih klubova u bundesligi, stvorila iluzija veličine je isključivo vaš problem, kobasičara.
naprijed rejal
http://www.footballzz.com/confronto_equ ... quipa_2=50
"Najveći" imaju negativan skor protiv Bayern-a,

"Najveći" imaju negativan skor protiv Bayern-a,
Odlazili su i prije.
Ni Di Stefano, ni Butragueno, ni Raul, Ni Herro nisu zavrsili karijeru u Realu, vjerovatno nece ni Casillas.
Sto opet ne znaci da Real nije najveci klub u historiji fudbala.
Ni Di Stefano, ni Butragueno, ni Raul, Ni Herro nisu zavrsili karijeru u Realu, vjerovatno nece ni Casillas.
Sto opet ne znaci da Real nije najveci klub u historiji fudbala.
Sveti je napisao/la:Realno po svemu.PEP je napisao/la:Sveti je napisao/la:ne znam šta je tu čudno. U ovom trenutku svaki klub je manji klub u odnosu na Real Madrid
po cemu
Bayern je najveći klub, ali samo u Njemačkoj. To što se, gaženjem prosječnih klubova u bundesligi, stvorila iluzija veličine je isključivo vaš problem, kobasičara.
Pa od koga je Real redovno dobijao šamare u Evropi a ko ne od Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uvijek su navijače reala optuživali da im klub živi od stare slave, a pogledajte sad sebe
Pa šta je onda bila prošla sezona ako ne upravo opozitno
Pa šta je onda bila prošla sezona ako ne upravo opozitno
naprijed rejal
Na prvu recinicu se mogu samo grohotaom nasmijati i to je sveSveti je napisao/la:Realno po svemu.PEP je napisao/la:Sveti je napisao/la:ne znam šta je tu čudno. U ovom trenutku svaki klub je manji klub u odnosu na Real Madrid
po cemu
a ko u spaniji sve mega klub do kluba pored barce i reala
Nikakav Madrid i Bayern, Barcelona je najtrofejniji klub na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.