xaviesta je napisao/la:Džaba treneri koji rade s oba golmana svaki dan, jasno je da let3 zna ko je bolji golman. Dan te neyebo nije lik napiso normalnog komentara dvije godine, sve neka patetika, kontra, žalopojke itd.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
xaviesta je napisao/la:Džaba treneri koji rade s oba golmana svaki dan, jasno je da let3 zna ko je bolji golman. Dan te neyebo nije lik napiso normalnog komentara dvije godine, sve neka patetika, kontra, žalopojke itd.
ah kako se samo sjajno nadopunjujuleorey je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Džaba treneri koji rade s oba golmana svaki dan, jasno je da let3 zna ko je bolji golman. Dan te neyebo nije lik napiso normalnog komentara dvije godine, sve neka patetika, kontra, žalopojke itd.![]()
S padom Barce, krenulo je i kukanje leta3 i lizanje dupeta na temi Real Madrida
![]()
![]()
messi protiv elchea ne treba oborit rekord treba ostaviti to za madrid jer tu pogadja standardno a tu bi bilo ekstra mjesto da postane najbolji strijalac u istoriji primere ,pred ocima madridjanaTebas (predsjednik Primere): "Ukoliko Messi obori rekord Zarre na Bernabeuu i postane najbolji strijelac svih vremena, trebamo mu nekako odati počast. Zašto da ne? To je historijski događaj.
"Ne mogu zamisliti Primeru bez Barçe, čak iako Katalonija postane nezavisna država. Ne želim izgubiti El Clasico."
Čim se neko s tobom ne slaže (što je i bit foruma većinom) odmah vrijeđaš i ismijavaš forumaše.Nisi napisao normalnog posta 2 godine, duže sam od tebe na ovom forumu ali ne pišem tako često.Ti si jedan čisti kontraš koga život vjerovatno nije mazio, pa svoje komplekse ispoljavaš ismijavanjem tuđih postova koji se s tobom ne slažu.Previše ozbiljno shvataš obični sportski forumlet3 je napisao/la:ah kako se samo sjajno nadopunjujuleorey je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Džaba treneri koji rade s oba golmana svaki dan, jasno je da let3 zna ko je bolji golman. Dan te neyebo nije lik napiso normalnog komentara dvije godine, sve neka patetika, kontra, žalopojke itd.![]()
S padom Barce, krenulo je i kukanje leta3 i lizanje dupeta na temi Real Madrida
![]()
![]()
odišu toplinom
jesi li to šukno, sviju titi bi mogao komotno pod ruku sa tim xaviestom, da se međusobno dopunjujete (mislim u postovima)…svakako ste tu negdje sa doskočicama i provalama
![]()
de nasmijite se visprenom humoru ovih šaljivđijada im ne propadne fol bezveze... treba podržati ove napore , sevap je
Niti će biti.MidhatVelicanstveni je napisao/la:
Stegen ima potencijal da bude nivo Nojera ali jos uvijek nije ,
Hvala sto si nam rekao sta i kako ce se desiti.Saurman je napisao/la:Niti će biti.MidhatVelicanstveni je napisao/la:
Ter Stegen je dobar golman al' nije sami vrh i teško da će dostići isti.
ali bitno je da ti vec godinama pišeš sjajne postove , da me ne ismijavaš iz cista mira, da te je život mazio i da nemaš kompleksaleorey je napisao/la:
Čim se neko s tobom ne slaže (što je i bit foruma većinom) odmah vrijeđaš i ismijavaš forumaše.Nisi napisao normalnog posta 2 godine, duže sam od tebe na ovom forumu ali ne pišem tako često.Ti si jedan čisti kontraš koga život vjerovatno nije mazio, pa svoje komplekse ispoljavaš ismijavanjem tuđih postova koji se s tobom ne slažu.Previše ozbiljno shvataš obični sportski forum
nije ni blizu vrha nazalost vjecna rezerva barceMidhatVelicanstveni je napisao/la:Hvala sto si nam rekao sta i kako ce se desiti.Saurman je napisao/la:Niti će biti.MidhatVelicanstveni je napisao/la:
Ter Stegen je dobar golman al' nije sami vrh i teško da će dostići isti.
Evo ti mentol boba.
opet real madrid najveca zrtva ,hajd sto im najvise golova trpa i asistencija ima najvise protiv njih (7)Leo Messi is a total footballer. An all-rounder. He may have Telmo Zarra’s legendary goalscoring record in his sights, but he has also set up 100 goals for other players throughout his Liga career.
He supplied his first assist on 19 November 2005 against Real Madrid, and in the nine years that followed he has now provided goal assists against a massive 29 different Liga teams, with Real Madrid, Levante and Valencia being his main victims, with seven assists each, followed by Getafe (6), Osasuna, Malaga, Almeria, Sevilla and Rayo Vallecano (all 5).
Pedro on receiving end
The player that has scored the most goals off passes from Messi is Pedro, who has converted 14 of the Argentinian’s 100 assists. He is followed by Samuel Eto’o (13 goals) and David Villa (10). Of the members of the current squad, and aside from Pedro, the beneficiaries have been Iniesta (4 goals), Neymar (4), Alves (2), Adriano (1), Sandro (1) and Rakitic (1).
Forty of Messi’s ton of assists occurred at the Camp Nou and the other sixty on the road, with the Santiago Bernabéu bearing witness to the highest number, an impressive five.
hajd ba **** sa teme boli te q sta pisem djete dragomirzatele je napisao/la:covjek u zadnja svoja 3 posta spominje Real Madrid,Raula,Bernabe i Ronalda..koji kompleksi jbt
Ronaldo (kao i Messi naravno) za jednu polusezonu mogu dat golova ko ovaj urugvajski idiot (ne znam zašto mu nije zabranjeno da se do kraja života bavi fudbalom, svejedno bi ga otjerao zauvijek i da je u Real došao da se ja pitam) za 2 sezone s toga pominjanje Suareza ko "prave" zlatne kopačke jer eto nije dao nijedan penal ispred jednog Ronalda je toatalna glupost i idiotizambarca_87 je napisao/la:suarez 15. ovog mjeseca dobija zlatnu kopacku za proslu sezonu
nece dobiti zajedno sa ronaldom jer haman portugalac to nije htio
ovaj drugi ce dobiti tek u novembru ,nebil pokupio koji glas ,bas kad se glasa za zlatnu loptu![]()
,koje su to igre jbt ,a vec uveliko pocela kampanja,ko za izbore
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
jedina prava zlatna kopacka ,dati 31 gol bez i jednog penala
koje ce to pojacanje biti za nastavak sezone
1. ne psuj seljacinobarca_87 je napisao/la:hajd ba **** sa teme boli te q sta pisem djete dragomirzatele je napisao/la:covjek u zadnja svoja 3 posta spominje Real Madrid,Raula,Bernabe i Ronalda..koji kompleksi jbt
cuj spomeno ronalda,pa sto ga necu spomenut ako dijeli zlatnu kopacku sa suarezom ,to bas jel nikako nepovezivo,svasta
iz kakvih se tema tamo messi spomene a ovjdje meni pises ,na realovj temi ,ronaldo da gol ,messi ovo messi ono,benzema sere messi ovako,messi onako , bjezi ba ,naso mi realov navijac pisat o spominjanju najljucih rivala ,na vasoj temi vise spomenuto ime messija nego npr .ramosa ,varanea ili isca
ja spomeno lika jer ocito je vijest povezana sa njime ,nije iz vedra neba uglavnom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.