Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 29 avg 2014, 14:34

PEP je napisao/la:
Na prvu recinu su mogu samo grohotaom nasmijati i to je sve :lol: :oops:
a ko u spaniji sve mega klub do kluba pored barce i reala :clap: :oops: ,real je trofejno veci klub od bayerna kada je u pitanju evropa ali isto se zaboravlja cinjenica da je bayern uz milan i vas ima najvise finale ovoga najavceg takmicenja sad sto je salbije nafake bio i 5 finala izgubio ,posebno neka finala bio to je posebna prica,al kada je u pitanju sama ogranizacija i funkcionisanje kluba tu je bayern cak mozda i bolji i u maloj prednosti.
A šta se drugo gleda osim trofeja'

Broj kurrvi možda koje igrači zguzze na proslavama, ili broj potpisanih autograma? zayebi bolan tu priču. Uostalom ja i govorim trenutno, da je real kao aktualni prvak evrope bez premca.

Za ovo boldano ti nemam šta reći. Toliku glupost mogu i očekivati od pepunovaca :oops:
Rajaz je napisao/la:Nikakav Madrid i Bayern, Barcelona je najtrofejniji klub na svijetu
Barcelona aka noćni i bajramski turnir :mrgreen:
naprijed rejal

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2014, 14:45

Sveti je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Na prvu recinu su mogu samo grohotaom nasmijati i to je sve :lol: :oops:
a ko u spaniji sve mega klub do kluba pored barce i reala :clap: :oops: ,real je trofejno veci klub od bayerna kada je u pitanju evropa ali isto se zaboravlja cinjenica da je bayern uz milan i vas ima najvise finale ovoga najavceg takmicenja sad sto je salbije nafake bio i 5 finala izgubio ,posebno neka finala bio to je posebna prica,al kada je u pitanju sama ogranizacija i funkcionisanje kluba tu je bayern cak mozda i bolji i u maloj prednosti.
A šta se drugo gleda osim trofeja'

Broj kurrvi možda koje igrači zguzze na proslavama, ili broj potpisanih autograma? zayebi bolan tu priču. Uostalom ja i govorim trenutno, da je real kao aktualni prvak evrope bez premca.

Za ovo boldano ti nemam šta reći. Toliku glupost mogu i očekivati od pepunovaca :oops:
Rajaz je napisao/la:Nikakav Madrid i Bayern, Barcelona je najtrofejniji klub na svijetu
Barcelona aka noćni i bajramski turnir :mrgreen:

da gledaju se uz trofeje i neki paramteri kroz povjest da bi se konacno mogao zaokurziti i postaviti taj epitet veci ,ja ne sporim da real na osnovu brojcanog stanja trofeja jeste trofejnijniji ali da je trenutno veci klub nije u mnogim segmentima ,tu su negdje , ima tu jos stvari koeje se moguiznijeti ali bi se oduzilo pravo .U svakom slucaju ja imam postovanje prema realu kao velikome klubu i uvijek sa respektom pisem prema ovome klubu ,i svakog drugog velikana koji je obiljezio neki od perioda evropskog nogometa i imam postovane ,a isto tako ne mogu shvatiti da neko moze reci da je bayern manji klub od reala jer nije bio nafake kao real i milan u proslosti da ima veci postotak osvojenih finala od svojih ukupno 10 samo na osnovu toga ,al otom potom.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 29 avg 2014, 14:47

PEP je napisao/la:
Sveti je napisao/la: Realno po svemu.

Bayern je najveći klub, ali samo u Njemačkoj. To što se, gaženjem prosječnih klubova u bundesligi, stvorila iluzija veličine je isključivo vaš problem, kobasičara.
Na prvu recinicu se mogu samo grohotaom nasmijati i to je sve :lol: :oops:
A jbm mater vise i s ovim,pa i ostatak spanije redovno gu.zi sve sto stignu u evropi.Smijesna vam ta prica skroz.
Ko to ima u BL osim crvenih i zutih?

Vi ste sebi umjesto nutele pomazali malo fecesa kad ste pepa doveli.Sad pricajte o ekonomskim uspjesima kluba.
Sretno zmajevi!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2014, 14:52

MARCELO je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Sveti je napisao/la: Realno po svemu.

Bayern je najveći klub, ali samo u Njemačkoj. To što se, gaženjem prosječnih klubova u bundesligi, stvorila iluzija veličine je isključivo vaš problem, kobasičara.
Na prvu recinicu se mogu samo grohotaom nasmijati i to je sve :lol: :oops:
A jbm mater vise i s ovim,pa i ostatak spanije redovno gu.zi sve sto stignu u evropi.Smijesna vam ta prica skroz.
Ko to ima u BL osim crvenih i zutih?

Vi ste sebi umjesto nutele pomazali malo fecesa kad ste pepa doveli.Sad pricajte o ekonomskim uspjesima kluba.

dje atletiko bio do prosle sezone kaj se tice LP :thumbdown: ,tako da dolazimo na iste snage ali vidi ti crveni i zuti su ne tako davno citali i ocitvali u proslosti lekcije i realu i barci ,ko to osim reala i barce u spaniji moze nesto vise u Lp atletiko je izuzetak.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 avg 2014, 14:54

Ako dominacija u Evropi zadnjih 15 godina nije dovoljna da se Primeri dopusti status najbolje lige svijeta, onda ne znam sta je.... :roll:

Sto se mene tice. kad mi neko kaze najveci klub:

Real Madrid
Milan
Barcelona
Bayern
Man Utd

:kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2014, 14:55

Consigliere je napisao/la:Ako dominacija u Evropi zadnjih 15 godina nije dovoljna da se Primeri dopusti status najbolje lige svijeta, onda ne znam sta je.... :roll:

Real Madrid
Milan
Barcelona
Bayern
Man Utd

barcelona :lol: :lol: kuknjava :lol: :urnebes:

barce do 2006 nije nidje haman bilo

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 avg 2014, 14:57

Prodali Angela za 75 plus minus milja eura,Xabi otisao na vlastiti zahtjev,yebemu mater jel ovdje jos ima fanatika koji mastaju da ce Madrid nestati sa scene ako proda nekog igraca.
I meni je zao sto Xabi nije zavrsio karijeru u Madridu ali covjek ima zelju da nastavi i postujem to ,kako ste uspjeli iz fenomenalnih poslova dva kluba u smislu pojacanja napraviti rat oko toga ciji q je duzi je zaista fenomen.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 avg 2014, 14:57

PEP je napisao/la:

slika

:facepalm:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2014, 15:00

Consigliere je napisao/la:
PEP je napisao/la:

slika

:facepalm:

ovo je 2014 vrati se 15 godina u rikverc ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2014, 15:00

PEP je napisao/la:barce do 2006 nije nidje haman bilo
Da l' to znaci da Bayerna nije bilo izmedju 1975-2001. godine?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 avg 2014, 15:05

Meni su pojam Real, Milan i Manchester.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 29 avg 2014, 15:06

pojam je samo real madrid i tu je kraj price, sve ostalo su midzeti onako opusteno :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2014, 15:10

Monolog je napisao/la:
PEP je napisao/la:barce do 2006 nije nidje haman bilo
Da l' to znaci da Bayerna nije bilo izmedju 1975-2001. godine?

Ne bayern je od tada igrao 4 final LP fi ,dok je barca od svog prvo finala ,novo finale cekala 25 ,da bi 6 naklon toga osvojila svoj prvi naveci evropski trofej.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2014, 15:14

Aha, zato sto je rijec o Bayernu. Inace, klubu koji je punih 25 godina tezio da se nadje u finalu LP-a, ali im to nije polazilo za rukom. Da, s tog aspekta je bas rijec o velikom klubu. Bas zasluzuje ono tvoje :urnebes: :lol: :urnebes:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 avg 2014, 15:15

PEP je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ako dominacija u Evropi zadnjih 15 godina nije dovoljna da se Primeri dopusti status najbolje lige svijeta, onda ne znam sta je.... :roll:

Real Madrid
Milan
Barcelona
Bayern
Man Utd

Čuj nije Barcelone bilo nigdje :/

Čak i da ti ta konstatacija ima mjesta, barcelona od 2006 do par godina unazad je vjerovatno bila veći klub no što će bayern ikad biti. (sjeti se sezone kad ste igrali kup uefa :sick: )

kad je upitanju ova rasprava, mislim da se ti služiš pogrešnom argumentacijom. Broj izgubljenih finala nikada nije niti će kad biti pokazatelj veličine, a pogotovo nafaka neće nikada biti razlog izgubljenih finala, saberi se malo.

Real Madrid je sinonim za fudbal diljem svijeta, koliko god tebi to teško bilo da shvatiš.

P.S ja branim barsinu čast pored ovolikih kulesa, pih, na šta sam spao :nedam:
naprijed rejal

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 avg 2014, 15:15

Ne mogu vjerovat da je lerez odbio falcaa i da nam ga je arsenal preoteo. Pa to mi je gore nego da je ostao u monacu...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 15:22

DeeWa je napisao/la:Ne mogu vjerovat da je lerez odbio falcaa i da nam ga je arsenal preoteo. Pa to mi je gore nego da je ostao u monacu...
A sta treba dati 60 mill za napadaca koji ima haman 32 godine i koji ne igra 6,7 mjeseci lopte.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 avg 2014, 15:23

DeeWa je napisao/la:Ne mogu vjerovat da je lerez odbio falcaa i da nam ga je arsenal preoteo. Pa to mi je gore nego da je ostao u monacu...
Perez ovim pokazuje da ima nesto u glavi, a vjerovatno je i on shvatio koliko je fulio sa Jamesom (igracki gledano).

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2014, 15:25

Monolog je napisao/la:Aha, zato sto je rijec o Bayernu. Inace, klubu koji je punih 25 godina tezio da se nadje u finalu LP-a, ali im to nije polazilo za rukom. Da, s tog aspekta je bas rijec o velikom klubu. Bas zasluzuje ono tvoje :urnebes: :lol: :urnebes:

kojih 25 godina : od 75 bayern je dva puta igrao finae kupa sampiona 82 i 87 :?

Sveti je napisao/la:Čuj nije Barcelone bilo nigdje :/

Čak i da ti ta konstatacija ima mjesta, barcelona od 2006 do par godina unazad je vjerovatno bila veći klub no što će bayern ikad biti. (sjeti se sezone kad ste igrali kup uefa )

kad je upitanju ova rasprava, mislim da se ti služiš pogrešnom argumentacijom. Broj izgubljenih finala nikada nije niti će kad biti pokazatelj veličine, a pogotovo nafaka neće nikada biti razlog izgubljenih finala, saberi se malo.

Real Madrid je sinonim za fudbal diljem svijeta, koliko god tebi to teško bilo da shvatiš.

P.S ja branim barsinu čast pored ovolikih kulesa, pih, na šta sam spao
jok eto sto se tice final ti klubovi kao bayern su dobijali ulazak u finale na lotu guzovace dobili ma daj :? a ne svojim zaslug igrom i smjerom u kojem je klub isao decenijama ,nece nafaka biti :? ,ja ne znam zaista kako okarakterisati finale iz 99 i 2012 nego kao nafaku ,bilo je tu jos finala ali mnnogo blaze verzije nego ova 2 pomenuta.Ja sam reko ja cu prema relau uvijek imati postovane i respekt jer vliki klub i prvi je na toj listi yahvaljuci trofejima prvi i to niko ne spori ali ne treba umanjivati velicinu klubova koji su tik do reala po nekoj povjesti sto se tice evropskog fudbala ,i onoga sto su uciniili u evropskome pa is vjetskome nogometu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 avg 2014, 15:27

Consigliere je napisao/la:
Perez ovim pokazuje da ima nesto u glavi, a vjerovatno je i on shvatio koliko je fulio sa Jamesom (igracki gledano).
Kako ti mislis da odigramo sezonu sa pola napadaca?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []