FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 09 okt 2014, 23:24

xaves je napisao/la:Sa "uefalonom" si razbio mit o svojoj neiskompleksiranosti, ne mogu da vjerujem da neko stariji od 13 godina to moze napisati, a vjerujem da jesi stariji
:thumbup: to kad sam vidio dosta mi je bilo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 okt 2014, 23:27

Ma ko je bolan iskompleksiran, neko ko simpatise klub koji je osvojio 10 puta ligu prvaka i koji je najtrofejniji klub na svijetu, da ima komplekse prema klubu koji nista od navedenog nije..Postujem Messi-a i njegovo fudbalsko umijece, ali za mene je Ronaldo bolji igrac i u to necu pokusavati ubijediti one koji se ne mogu ubijediti..I popustite ba malo s tom pricom "dijete" "13 godina" malo postaje dosadna..Daleko sam od djeteta..Usao sam na temu koju vrlo rijetko posjecujem, jos rjeđe, skor nikad ne pisem, da vidim eto imal sta novo, da li pisete o nastupu vasih igraca u repki a naidjem na 3 posta zaredom gospodina iznad i u njemu 100 puta "real" "bernabe" "ronaldo" "raul" :crazy:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 okt 2014, 23:31

mirzatele je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:covjek u zadnja svoja 3 posta spominje Real Madrid,Raula,Bernabe i Ronalda..koji kompleksi jbt :crazy:
hajd ba **** sa teme boli te q sta pisem djete drago

cuj spomeno ronalda,pa sto ga necu spomenut ako dijeli zlatnu kopacku sa suarezom ,to bas jel nikako nepovezivo :urnebes: ,svasta

iz kakvih se tema tamo messi spomene a ovjdje meni pises ,na realovj temi ,ronaldo da gol ,messi ovo messi ono,benzema sere messi ovako,messi onako , bjezi ba ,naso mi realov navijac pisat o spominjanju najljucih rivala ,na vasoj temi vise spomenuto ime messija nego npr .ramosa ,varanea ili isca :lolno:

ja spomeno lika jer ocito je vijest povezana sa njime ,nije iz vedra neba uglavnom
1. ne psuj seljacino
2. nije djete, nego dijete
3. Suarez moze sa njim samo dijelit zlatnu kopacku, zlatnu loptu nikad, tako da ta titula roni nije bitna
4. Ja ne spominjem ni Messija ni Uefalonu jer su mi nebitni kao i ti
5. Osim Ronalda spominjes Bernabe,ismijavas Raula
Ziv bio pacenice :wave:
:facepalm: :facepalm:

da je smiješno - nije
da je glupo - jeste

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 09 okt 2014, 23:33

cuj njega suarez zasluzio vise zbog penala, glupost. ajmo onda drugim putem jer ronaldo je na terenu proveo 450 minuta manje nego suarez pa je zasluzio vise. nigdje veze, oba su jednako zasluzila i gotovo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 okt 2014, 23:36

let3 napisao, jos da Rajaz napise da je glupo sto sam napisao, i znam da sam upravu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 okt 2014, 23:39

sjedi, smiri se, oguli jabuku, razmisli malo šta pišeš

ispadaš neotesani komedijaš u pokušaju, covjeka nazivaš seljacinom :facepalm: Barcu uefalonom :facepalm: pišeš gluposti u vezi Suareza :facepalm: a sad prozivaš i Rajaza iz cista mira :o ....ukratko, praviš cirkus od sebe

izvini se bar covjeku za uvredu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 okt 2014, 00:01

kad se isti izvine za ovo
hajd ba **** sa teme boli te q sta pisem djete drago
.ukratko, praviš cirkus od sebe
:rol: :rol: drago mi je,kazem ti jos jednom, da mi ti to kazes, bas onako zanimljivo

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 okt 2014, 00:35

AKo je Suarez majstor CR je Allah fudbala

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 okt 2014, 01:01

Vidim opet se sere po temi. Samo vi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 okt 2014, 11:15

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 okt 2014, 11:31

slika
puyol ozbiljno se prihvatio ucenja da bi bio buduci sportski direktor

iako je htio da poslije oprostaja ode na pola godine negdje van spanije ,da se malo odmori barcina ponuda da bude pomocnih sportskog dirktora je promjenila njegova planove.
sluzbeno od 15 septembra je poceo sa radom.
uvijek je govorio da u buducnosti nikad nece biti trener jer to nije za njega zato funkcija sportkog direktora je idelna sto se njega tice .
uzeo je casove engleskog a od 29 septembra je krenuo na kurs za sportske direktore koji ce trajati do 15 decembra u madridu (Curso Superior de Formación de Directores Deportivos en la Ciudad del Fútbol ) gdje se uci o svime sa cime se susrece sportski direktor
is a college level course with 54 teaching hours spread over Monday ranging from 29 September to 15 December. The agenda is dense and includes, among others, a legal termination clauses module, image rights and labor contracts; a financial module that explores considerations of tax and accounting type; and theme on institutions, agents of players, referees, relations with new technologies, leadership, marketing or psychology.

kurs kosta 2500 eura a on ga je dobio za 2100 kao bivsi igrac ,dobar popust :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
The course, which no other illustrious alumni as Bernd Schuster, costs 2,500 euros, 2,100 for Carles Puyol for being a former player.
taman poslije nesposobnog zubija puyol ce upasti na to mjesto ,do tad nek nauci sve ;)

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 okt 2014, 11:54

http://vuelvesuarez.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 15:30

Ahonen je napisao/la:cuj njega suarez zasluzio vise zbog penala, glupost. ajmo onda drugim putem jer ronaldo je na terenu proveo 450 minuta manje nego suarez pa je zasluzio vise. nigdje veze, oba su jednako zasluzila i gotovo.
ma nista novo, voli on tako da se blamira, navikli smo vec
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 okt 2014, 16:17

Politička stranka :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 okt 2014, 00:01

slika
Neka revijalna utakmica protiv Realovih veterana, zanimljivo svakako.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 okt 2014, 00:09

[youtube][/youtube]
ubicee :salut:

igracine :tokralju:

rivaldo na 4:41 :tokralju: :tokralju: :bow: :bow:

MES QUE UN CLUB !!!

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 11 okt 2014, 02:00

[youtube][/youtube]

Neke Barcine desetke spadaju među najbolje igrače ikad, a jedan od njih je sigurno i Rivaldo. A ovo je jedan od najboljih golova koje sam vidio.

Odmah se prisjetih svoje slike stare 15-ak godina u dresu Barce, kad se još navijalo za pogrešan klub :angel:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 okt 2014, 10:07

rivaldo je carobnjak ,inace meni najdraza 10ka od kako pratim barcu (najdrazi igrac uz puyola uopste) jer me on veze za pocetke navijanja za barcu gdje sam bas radi njega poceo pratit ovaj klub i na kraju ostao njihov simpatizer

[youtube][/youtube]

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 okt 2014, 10:14

slika
[youtube][/youtube]
polako al sigurno dolazi taj trenutak kad se pusta sa lanca ovaj momcic :mrgreen:
dobro ce mu doc ove utakmice da dodje u formu ,sinoc je super odigro ;)
ono je njegov gol ,steta sto ne zabi

MES QUE UN CLUB !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 okt 2014, 18:45

Ide G.Bale u 3p*cke materine. Nije mu Muhamed traktor Barta pa da ga onako otrese. Bravo Besicu kralju - nek kloconja uci kako se to radi...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 okt 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.