xaves je napisao/la:Sa "uefalonom" si razbio mit o svojoj neiskompleksiranosti, ne mogu da vjerujem da neko stariji od 13 godina to moze napisati, a vjerujem da jesi stariji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
xaves je napisao/la:Sa "uefalonom" si razbio mit o svojoj neiskompleksiranosti, ne mogu da vjerujem da neko stariji od 13 godina to moze napisati, a vjerujem da jesi stariji
mirzatele je napisao/la:1. ne psuj seljacinobarca_87 je napisao/la:hajd ba **** sa teme boli te q sta pisem djete dragomirzatele je napisao/la:covjek u zadnja svoja 3 posta spominje Real Madrid,Raula,Bernabe i Ronalda..koji kompleksi jbt
cuj spomeno ronalda,pa sto ga necu spomenut ako dijeli zlatnu kopacku sa suarezom ,to bas jel nikako nepovezivo,svasta
iz kakvih se tema tamo messi spomene a ovjdje meni pises ,na realovj temi ,ronaldo da gol ,messi ovo messi ono,benzema sere messi ovako,messi onako , bjezi ba ,naso mi realov navijac pisat o spominjanju najljucih rivala ,na vasoj temi vise spomenuto ime messija nego npr .ramosa ,varanea ili isca
ja spomeno lika jer ocito je vijest povezana sa njime ,nije iz vedra neba uglavnom
2. nije djete, nego dijete
3. Suarez moze sa njim samo dijelit zlatnu kopacku, zlatnu loptu nikad, tako da ta titula roni nije bitna
4. Ja ne spominjem ni Messija ni Uefalonu jer su mi nebitni kao i ti
5. Osim Ronalda spominjes Bernabe,ismijavas Raula
Ziv bio pacenice
hajd ba **** sa teme boli te q sta pisem djete drago
.ukratko, praviš cirkus od sebe
is a college level course with 54 teaching hours spread over Monday ranging from 29 September to 15 December. The agenda is dense and includes, among others, a legal termination clauses module, image rights and labor contracts; a financial module that explores considerations of tax and accounting type; and theme on institutions, agents of players, referees, relations with new technologies, leadership, marketing or psychology.
taman poslije nesposobnog zubija puyol ce upasti na to mjesto ,do tad nek nauci sveThe course, which no other illustrious alumni as Bernd Schuster, costs 2,500 euros, 2,100 for Carles Puyol for being a former player.
ma nista novo, voli on tako da se blamira, navikli smo vecAhonen je napisao/la:cuj njega suarez zasluzio vise zbog penala, glupost. ajmo onda drugim putem jer ronaldo je na terenu proveo 450 minuta manje nego suarez pa je zasluzio vise. nigdje veze, oba su jednako zasluzila i gotovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.