Sve dvice osim Miamia. To je cisti kecLenBias je napisao/la:veceras u nba sve same dvice skoro na prvi pogled

Veceras cu probati :
Boston - Miami 1 2.70
Pierce over 18.5 1.85
New Orleans - GS 2 1.80
Curry over 24.5 1.85
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sve dvice osim Miamia. To je cisti kecLenBias je napisao/la:veceras u nba sve same dvice skoro na prvi pogled
Ma kakav howard, covjek sto zna pogodit to je zakucavanje ovo ostalo fula ko da gadja i fildzane a ne kos.canca je napisao/la:Uz one gore parove svidja mi se Rubio under 14,5 , vratili se pekovic i kirilenko tako da vise nije prva opcija u napadu. Igraju protiv odlicnih obrana Memphisa tako da mi se ovo cini kao fin par.
Indiana bi mogla over 97,5 , Cleveland prima dosta koseva i jos su liseni usluga najboljeg igraca Irvinga tako da ocekujem da ce Indiana preci ovu granicu.
Howard u premieru i wwinu 17,5 isplati se po meni odigrati kada nema Bryanta.
Miami 2 mi se namece kao realan odabir jer su u odlicnoj formi a i Garnett je upitan, ali ne volim igrati protiv svojih Celticsa
bore se ljudi za PO tesko al nikad se ne znaandro234 je napisao/la:na Knickese je protiv Jazzera 5.75,znam da im fali Melo,Amare i Chandler al vridi probat jer ni Utah ne odusevljava
likusa je napisao/la:J.Wall manje od 18,5 moze neki komentar ?
hvalaTitova-Juga je napisao/la:likusa je napisao/la:J.Wall manje od 18,5 moze neki komentar ?
Izgleda po trenutnim informacijama da u Wizardsima neće dosta igrača nastupivi noćas, a igraju protiv Bobcatsa u gostima. Ja očekujem egal utakmicu ali Walla nisam smio dirati jer me već nekoliko puta ove sezone pošteno izradio. Isto je kakvo žensko pod pmsom, igra kad mu čkapi naredi, znači previše toplo-hladno! 16.5 bi se već dalo raspravljati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.