Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2014, 15:32

PEP je napisao/la:kojih 25 godina : od 75 bayern je dva puta igrao finae kupa sampiona 82 i 87
Moja greska, htjedoh reci izmedju dva dizanja trofeja.

Moras se pomiriti s cinjenicom da Bayern nije veci klub od Barcelone. Sad, meni je zao sto ti to ja moram saopciti na forumu, ali jbg - neko mora. To ne znaci da je daleko iza. Po meni su tu rame uz rame. Nijansu sam vise za Barcelonu, koju stavljam na listi iza Reala i Milana.

U biti, koliko god ljudi pricali o starim vremenima, Francu, ovome ili onome - Real je najveci klub. Odmah iza je Milan. Milanov "problem" je sto je Calcio dugo bio najjaci i sto nema toliko trofeja na domacoj sceni i nije najtrofejniji klub kada su titule vezane za talijanski fudbal u pitanju. Dakle, mimo evropskih trofeja.

Ostale klubove mozes redati kako zelis, neces puno pogrijesiti. Vjerovatno ti ni Liverpool ne smatras dovoljno velikim klubom, jer jos uvijek nemaju titulu Premiershipa (od 1992. kako sluzbeno "postoji" Premier League).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 avg 2014, 15:34

Ovo je real madrid i ako hoce najbolje mora i platit puno. **** puno je to para al ne mozes ocekivat da benzemu samo imas i da osvojis titule opet. A nema niko drugi slobodan jedino bi mozda moglo cavanija uzet se. Ostalo niko ne moze se dobit da je vrhunski igrac. Nek ti dodje negredo to je ogromna kocka. Ni zdrav nije nesto spec bolji od benzeme a kamoli sad nakon povrede mozda nece valjat pet para. Da smo doveli lukakua bio bi pun pogodak ovako lik otiso u everton i to je gotovo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 avg 2014, 15:40

Real Madrid je najveci klub na svijetu.

Barcelona je vise od kluba, ne racunam ih u tu kategoriju :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 29 avg 2014, 15:41

AhmetNY je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ne mogu vjerovat da je lerez odbio falcaa i da nam ga je arsenal preoteo. Pa to mi je gore nego da je ostao u monacu...
A sta treba dati 60 mill za napadaca koji ima haman 32 godine i koji ne igra 6,7 mjeseci lopte.
Jedna od rijetkih pametnih ovdje kad je u pitanju Falcao. Ne znam šta će nam taj lik, nikad u svojoj karijeri nije morao igrati s pritiskom kakav ga čeka u Madridu i sa suigračima kakvi bi ga čekali u Madridu.

Ima pregršt mlađih, boljih i jeftinijih igrača od njega.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 avg 2014, 15:43

E hebi ga Pero,ako otanemo na ovom rosteru,nema nas nigdje,sta ako se povrijedi do od BBC-a :crazy:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 avg 2014, 15:44

Mi ovdje cekamo hoce li nam doci Falcao, Cavani, Negredo, Verratti, Van Persie, Gustavo, De Sciglio, etc,etc.. a vi se raspisali ko je treci ili cetvrti klub na svijetu.

Bas nas zanima kako ce ko rasporediti nekakve polu klubove.

Zna se ko je prvi i drugi.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 avg 2014, 15:50

Mozambik je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Ne mogu vjerovat da je lerez odbio falcaa i da nam ga je arsenal preoteo. Pa to mi je gore nego da je ostao u monacu...
Perez ovim pokazuje da ima nesto u glavi, a vjerovatno je i on shvatio koliko je fulio sa Jamesom (igracki gledano).
Kako ti mislis da odigramo sezonu sa pola napadaca?
Kao i proslu: Morata dao 9 golova (od toga samo jedan u LP, nula u KK), Jese 8 golova (3 u KK, nula u LP).
Skoro da Benzema nije ni imao pomoci u vrhu napada, a opet smo imali uspjesnu sezonu. ;)

Razmislja li iko da se proba pruziti sansa nekom mladjem napadacu iz nasih redova, ili je svima Ligament Falcao Zvijezdica u glavi? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 29 avg 2014, 15:54

e sad ko je koga odbio to ne znamo tako da je glupo raspravljati
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 16:00

Lillard je napisao/la:Barcelona je vise od kluba, ne racunam ih u tu kategoriju :kafa:
Politicki klub.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2014, 16:01

Bayern je u zadnjih 40 godina 10x igr'o finale LP. E to ti je pobro dominacija. Real je veliki klub, ko god kaže drugačije nema pojma, al' ipak klub kojeg je momčiluk iz okoline Kalesije izbaciv'o sabahile iz LP. Sebično je od kraljevića spominjat' samo zadnju sezonu jer znamo da ih u tom periodu prije nije bilo ni na topografskoj karti.

Šta određuje veličinu kluba, teško je pitanje? Možda postoji više lejera koji bi se dali ispitat' i na kraju bi se dobio neki rezultat. Ako pitate ljude sa berze Utd je ubjedljivo najveći svjetski klub. Sličnog su mišljenja adidas i američki automobilski div GM. ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 avg 2014, 16:03

Nijedan drugi klub se ne moze porediti sa Realom :wave: :wave: :wave:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 avg 2014, 16:03

Consigliere je napisao/la: Kao i proslu: Morata dao 9 golova (od toga samo jedan u LP, nula u KK), Jese 8 golova (3 u KK, nula u LP).
Skoro da Benzema nije ni imao pomoci u vrhu napada, a opet smo imali uspjesnu sezonu. ;)

Razmislja li iko da se proba pruziti sansa nekom mladjem napadacu iz nasih redova, ili je svima Ligament Falcao Zvijezdica u glavi? :hmmmmm:
A gdje su sada Morata i Jese?

Prosle godine smo imali vise srece nego pameti. Usli smo u finis sezone i finale LP sa tri povrijeđena igraca, za dvojicu nismo imali zamjene pa smo finale prakticki igrali sa 9 igraca.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 29 avg 2014, 16:04

Centre forward je napisao/la:Bayern je u zadnjih 40 godina 10x igr'o finale LP. E to ti je pobro dominacija. Real je veliki klub, ko god kaže drugačije nema pojma, al' ipak klub kojeg je momčiluk iz okoline Kalesije izbaciv'o sabahile iz LP. Sebično je od kraljevića spominjat' samo zadnju sezonu jer znamo da ih u tom periodu prije nije bilo ni na topografskoj karti.

Šta određuje veličinu kluba, teško je pitanje? Možda postoji više lejera koji bi se dali ispitat' i na kraju bi se dobio neki rezultat. Ako pitate ljude sa berze Utd je ubjedljivo najveći svjetski klub. Sličnog su mišljenja adidas i američki automobilski div GM. ;)
najveci sponzorski ugovor koji je duplo veci od drugoplasiranog logicno ide i za najveci klub ManUtd :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 avg 2014, 16:05

Šta je bolan Arsenal preoteo?? Notorna laž s kojom Wenger nema nikakve veze,jer je on tobože ZADOVOLJAN trenutnim napadačkim kadrom! xd
A.F.C. Bournemouth!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 avg 2014, 16:06

rambo16 je napisao/la:
Šta je bolan Arsenal preoteo?? Notorna laž s kojom Wenger nema nikakve veze,jer je on tobože ZADOVOLJAN trenutnim napadačkim kadrom! xd
Pa bolji vam je napadacki kadar nego u nas :D

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 16:09

Bayern veliki klub :? do skoro igrao je igrao na onoj serpi od stadiona :lol: inace Olimp. stadion grada Minhen.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 29 avg 2014, 16:15

Dosta se ovdje brka trenutno i historijski gledano.

Real je trenutno najveci klub na svijetu a historijski gledano najveci klub na svijetu je Real.
Real je svijetu na klub najveci gledano historijski a svijetu na klub najveci trenutno je Real.
:kafa:
Sretno zmajevi!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 avg 2014, 16:16

Mozambik je napisao/la: Pa bolji vam je napadacki kadar nego u nas :D
Jašta. Sve prekaljeni centarfori i golgeteri! xd
A.F.C. Bournemouth!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 16:16

MARCELO je napisao/la:Dosta se ovdje brka trenutno i historijski gledano.

Real je trenutno najveci klub na svijetu a historijski gledano najveci klub na svijetu je Real.
Real je svijetu na klub najveci gledano historijski a svijetu na klub najveci trenutno je Real.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 16:18

Samo jedan klub se može staviti ispred Manchester Uniteda, a to je Real. Realno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []