Safet Sušić - Pape

Raz_ba
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Raz_ba » 24 nov 2010, 16:57

harishp je napisao/la:@Raz bas kako je grah rodio,cemunjas li.E.T moj :
Naravno da ne volis da rapravljas kad na kraju vazda popijes Ban.Pa ti nije interesantno,ebo igru gdje vazda ti naebes jelde.
Hoce to kad fali osnovni nacin komuniciranja.Pogotovo kad zajozis na neke banalne stvari.
Tema je Pape.Sto znaci svi ustati uspravno ko' i Titi u ono doba. :mrgreen:
Ostalo je nevazno. 8-)
Za razliku od tite, ja Papeta izuzetno cijenim i poštujem. Mislim da nije baš najsretnije rješenje za selektora ali dozvoljavam da nisam u pravu jer su ga birali ljudi koji se bolje od mene razumiju u te relacije. Želim mu da uspije i dovede nas do završnice evropskog prvenstva. Tebi želim da opametniš i da ne pokušavaš vrijeđati u komunikaciji. Znam da ti to neće poći za rukom ali ja sam, inače, nepopravljivi optimista.

P.S. Bio bih ti zahvalan ako bi mi citirao dio svog posta u kojem si priznao da si pogriješio za one dvije Papetove titule.
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2010, 17:33

@raz ba tebe je ocito pesticid prihvatio dok si rasprskavao sa poljoprivednim avionom ko Dzuro iznad Gornje Bukovice.
Kakve sad dvije titule bog te u sumu okrenuo.Ti fakat postajes opasan po okolinu.Da ne govorim o osnovnim skolama i drugim nebulozama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 24 nov 2010, 17:45

SUŠIĆU IZDRŽI

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 nov 2010, 18:05

harishp je napisao/la:@raz ba tebe je ocito pesticid prihvatio dok si rasprskavao sa poljoprivednim avionom ko Dzuro iznad Gornje Bukovice.
Kakve sad dvije titule bog te u sumu okrenuo.Ti fakat postajes opasan po okolinu.Da ne govorim o osnovnim skolama i drugim nebulozama.

Ove o kojima si ovako pisao:
harishp je napisao/la:I drugi post ala Bosko bombas.
Najuren iz Saudijske Arabije kao los i neuspjesan trener.A on za nepunih godinu osvojio tiulu i Azijski kup .
Sto ni Osimu nije uspjelo.
A đe da znam?!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2010, 18:21

Gotovo! :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 nov 2010, 18:27

Kako se vama ne dosadi vječno prepirati, Boga vam ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 nov 2010, 18:33

AulleTa je napisao/la:Kako se vama ne dosadi vječno prepirati, Boga vam ?
Evo meni je dosadilo! Ko da je ovo važno. Važnija je dobra igra Slobode od Sušića. Milion puta!
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2010, 18:38

Butmiran je napisao/la:Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.

Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.

Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.
@raz ba posto ja nisam hemoroidas poput tebe i da zagleda u svaki circic,da li je neko pogrijesio,napravio lapsus ili bilo sta drugo ucinio.Ovaj post je bio prije mog da li sam trebao i ja provjeriti,eto nisam.Ako mi je to grijeh,halali mi @raz bas inace necu moci krusne mrve okusiti cjelu noc.Od sve muke i zora.Sve dok ne ustanem iz kreveta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 nov 2010, 18:46

harishp je napisao/la:.... Nije problem lapsus je napravljen i davnih dana priznat.iz razloga sto je jos neko bio napisao u vezi te godine kad je titula osvojena.Ko radi taj i grijesi.Zato ti haman @raz ba ne grijesis nikad.

Ja sam samo zamolio da navedeš gdje si taj lapsus priznao ako je istina. Ako nije, nema veze. Mirno spavaj, HALALOSUM!
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2010, 18:49

Raz_ba je napisao/la:
harishp je napisao/la:.... Nije problem lapsus je napravljen i davnih dana priznat.iz razloga sto je jos neko bio napisao u vezi te godine kad je titula osvojena.Ko radi taj i grijesi.Zato ti haman @raz ba ne grijesis nikad.

Ja sam samo zamolio da navedeš gdje si taj lapsus priznao ako je istina. Ako nije, nema veze. Mirno spavaj, HALALOSUM!
O pa djesi prijeki sude Haski nismo te prepoznali :lol: Priznaj,pa ces dobiti televizor u celiji. :mrgreen:
Idi ti one pesticide selektiraj,da opet nebi napravio kakvu glupost.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 nov 2010, 18:53

Eto o tome sam ja govorio šta radi hare kad mu nestane argumenata. Ma zlatan si mi!!! :lol: :lol: :lol: Eto ja neću više. Sretno! hehe
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2010, 19:12

Raz_ba je napisao/la:.

. No ima tu jedan problem, selektor mora biti punoljetan, tako da ti do toga imaš još najmanje 6 godina.
Argumentovana spika naseg @raz basa :roll: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 nov 2010, 20:38

Raz_ba je napisao/la:Eto o tome sam ja govorio šta radi hare kad mu nestane argumenata. Ma zlatan si mi!!! :lol: :lol: :lol: Eto ja neću više. Sretno! hehe
Ma daj vise otkaci se sine. Dva dana prpas po forumu da nadjes taj post. Jesi li normalan jebote. Koji ti je **** vise. Sjasi sa ove teme

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 nov 2010, 00:22

Bilal je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Eto o tome sam ja govorio šta radi hare kad mu nestane argumenata. Ma zlatan si mi!!! :lol: :lol: :lol: Eto ja neću više. Sretno! hehe
Ma daj vise otkaci se sine. Dva dana prpas po forumu da nadjes taj post. Jesi li normalan jebote. Koji ti je **** vise. Sjasi sa ove teme
šta treba? Ne znam koje su tvoje želje? Nisam imao namjeru da te naljutim, ne znam jesi li ti otprije nasikiran ili te je nasikiralo moje pisanje. Ako je ovo drugo ja ti se izvinjavam. Stvarno nisam imao nikakvu lošu namjeru prema tebi.
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 nov 2010, 00:26

Raz_ba je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
šta treba? Ne znam koje su tvoje želje? Nisam imao namjeru da te naljutim, ne znam jesi li ti otprije nasikiran ili te je nasikiralo moje pisanje. Ako je ovo drugo ja ti se izvinjavam. Stvarno nisam imao nikakvu lošu namjeru prema tebi.
Pusti ih na miru,vidis cim nezz nesto odgovorit odmah te tjeraju ili vrijedjaju :lol: znam da ce se sad mene uhvatit al sta ces navikao sam,da bez argumenata napadaju :mrgreen:

EDIT: I zaboravio sam reci da ako se tvoje misljenje ne poklapa sa njihovim,odmah si protiv repke i navijas da svaku izgubi :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 nov 2010, 00:34

Ma nema veze. Nama je važno da vrijedi princip slobode mišljenja i izražavanja. Ja mislim da je Pape bio strašan igrač, ne sjećam se Osima kao igrača pa mogu reći, što se mene tiče, Pape je bio najbolji fudbaler kojeg sam ja gledao (sa naših prostora). Mislim da nije loš ni kao trener ali mislim da nije za selektora mada mu želim uspjeh, radi njega lično i radi reprezentacije. Sad ako neko hoće da me natjera da drugačije mislim.... šta ću ja. Pojam slobode je poznat. To znaju oni koji vole SLOBODU! hehe.
A đe da znam?!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 nov 2010, 00:38

Raz_ba je napisao/la:Ma nema veze. Nama je važno da vrijedi princip slobode mišljenja i izražavanja. Ja mislim da je Pape bio strašan igrač, ne sjećam se Osima kao igrača pa mogu reći, što se mene tiče, Pape je bio najbolji fudbaler kojeg sam ja gledao (sa naših prostora). Mislim da nije loš ni kao trener ali mislim da nije za selektora mada mu želim uspjeh, radi njega lično i radi reprezentacije. Sad ako neko hoće da me natjera da drugačije mislim.... šta ću ja. Pojam slobode je poznat. To znaju oni koji vole SLOBODU! hehe.
Pa u čemu je onda problem?
Vom Jäger zum Gejagten

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 nov 2010, 00:41

geronimo je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Ma nema veze. Nama je važno da vrijedi princip slobode mišljenja i izražavanja. Ja mislim da je Pape bio strašan igrač, ne sjećam se Osima kao igrača pa mogu reći, što se mene tiče, Pape je bio najbolji fudbaler kojeg sam ja gledao (sa naših prostora). Mislim da nije loš ni kao trener ali mislim da nije za selektora mada mu želim uspjeh, radi njega lično i radi reprezentacije. Sad ako neko hoće da me natjera da drugačije mislim.... šta ću ja. Pojam slobode je poznat. To znaju oni koji vole SLOBODU! hehe.
Pa u čemu je onda problem?
U moderatpru! Ne razumije a trebao bi! Objašnjeno je u ranijim postovima.
A đe da znam?!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 nov 2010, 00:46

Aha, sad smo i ljuti. Sve je tebe čika mod shvatio, ali ti udaraš tamo ili po nečemu gdje si i sam griješio.
Vom Jäger zum Gejagten

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 nov 2010, 01:00

evo cijela tekma protiv Slovaka ako neko hoce da gleda

http://blip.tv/file/4402214

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.