Otkud ti to
Radi kodi
Isključi auto update u Google playstorea
Fali nekakav file add on
Ne znam iskreno sta ti fali, ali instaliras kodi 18.9 apk i onda povuces blue thunder build i to je to, 10-15mij posla, haj eto i da gledaš tutorial i sve više od pola sata nije
Drug mi prvi put sve tako uradio i radilo, onda povuklo novi update i neće, deinstalira i skine taj 18,9 i uradi sve isto i neće. Pokusa na drugim telefonima gdje nije bio kodi instaliran i neće ni tu, a on sinoć sebi instalirao i radi mu, dok mu na smart tv neće isto bude kao kod mene na telefonu, fali neki korak
Evo ti wizard addon izvađen, probaj ga direktno instalirati opcijom instal from zip
Sto ne probas sa nekim od forkova?
Brate slabo ti ja baratam sa ovim tehnikom tako da nemam pojma sta je forkFederer17 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 23:48Sto ne probas sa nekim od forkova?
Kod mene Blue Thunder na WMBC-u radi bez problema, mislim da je verzija 18,6 - dok je jos bio dostupan na play storeu. MOzes ga ovako odnekle downloadovati pa 'rucno' instaliraj na box, ili sta vec koristis.
Na prvu mi padaju na pamet BNMC (koji mislim ima na storeu), Terror, Nodi. Ja eto koristim WBMC.
I btw, naravno da ce na play storeu izbaciti samo najnoviju verziju, bez obzira sta da ukucas. Tako barem ja mislim.
Pa to nabrojano su ti aplikacije koje funkcionisu na isti fazon kao i Kodi.
Ma update isključi da ti ne bi opet se na verziju 19 samo nadogradiloAdmir_Sa je napisao/la: ↑24 feb 2021, 00:55E hvala puno, sutra ću kod druga i sve kako ste napisali. Znači ključno je da prvo u trgovinaplay isključim automatski update i da skinem kodi sa te stranice što ste stavili link.
Kad skinem kodi jel opet ono isto što se instalacije tiče kao sa trgovine play, što objašnjenje ima na youtube, postavke one
Sad me samo buni ta aplikacija send file, za šta je ona tačno
To je to,znam da je moralo raditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.