FK Radnički Lukavac

JohnLowe
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la JohnLowe » 05 okt 2014, 23:07

Zoom088 je napisao/la:Klub koji s igracem vise u 2 utakmice zaredom ne moze pobijediti protivnika ne zasluzuje PL. Do trenera je. Kukavica!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Do jucer Dzindu u nebo dizali, danas serete :D Mene je licno iznenadio mislim da su rezultati njegova zasluga jer nam je ekipa losija nego ona u II ligi sjever

Nema se za cime zaliti, ne idemo na PL ...

Al koliko neki igraci ginu na terenu, drugi se prezivaju Mujkic - to meeeeni smeta :x :x
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 okt 2014, 23:12

Da se razumijemo, ogroman je uspjeh napravljen, a jos jednom cu podvuci da imamo nevidjenu dozu srece koja nas prati.
Cilj je i dalje opstanak (jer niko se jos zvanicno nije oglasio po pitanju ambicija za PL), ali svima su nam apetiti porasli.
Opravdano, jer rezultati i ovaj niz bez poraza nam daju povoda za to.

Ali, zar uz svu tu srecu Dzindo ne moze jednom zaigrati muski?? Zar on, koji je najglasnije kritikovao Vojvodica jer "ne daje sansu nasoj djeci" radi sve ono protiv cega se, kao, bunio??

Pa izgubi u Bihacu, izgubi i kod kuce, ali daj da gledamo igru kao protiv Metalaca iz Jajca.

Nemoj se plasirati u PL jer to izgleda niko ne trazi od tebe...ali ne rastjeruj i ono malo publike pichkastom igrom ebo te grom!!!!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 05 okt 2014, 23:44

Ljudi ne treba sad bauk praviti ,,,da slazem se da je jos jedan gubitak bodova ,nakon igraca vise na terenu ravno katastrofi ali desava se ...O Dzindi... mislim da svi znamo njegove kapacite ali mora mu se odati pocast za ostvareno,,,Da je Darko V. danas bio trener mi bi imali dva crvena i izgubili bi 3 razlike to je vise nego vjerovatno i onda proizilazi da je bod bolje nego poraz > bitno je sakupljati bodove pa nekad i bod ,,,ipak devet kola bez poraza je velika stvar,,,sledeca tekma nam donosi odluku o nama i planovima za PL u to sam uvjeren , pobjedom istaknut cemo kandidaturu def. zato svi uz radnicki i praviti sto bolji ambijent oko kluba , jer je to pola PL...Cestitke igracima i navijacima za danasnju tekmu !!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 okt 2014, 10:34

Svi govore kako imamo lošu ekipu i da je veliko iznenađenje što smo u vrhu tabele i što još uvijek nemamo poraza.
Istina da imamo lošiju ekipu nego što smo imali prije 2 godine ili godinu ali nije tu velika razlika.

Što se tiče golmana, Baščelić je odlično zamjenio Lugija, tu nismo ništa lošiji.

Štoperi su nam kao i prije dvije godine kada smo imali pored Viteza najjaču ekipu u ligi, tada je bilo dosta jačih i kvalitetnijih ekipa nego sada, Jusufović i Šubić za sada dobro funkcionišu.

Što se tiče bekova tu smo jači nego prošle sezone. Doveli smo Širanovića koji igra odlično i ja boljeg beka nisam gledao na Jošiku zadnih 5-6 godina. Mujagić je sazrio i dosta je bolji nego ranije. Znači ni tu nismo ništa lošiji nego ranije.

Što se tiče krila, tu su Džanić i Čehajić, odlični igrači za ovu ligu i te su nam pozicije dobro pokrivene.
Jedino gdje škripi je veza, tu pored Jahe nemamo kreatora igre i tu bi se trebali pojačati igračem tipa Trumić.

U napadu bi nam, pored Mujića trebao jedan brz napadač i imali bi tip-top ekipu za ovu ligu gdje bi sigurno bili jedni od glavnih kandidata za PL.

Uopšte nemamo lošu ekipu, nemamo kreatora igre pa to izgleda tako al vjerujte kad bi doveli Trumića i Jaranovića da bi bili za 40% jači i da bi mljeli kako kod kuće tako i na strani.

Džindo nije zaslužan za dobre rezultate, bar ja tako mislim. Imao sam priliku da me isti trenira par godina. Uvijek je govorio da je bolje izgubiti 1:0 nego 3:0 i time je motivisao igrače :zzz:
Vazda igra defanzivno i sigurno sa razmišljanjem da je bolje ostat neporažen nego izgubiti a o pobjedi nećemo razmišljat i opterećivat se time. Istina je da smo imali sreće ali da je trener imo MUDA i da smo dotukli Mladost i Bihać kada smo imali prednost i igrača više sada bi, vjerujte tražili pojačanja za PL i to bi bio cilj uprave a ne samo navijača.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 okt 2014, 12:39

Od srca vam zelim da dogodine zaigrate po premierligaskim livadama. Ako nista zbog navijaca, stvarno svaka cast onim momcima. Eh sad, ja i ne pratim nesto pretjerano 1. ligu tako da i nisam upoznat sa vasom ekipom, nesto sam prosle godine malo pratio Slobodu i Jedinstvo kad je bila bitk ako ce uci ali nista posebno... I sad samo pogledam rezultate, i nemam neke druge opcije. I zanima me koje je vase misljenje o tome koliko su realne sanse da vas iduce godine gledamo na Koševu, Grbavici, Banja ilidzi.. ?
1946

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 06 okt 2014, 13:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:Od srca vam zelim da dogodine zaigrate po premierligaskim livadama. Ako nista zbog navijaca, stvarno svaka cast onim momcima. Eh sad, ja i ne pratim nesto pretjerano 1. ligu tako da i nisam upoznat sa vasom ekipom, nesto sam prosle godine malo pratio Slobodu i Jedinstvo kad je bila bitk ako ce uci ali nista posebno... I sad samo pogledam rezultate, i nemam neke druge opcije. I zanima me koje je vase misljenje o tome koliko su realne sanse da vas iduce godine gledamo na Koševu, Grbavici, Banja ilidzi.. ?

Hvala na zeljama i pozdravima.Siouxi bi bili sigurno prisutni na svim premierligaskim terenima.Jedva bi docekali da i ugoste premierligaske navijace.medjutim ovdje ima i onih koji bi na josiku protiv radnickog vise volili gledati puracic,poljice,prokosovice,devetak nego sarajevo,zelju,slobodu,celik,velez i dr.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2014, 13:17

Ne znam sad koliko je tacno,mada mislim da je suplja,ali sam nacuo da ce Radnicki ove sezone u premijer ligu..ne vjerujem ni ja u ove price,tako da ne uzimajte za ozbiljno.. :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 06 okt 2014, 13:36

Sto se tice dosadasnjeg niza bez poraza svaka cast,medjutim zadnje 2 utakmice bodu oci.bar jedna od njih se morala dobiti.na obje utakmice igrac vise 60 minuta + vodstvo od 1-0 a na kraju spasavaj bod.kladim se da bi sa najgorim timom u ovoj ligi protiv reprezentacije ove lige sa igracem vise u 2 utakmice bar jednu dobio 100%.siranovic je bio odsutan zbog kartona ali sta je sa terzica,cehajica,todorovica.na jucerasnjoj utakmici su se pojavili neki igraci u pocetnom sastavu koji na josiku rijetko ulaze i sa klupe.da li je to direktiva ili zasluga tih igraca vidjecemo uskoro.u subotu svi na josik.jug ce biti popunjen sigurno.takodje i dio istoka gdje je stara garda,a ostali vjerovatno cekaju da na josik dodju celzi,mancester,real,barselona,bajern,juventus i drugi velikani.

faketowsky
Kontakt:

Post Postao/la faketowsky » 06 okt 2014, 13:52

barbrez je napisao/la:Sto se tice dosadasnjeg niza bez poraza svaka cast,medjutim zadnje 2 utakmice bodu oci.bar jedna od njih se morala dobiti.na obje utakmice igrac vise 60 minuta + vodstvo od 1-0 a na kraju spasavaj bod.kladim se da bi sa najgorim timom u ovoj ligi protiv reprezentacije ove lige sa igracem vise u 2 utakmice bar jednu dobio 100%.siranovic je bio odsutan zbog kartona ali sta je sa terzica,cehajica,todorovica.na jucerasnjoj utakmici su se pojavili neki igraci u pocetnom sastavu koji na josiku rijetko ulaze i sa klupe.da li je to direktiva ili zasluga tih igraca vidjecemo uskoro.u subotu svi na josik.jug ce biti popunjen sigurno.takodje i dio istoka gdje je stara garda,a ostali vjerovatno cekaju da na josik dodju celzi,mancester,real,barselona,bajern,juventus i drugi velikani.
cehajic i terzic su povrijedjeni, nisu mogli nastupiti.Todorovic je bio na klupi. to je jedino iznenadjenje, jer mislim da kvalitetom treba biti ispred mujkica.Ali ima i ono pravilo o broju mladih igraca u prvoj postavi. tako da...A ne znam tacno koliko je mujkicu godina.
Uglavnom klub treba podrsku, rezultati su odlicni.Ni najveci optimisti ne bi rekli da cemo posle 9 utakmica biti neporazeni.a kako stvari stoje, vrlo lako bi mogli docekati polusezonu bez poraza.Dakle, dodjimo na utakmicu, podrzimo i igrace i trenera, dajmo svoj doprinos od 5 KM, ili 3 KM, to je nase.
Nismo imali ni srece u zadnja 2 kola.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 06 okt 2014, 14:12

harry_90 je napisao/la:Ne znam sad koliko je tacno,mada mislim da je suplja,ali sam nacuo da ce Radnicki ove sezone u premijer ligu..ne vjerujem ni ja u ove price,tako da ne uzimajte za ozbiljno.. :D
Mi nismo culi te price :D vjerujem da je suplja
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 06 okt 2014, 14:17

Zoom088 je napisao/la:
Ali, zar uz svu tu srecu Dzindo ne moze jednom zaigrati muski?? Zar on, koji je najglasnije kritikovao Vojvodica jer "ne daje sansu nasoj djeci"
Pa eto igra ti Mujkic i jos neki iz ovog lobija (onog sto si ga preko cijelog lukavac-xa okacio) sta hoces :D
Ne znam kake su mucke pa si napo sad na Dzindu, al mislim da nemas osnova ;) ;)

Sta ti spada pod "muski", formacija je ista svaku utakmicu 4-2-3-1 :)
inace ?

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 06 okt 2014, 14:41

Ovaj DŽINDO pojma nema o fudbalu,jedna obična neznalica :thumbdown: Bratstvo je uveo u 1.ligu FBIH,sa Radničkim koji ima ekipu prosječnog kvaliteta još nema poraza :crazy: neznam zašto ga trpite :roll: u slijedeći vikend veliki transparent "DŽINDO ODLAZI" @zoom ima bolje stručnjake ;)

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 06 okt 2014, 15:06

JohnLowe je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Ali, zar uz svu tu srecu Dzindo ne moze jednom zaigrati muski?? Zar on, koji je najglasnije kritikovao Vojvodica jer "ne daje sansu nasoj djeci"
Pa eto igra ti Mujkic i jos neki iz ovog lobija (onog sto si ga preko cijelog lukavac-xa okacio) sta hoces :D

Bilo nekad kad ih je prozivao i kritikovao a sad........ 2 godine nisam procitao nijednu kritiku na njegovoj stranici. Ljudi uvijek imaju cijenu :?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 okt 2014, 17:25

JohnLowe je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Previše smo izgubili u ove zadnje dvije utakmice, mogli smo komotno sada razmišljati o PL da je Džindo rekao igračima da još jače i agrsivniji budu nakon crvenog kartona i prednosti i to nas je koštalo 4 boda. Nije dovoljno dati go i povući se i probati sačuvati tu prednost, treba dati 2-3 gola i onda igrati koliko ti treba. :yawn:

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 06 okt 2014, 17:25

turskilukavac je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Bilo nekad kad ih je prozivao i kritikovao a sad........ 2 godine nisam procitao nijednu kritiku na njegovoj stranici. Ljudi uvijek imaju cijenu :?
Znam svu pricu ne moramo dalje :D :D

Ako vec necemo u PL to znaci da cemo masovno prodavati bodove kasnije. Pitanje je kome ce te pare :yawn: :nedam:
inace ?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 okt 2014, 17:27

harry_90 je napisao/la:Ne znam sad koliko je tacno,mada mislim da je suplja,ali sam nacuo da ce Radnicki ove sezone u premijer ligu..ne vjerujem ni ja u ove price,tako da ne uzimajte za ozbiljno.. :D
Ne bi bili daleko od toga da smo uspjeli uzeti više od 2 boda zadnje dvije utakmice.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 06 okt 2014, 17:30

SiouxLukavac je napisao/la:
Previše smo izgubili u ove zadnje dvije utakmice, mogli smo komotno sada razmišljati o PL da je Džindo rekao igračima da još jače i agrsivniji budu nakon crvenog kartona i prednosti i to nas je koštalo 4 boda. Nije dovoljno dati go i povući se i probati sačuvati tu prednost, treba dati 2-3 gola i onda igrati koliko ti treba. :yawn:
Ma drug nismo djeca znamo svi da "razmisljanje o PL" treba da se obavi za stolom a ne na terenu. Dovoljno smo po ovim ligama da pa znamo da jesenji rezultati nemaju veze sa sa onime sto bude na kraju...

Klub nam nije kandidat za PL (barem ne jos) taman da si dobio sve tekme do sad, ako se ne zeli uci u PL nece se uci i tacka...
inace ?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 okt 2014, 16:07

Koliko sam cuo mi definitivno ne zelimo u premierku...dzaba se lozimo

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 okt 2014, 16:59

sodaacm je napisao/la:Koliko sam cuo mi definitivno ne zelimo u premierku...dzaba se lozimo
Pojedinci se bespotrebno lože ;) .... treba love za tu zajebanciju, ne samo za PL već i ova sezona bi prilično više koštala (pitaj bišćane ili tuzlake koliko je njih koštala trka za ulazak).... budžet je takav kakav je, za novi je prilično kasno...preko kluba se ne pobjeđuje na izborima pa da ti SDA daje, pare svakako idu na preče stvari...
Što više bodova skupit u ovom dijelu, u drugom većinom dočekujemo ekipe iz donjeg dijela tabele pa bi se magična crta od 40 bodova trebala preći već u aprilu....i onda laganica :zviz:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.