BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Eno na klixu nove insajderske informacije,Enver pije kafu ispred Rod Laver hahahaha
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
-
- Kontakt:
bit ce stream 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Igra li iko prije Damira na tom terenu??
Nesuhakrpa je napisao/la:Igra li iko prije Damira na tom terenu??
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Enver i ernad ! Stimaju tehnologiju !suhakrpa je napisao/la:Igra li iko prije Damira na tom terenu??
Max Allegri
ličnost godine 2014. ENVER
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ne mogu da vjerujem ,od svih meceva u muskoj konkurenciji samo 2 nisu pokrivena kamerama i medju ta dva je i damirov mec,a **** ti kameruu!!!! a znate sta jjos mozda ako je npr damir na terenu 13 mi odemo na teren 12 ,posmatramo mec mozda vidimo kako damir igra ,jer su tribine male haha,to su neke moje mastarije 

FK Sarajevo !
hasineberg.. ostale mi 15 i 16 epizoda, 5 sezonekokuz je napisao/la:ličnost godine 2014. ENVER

Max Allegri
Mig_Mig je napisao/la:Enver i ernad ! Stimaju tehnologiju !suhakrpa je napisao/la:Igra li iko prije Damira na tom terenu??

- Evolution87
- Kontakt:
znaci nece biti stream? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Licnost godine BIH
1.Edin Dzeko
2.Larisa Ceric
3.Enver
4.Ernad
1.Edin Dzeko
2.Larisa Ceric
3.Enver
4.Ernad
Sad mi javlja rodjak iz Melburna, eno ga pije kafu u komplexu, kaze vidio je Envera vrti se oko 13ske da proba ubaciti kameru, znaci ima sansi ipak. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ljudi zbog ovoga ocel bit ili nece biti zapostavismo same analize kako i sta bi moglo bit u mecu kako bi trebao igrati damir da pokusa izvuc pobjedu...a ovo za ovaj stream damira time nebi trebalo opterecivati ali zasto vec kad svi imaju neke insajdere ne cujus e sa njegovim ocem tj njegovim trenerom neka smao sa oragnizatorima vida da se unese taj laptop i kraj price.
Samo Sarajevo
Enver, ernad, miske hahahaKenke je napisao/la:Licnost godine BIH
1.Edin Dzeko
2.Larisa Ceric
3.Enver
4.Ernad
Max Allegri
Nek kaze Enver da ce mu hladnjak laptopa koristit kao klima..svakako mu se laptop zove Toshiba-To šiba
ufffMig_Mig je napisao/la: hasineberg.. ostale mi 15 i 16 epizoda, 5 sezoneZamisli, kako mi je hahahha... propustit cu damira. zbog ovoga !

samo ću ti reć #babyblue, a znat ćeš šta je nakon zadnje epizode...
ON: statistika iz mjeseca januara pokazuje da je najzastupljenije muško ime za novorođenu djecu - Enver..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Kako mi javi, izgleda da je uspio uci na tribine sa laptopom. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Navikao sam se nekako i poslije PB, pa cu i ovako ! Ne pricja nista ! Ne kvari cejfkokuz je napisao/la:ufffMig_Mig je napisao/la: hasineberg.. ostale mi 15 i 16 epizoda, 5 sezoneZamisli, kako mi je hahahha... propustit cu damira. zbog ovoga !
![]()
znam kako ti je
teško ćeš se naviknut na život poslije breaking bada
![]()
samo ću ti reć #babyblue, a znat ćeš šta je nakon zadnje epizode...
ON: statistika iz mjeseca januara pokazuje da je najzastupljenije muško ime za novorođenu djecu - Enver..

Max Allegri
ako unese laptop, jedino rješenje su Duracell baterije, nema šanse da obične traju cijeli meč 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.