Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Kao prvo zao mi je sto je bas Pjanica zadesila ova povreda, ali isto tako moramo biti svjesni da je to sastavni dio ovog sporta.
Sto se tice Grcke i njegovog eventualnog izostanka treba reci da je istina negdje u sredini...
Niti je Pjanic taj koji ce sam donijeti prevagu u nasu korist, niti su njegove zamjene klocevi svijetskih razmjera.
Ipak se nadam da ce Pjanic zaigrati, a ukoliko se ne daj Boze desi da isti nije u stanju nastupiti, onda je na Susicu da ga adekvatno zamjeni i izvuce maksimum iz ekipe kojom raspolaze.
Sto se tice Grcke i njegovog eventualnog izostanka treba reci da je istina negdje u sredini...
Niti je Pjanic taj koji ce sam donijeti prevagu u nasu korist, niti su njegove zamjene klocevi svijetskih razmjera.
Ipak se nadam da ce Pjanic zaigrati, a ukoliko se ne daj Boze desi da isti nije u stanju nastupiti, onda je na Susicu da ga adekvatno zamjeni i izvuce maksimum iz ekipe kojom raspolaze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Stvarno nemamo sreće. Ako su potrgani ligamenti, neće ga biti minimum mjesec dana. Ako su samo istegnuti, moguće je da će biti spreman za utakmicu, ali ne 100%. U svakom slučaju, smatram da trenutno nemamo igrača koji ga može adekvatno zamijeniti na sredini. Najbliži tome je Misimović.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nek' ga Ibricic mjenja, taj ima iskustva kreiranja igre na playstation-u.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma igrace mire makar jedno poluvrijeme sigurno,nek prvo zavrsi 0:0 a u drugom ga mire zavali iz slobodnjaka sa nekih 40 metara waaauuuu sto bi t bilo super i na kraju nasa pobijeda sa 1:0 ...
Al sta bi sa onim malim Stilicem,Semir ako se ne varam...
cini mi se daje igo Pjanicevu poziciju,sta bi sa njim???

Ma kakav Stilic veze pertle Sevcenku u Ukrajini....sedra je napisao/la:Al sta bi sa onim malim Stilicem,Semir ako se ne varam...cini mi se daje igo Pjanicevu poziciju,sta bi sa njim???
Ako nam vec fali taj play onda nek pozove Saida barem ce se moci gurati sa onim teretnjacima...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sta vam je ljudi pa nema sanse da Said zaigra u tako vaznoj utakmici, ne samo on nego bilo koji drugi "novi" igrac. Kako to razmisljate da igrac koji nikada nije igrao za reprezentaciju odmah uskoci i to u vrlo vaznoj utamici, ajde da je Lihtenstajn pa bi se i moglo.
Ako Bog da sa Pjanicem ce sve biti kako treba ako ne Misimovic upada 100%.
Neka Said malo zaigra u Dinamu pa ce ga sigurno zvati mozda cak za Litvaniju ili Slovacku, zajedno sa Kolasincem, Hadzicem, Seadom Hajrovicem, Bicakcicem, (ako ovi srede papire do tada).
Ako Bog da sa Pjanicem ce sve biti kako treba ako ne Misimovic upada 100%.
Neka Said malo zaigra u Dinamu pa ce ga sigurno zvati mozda cak za Litvaniju ili Slovacku, zajedno sa Kolasincem, Hadzicem, Seadom Hajrovicem, Bicakcicem, (ako ovi srede papire do tada).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- storm_raider
- Kontakt:
Obicno kod ovih vrsta povrede je pauza 21 dan, ako kost nije pukla ili napukla. Ja sam zbog ove povrede prestao da se aktivno bavim sportom (kosarka), noga je isto izgledala. "Tesko nategnuce ligamenata" je bila dijagnoza i 3 sedmice pauze. Uz adekvatnu njegu u Romi, koja je naravno mnogo bolja nego koju sam ja imao u KK Bosni, ja se nadam Pjanicevih 45 minuta na ovoj utakmici. Da bi se noga potpuno oporavila od ove povrede treba i do 2 mjeseca.
Sport je lijek za tijelo i duh.
naša njegastorm_raider je napisao/la:Obicno kod ovih vrsta povrede je pauza 21 dan, ako kost nije pukla ili napukla. Ja sam zbog ove povrede prestao da se aktivno bavim sportom (kosarka), noga je isto izgledala. "Tesko nategnuce ligamenata" je bila dijagnoza i 3 sedmice pauze. Uz adekvatnu njegu u Romi, koja je naravno mnogo bolja nego koju sam ja imao u KK Bosni, ja se nadam Pjanicevih 45 minuta na ovoj utakmici. Da bi se noga potpuno oporavila od ove povrede treba i do 2 mjeseca.

koliko sam se nagledo mladih sportista, pogotovo fudbalera, u KSC kojim su naši mesari sjebali karijere. Čovjeku naprave rez od 20cm, sjebu 3 mišića, za povredu koju bi na zapadu riješili s dvije "rupice" ožiljka...
Uh, ko će dočekati sutra i konačnu prognozu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- storm_raider
- Kontakt:
Znam, ali eto nisam isao na operaciju. Njega kod ovih vrsta povreda je obicno standardna. Ne moze se nista dok otok ne spadne, dok hematom ne ode. Mazati kremama i cekati. Bol je uzasna...
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Ja bih njega odveo kod one Zlatke sa Dobrinje..zena cuda radi..moze sve nastimat 

ljudi malo ste sebicni i niste svjesni da i ako zaigra moze sjebati zglob jos vise pa mu onda cijela sezona ode u onu stvar... ako se ne doogodi cudo i on se stvarno totalno oporavi do ggrka ne treba ga forsirati
- velez_mostar
- Kontakt:
Pjanic je sigurnost ove repke, osoba koja stane na loptu, pogleda, oslobodi prostor, napravi visak, njegove lopte su maestralne...sut sa distance idealan, slobodnjaci vrhunski, apsolutno sve..i uz njega i ostali igraci igraju puno bolje, s njim je vrlo lako kombinirat'..to je nas najbolji igrac...nema tu puno price, za njega nema alternative.
Po mojoj procjeni, sad' bi formacija trebala izgledati:
Mujdza-Vranjes-Spaha-Zuka
zahirovic-medunjanin
Steva-Miske-Lula
Dzeko-Vedo
Steta...bio sam ubjedjen da cemo ih razvalit' kompletni, ovako ce bit' neizvjesno.
zahirovic-medunjanin
Steva-Miske-Lula
Dzeko-Vedo
Steta...bio sam ubjedjen da cemo ih razvalit' kompletni, ovako ce bit' neizvjesno.
de ubaci jos jednog, malo je ovovelez_mostar je napisao/la:Pjanic je sigurnost ove repke, osoba koja stane na loptu, pogleda, oslobodi prostor, napravi visak, njegove lopte su maestralne...sut sa distance idealan, slobodnjaci vrhunski, apsolutno sve..i uz njega i ostali igraci igraju puno bolje, s njim je vrlo lako kombinirat'..to je nas najbolji igrac...nema tu puno price, za njega nema alternative.
zahirovic-medunjanin
Steva-Miske-Lula
Dzeko-Vedo
Ne možemo imati 11 igrača na terenu plus golman. Prebroj te igrače ponovo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zavisi, još ne znaju jesul ligamenti pukli, ili samo nategnuti.storm_raider je napisao/la:Znam, ali eto nisam isao na operaciju. Njega kod ovih vrsta povreda je obicno standardna. Ne moze se nista dok otok ne spadne, dok hematom ne ode. Mazati kremama i cekati. Bol je uzasna...
glupost za hrabre je sebičan lijek
- velez_mostar
- Kontakt:
Pretjerao sam sa igracima...ne racunajuci golmana koji se podrazumjeva, **** ga..mozda sa jednim napadacemnishikori je napisao/la:de ubaci jos jednog, malo je ovovelez_mostar je napisao/la:Pjanic je sigurnost ove repke, osoba koja stane na loptu, pogleda, oslobodi prostor, napravi visak, njegove lopte su maestralne...sut sa distance idealan, slobodnjaci vrhunski, apsolutno sve..i uz njega i ostali igraci igraju puno bolje, s njim je vrlo lako kombinirat'..to je nas najbolji igrac...nema tu puno price, za njega nema alternative.
zahirovic-medunjanin
Steva-Miske-Lula
Dzeko-Vedo

Da probam ponovo..
Golman
4 igraca pozadi
Zahirovic-Medunjanin.Lulic
Miske
Dzeko-Ibisevic..
Koliko se toga mijenja bez Pjanica, to je nevjerovatno.
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 04 mar 2013, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.
ako je po tebi ti bi igrao bez golmana a jos jednog bi u veznu liniju.
mudar potez
mudar potez
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A mogao je i onaj meteor sto je pao na Rusiju pasti na Olimpico.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.