FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

aD ceVin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la aD ceVin » 19 sep 2010, 00:38

slani grad je napisao/la:
aD ceVin je napisao/la:nikakvo prepucavanje,samo kazem ono sto jest !! oni su ti koji pricaju kako ce doci praviti belaje i da isaraju grafit....normala kao i svi drugi samo smo cekali i niss vise to sto oni nisu stali je njihov problem..
ccoooooobbaaannnneeee vvvrrraattiiii seeee,ovce tvoje ne mogu bez tebe :D :D
djeco draga...mi smo se tolko isprepadali nadaleko poznate hool ekipe iz ...pazi sad...zivinica :D :D ....da je postojala realna opasnost da se uopste ne krene u banovice jer ste vi bili na crti i spremni :mrgreen: :mrgreen: ...aaaaa oplakah :mrgreen: ...puno se primate na huligane..omladinci iz zivinica...opusteno ba.....pa nije sramota dobit po brnji u tudzem gradu...jel tako :D ...hajd opusteno...doce vas zeljo i dogodine u TZ pa vi opet na gostovanje...
Pa bolan znas i sam da u kopu vam nema 3 lika punoljetna kak treba meni si nes naso pricat,,druzee nije sramota dobit po brnji u tudjem gradu,al bgm nije ni u svom !! normala samo opusteno..doce Zeljo dogodine opet u tz pa i mi na gostovanje.... :D :D ;) ;)

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 19 sep 2010, 00:44

aD ceVin je napisao/la:
Pa bolan znas i sam da u kopu vam nema 3 lika punoljetna kak treba meni si nes naso pricat,,druzee nije sramota dobit po brnji u tudjem gradu,al bgm nije ni u svom !! normala samo opusteno..doce Zeljo dogodine opet u tz pa i mi na gostovanje.... :D :D ;) ;)
dobro je ba ostavite se te teme....tema Fk Sloboda a ne ko je gdje dobio batina i tak too...batalite ba te price....uozbiljite se....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2010, 05:41

aD ceVin je napisao/la:pa trebali ste stati malo da tabate "djecurliju"

haj razguli ziv bio :).... vratit cu ti ja one patike sto si na stanici izgubio ,sta si doso po vorumu trazit beze se ofirat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2010, 05:47

_amel_13_BHf_ je napisao/la:sta kako ja skonta htjeli vas udarat manijaci iz zivinica jel?? ha ha haaa

sta je tu smijesno... ti mi se pravo cinis nekako zajeban forumas :)...hahaha cuj htjeli nas udarat, a ja prije mislim da su ti zivinicani trazili patike nazad :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 19 sep 2010, 12:34

aD ceVin je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
aD ceVin je napisao/la:nikakvo prepucavanje,samo kazem ono sto jest !! oni su ti koji pricaju kako ce doci praviti belaje i da isaraju grafit....normala kao i svi drugi samo smo cekali i niss vise to sto oni nisu stali je njihov problem..
ccoooooobbaaannnneeee vvvrrraattiiii seeee,ovce tvoje ne mogu bez tebe :D :D
djeco draga...mi smo se tolko isprepadali nadaleko poznate hool ekipe iz ...pazi sad...zivinica :D :D ....da je postojala realna opasnost da se uopste ne krene u banovice jer ste vi bili na crti i spremni :mrgreen: :mrgreen: ...aaaaa oplakah :mrgreen: ...puno se primate na huligane..omladinci iz zivinica...opusteno ba.....pa nije sramota dobit po brnji u tudzem gradu...jel tako :D ...hajd opusteno...doce vas zeljo i dogodine u TZ pa vi opet na gostovanje...
dijete...nisi ti dobar...al nikako...zato mi se neda ulazit sa tobom u neke rasprave...sretno-prijatno
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 19 sep 2010, 13:36

Urban Batalion je napisao/la:slika

Cisto da znate sa kakvim djetetom imate posla.Na ovo nisam ni odgovorio. :mrgreen:

Edit:Jbg meni se nije pojavila slika za vas neznam. :?
zanimljiva poruka nema šta 8-) i kaže nije maloljetan :oops:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 19 sep 2010, 13:59

brazzo je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:slika

Cisto da znate sa kakvim djetetom imate posla.Na ovo nisam ni odgovorio. :mrgreen:

Edit:Jbg meni se nije pojavila slika za vas neznam. :?
zanimljiva poruka nema šta 8-) i kaže nije maloljetan :oops:
Evo da svi mogu vidjeti :mrgreen: (namjerno nisam stavio sliku jer je prevelika :)).

http://img408.imageshack.us/img408/158/76853943.png
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 sep 2010, 14:35

SaltCityAttack je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:sta kako ja skonta htjeli vas udarat manijaci iz zivinica jel?? ha ha haaa

sta je tu smijesno... ti mi se pravo cinis nekako zajeban forumas :)...hahaha cuj htjeli nas udarat, a ja prije mislim da su ti zivinicani trazili patike nazad :)
druze kao stariji navijac iz cikaga ne idu ti ove diskusije ,mozes se ti nasladzivati koliko hoces ali realnost je da je ekipa manijaka iz zivinica ako ne jaca onda sigurno bare sa trenutnim sastavom fukara na tribini ,momci svako gostovanje idu sa tm sar i vracaju se sa ekipom tako ove price o stanicama i slicno su smijesne ,lahko je napasti dijete sto se snaslo za prevoz iz lukavca ,zivinica i slicno a svako drugo gostovanje je preko sar sta onda ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 19 sep 2010, 15:32

Cuspajz je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

druze kao stariji navijac iz cikaga ne idu ti ove diskusije ,mozes se ti nasladzivati koliko hoces ali realnost je da je ekipa manijaka iz zivinica ako ne jaca onda sigurno bare sa trenutnim sastavom fukara na tribini ,momci svako gostovanje idu sa tm sar i vracaju se sa ekipom tako ove price o stanicama i slicno su smijesne ,lahko je napasti dijete sto se snaslo za prevoz iz lukavca ,zivinica i slicno a svako drugo gostovanje je preko sar sta onda ;)
a ti si kao realan :? ....ekipa iz ovih okolnih mjesta bare sa Fukarama :D :D ....i de nam objasni kakve veze ima sto oni idu na gostovanje sa ekipom manijaka iz sarajeva :? ...to im kao daje neku prednost,,,sta :? ...uostalom,tema je SLOBODA...koga ba zaboli za vase misljenje....zato se vratite na temu zelje i tamo svrsavajte na huligane iz zivinica i lukavca...vazi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

fukara_tz
Kontakt:

Post Postao/la fukara_tz » 19 sep 2010, 19:30

pa ne mogu da vjerujem :mrgreen: ne smijemo vise ici na gostovanja od vas iz zivinica :lol: neustrasiva ekipa do 12.5 god......ajde sada lagano **** i ne znam kako admin do sada nije sve banovao i pobrisao postove.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 sep 2010, 00:03

Sloboda osvojila bod, igrači i struka žale za još dva

Da je Slobodi prije utakmice u Banovićima ponuđen bod, prihvatili bi ga objeručke. Međutim, nakon prespavane noći u redovima "crveno-crnih" su jednoglasni da mogu žaliti za još dva.

- Ne znam šta treba još da uradimo da popravimo realizaciju. Smajlović i Dajić su imali nekoliko šansi iz kojih su morali dlakeo bilje reagovati., ali ne mogu ja za njih davati golove. Ista nam se priča ponavlja iz utakmice u utakmicu, a bodovi odlaze u nepovrat – rekao nam je Vlatko Glavaš.

Slobodin trener osim zamjerki napadačima nije imao šta prigovoriti ostalim prvotimcima svoje ekipe. Nije štedio pohvale za već standardno dobrog Gavarića, te za mladi dvojac iz Slobodinog podmlatka.

- Gavarić je odigrao standardno dobro, a Malkić i Efendić su me posebno oduševili. Malkić je prošle godine bio standaradan i njegove kvalite znam, ali zbog bolesti šest sedmica pauzirao. Njegov povratak nas sigurno raduje. Mladi Efendić iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, i sa njima dvojicom smo dodatno pojačali konkurenciju, što nam je sigurno nedostajalo.

Priliku da se ponovo vrate u gornji dio tabele igrači Slobode imaju u narednom kolu, kada dočekuju ove godine prosječnu ekipu Širokog Brijega.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 20 sep 2010, 00:58

gavara je nas najjaci igrac .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 sep 2010, 19:33

[youtube][/youtube]

Dobra stara vremena .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 20 sep 2010, 19:56

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dobra stara vremena .
Jel ovo kad smo zadnji put dobili u gostima :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 sep 2010, 20:07

guber_90 je napisao/la:

Dobra stara vremena .
Jel ovo kad smo zadnji put dobili u gostima :mrgreen:.

Nemoj tako bila je i modrica prije ovoga :D ko zna kada ce opet :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 sep 2010, 20:52

Dobra stara vremena .
Kad pokaza ovaj klip,da vas pitam pijete li vi sada sok od borovnice. :mrgreen:
Odavno ovo zelim da pitam uvek zaboravim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2010, 23:08

Devil je napisao/la:

Dobra stara vremena .
Kad pokaza ovaj klip,da vas pitam pijete li vi sada sok od borovnice. :mrgreen:
Odavno ovo zelim da pitam uvek zaboravim.
Ne pijem niti znam uopste sta je borovnica :mrgreen: Zaboravilo se :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 sep 2010, 23:14

Devil@

ZVEZDA : SLOBODA 9:1 (godina 1980)

Ovu neobicnu utakmicu zacinio je "nikad cuo" fudbaler Zvezde - Zdravko Borovnica, koji je u mrezu Slobode slozio pet golova.
Mulahasanovic opisuje ovu crnu epizodu: "Desi se i to. Igrali smo dobro neko vrijeme, a onda kao da smo na nogama imali olovne kugle. Krenula je kisa golova, a mi smo bili potpuno nemocni".
Ipak, Lica (Mulahasanovic) ne bi bio to sto jeste, da i tada nije snasao snage i volje da se nasali - kad su nakon 6:1 igraci Slobode krenuli s centra, "samouvjereno" i onako kapitenski, rekao je svojim igracima: "Haj'mo sad da ih zgazimo..."

Carsijska tuzlanska isprika: Dan uoci ove utakmice imali su Slobodini igraci ispracaj odlaska njihovog igraca Nihada Mujezinovica u vojsku, pa su mahmurni dosli na noge Borovnici.

Svaka cast Zvezdi.

Naravno, dugo poslije toga se nije pila Borovnica u Tuzli.

prico mi je stari za ovu borovnicu :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2010, 08:33

Interista di cuore je napisao/la:Devil@

ZVEZDA : SLOBODA 9:1 (godina 1980)

Ovu neobicnu utakmicu zacinio je "nikad cuo" fudbaler Zvezde - Zdravko Borovnica, koji je u mrezu Slobode slozio pet golova.
Mulahasanovic opisuje ovu crnu epizodu: "Desi se i to. Igrali smo dobro neko vrijeme, a onda kao da smo na nogama imali olovne kugle. Krenula je kisa golova, a mi smo bili potpuno nemocni".
Ipak, Lica (Mulahasanovic) ne bi bio to sto jeste, da i tada nije snasao snage i volje da se nasali - kad su nakon 6:1 igraci Slobode krenuli s centra, "samouvjereno" i onako kapitenski, rekao je svojim igracima: "Haj'mo sad da ih zgazimo..."

Carsijska tuzlanska isprika: Dan uoci ove utakmice imali su Slobodini igraci ispracaj odlaska njihovog igraca Nihada Mujezinovica u vojsku, pa su mahmurni dosli na noge Borovnici.

Svaka cast Zvezdi.

Naravno, dugo poslije toga se nije pila Borovnica u Tuzli.

prico mi je stari za ovu borovnicu :lol:
Ruku na srce ja sam bio na ovoj utakmici sa starim. Imao sam petnaest godina! Skoro svaku utakmicu Slobode u Beogradu smo isli gledati! I sa Partizanom i sa Zvezdom! U tristaca i pici! Bila su to vremena dobra!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2010, 12:22

Opet nas je zrijeb pomilovao. Kozara je naredni protivnik, a na ruku nam ide i prva utakmica koja se igra u gostima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 14 gostiju.