Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
También mostró su queja por el poco descanso que tendrá el Madrid para preparar el partido ante el Barcelona: "Un futbolista de alta competición sabe que dos días de descanso no es igual que tres días, pero no es excusa porque vamos a jugar bien y vamos a ganar".
Da stavimo tacku .Dva dana odmora nije isto sto i tri dana odmora,yebiga ako u nekim klingonskim novinama koje pise neki gay urednik/navijac barce iz neovisne catalonije pise drugacije mene to ne zanima...
Da stavimo tacku .Dva dana odmora nije isto sto i tri dana odmora,yebiga ako u nekim klingonskim novinama koje pise neki gay urednik/navijac barce iz neovisne catalonije pise drugacije mene to ne zanima...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu ni 3 dana isto kao 4 dana
Ne mogu da vjerujem o čemu se raspravljate.

Ne mogu da vjerujem o čemu se raspravljate.
pa nije ni tri dana odmora isto što i četirimadridist je napisao/la:También mostró su queja por el poco descanso que tendrá el Madrid para preparar el partido ante el Barcelona: "Un futbolista de alta competición sabe que dos días de descanso no es igual que tres días, pero no es excusa porque vamos a jugar bien y vamos a ganar".

Pa ne piše drugačije nego lik ne konta da bi dodatna 24 sata odmora Realu značila puno, što je Ronaldo i rekao.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vrhunski fudbaleri znaju da nije isto odmarati dva ili tri dana kad pripremas tekmu protiv barce,ni jednom rijeci nije spomenuo koliko dana guzicari imaju odmora to si ti izmislio druze let3..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nije ni trebao pomenuti, to se odmah dalo zakljuciti iz konteksta
a sama izjava je pickasto kukanje...bolje da to nije izjavio, ovako se samo izofirao
a sama izjava je pickasto kukanje...bolje da to nije izjavio, ovako se samo izofirao
ronaldo nek zapamti ovaj izgovor ,mozda mu i zatreba poslije utakmice

kmeci standardno,ipak je to portugalac
kad se samo sjetim mourinha i njegovih kukanja ,izgovora za poraze i stanje na tabeli

"kriv je kalendar"

kmeci standardno,ipak je to portugalac
kad se samo sjetim mourinha i njegovih kukanja ,izgovora za poraze i stanje na tabeli

"kriv je kalendar"

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 23 okt 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Sto se izofiro, sta je slago? To sto ti izjavu nisi skonto to je do tebe 

Potrebno je, prije komentarisanja njegove izjave naravno, pročitati malo članke gdje se očigledno vidi da su ga mediji pitali šta misli o datumu odigravanja El Clasica. Rekao je istinu, da je bolje da se igra u nedjelju nego u subotu, ali vi to ne shvatate obzirom da ste navikli na Guardioline ulizivačke komentare i ulete u tuđe guzove.let3 je napisao/la:nije ni trebao pomenuti, to se odmah dalo zakljuciti iz konteksta
culerdesi 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
a šta se treba tu nešto posebno skontati....slobodan si da nam objasnišJoseMourinho je napisao/la:Sto se izofiro, sta je slago? To sto ti izjavu nisi skonto to je do tebe

Realu bi odgovaralo dodatnih 24 sata vremena (odmora, priprema itd) po Ronaldu, a Barci kao ne bi odgovarao tih istih dodatnih 24 sata

ma genijalan zaključak
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ko je spomeno jeb.enu barsu u izjavi???
jes corav majke ti?
jes corav majke ti?
JoseMourinho je napisao/la:Ko je spomeno jeb.enu barsu u izjavi???
jes corav majke ti?

Cristiano Ronaldo: "Ne znam zašto je El Clasico u subotu, trebao bi biti u nedjelju. Barcelona ima više vremena da se pripremi, 24 sata puno znači."
Levat kmeči ko curica o Barcinom vremenu.
i da se igra u nedjelju imala bi opet 24 sata vremena više, matematika je cudo ali treba je nauciti

doviđenja i prijatno

Koji si ti kralj svega mi 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Koji si ti kralj svega mi

ajd ne zajebavaj kad znaš da nisam ništa slagao ....vidiš i sam da vam je idol ispao jad sa ovom izjavom
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nije čovjek spomenuo Barcelonu u izjavi, zato sam ti ranije rekao da je pročitaš. Niti je htio matematički biti pametan, samo se osvrnuo na mogućnosti Reala u tom dodatnom periodu od 24 sata. Rekao je da je svakom profesionalcu jasno da ta 24 sata znače mnogo.let3 je napisao/la: Cristiano Ronaldo: "Ne znam zašto je El Clasico u subotu, trebao bi biti u nedjelju. Barcelona ima više vremena da se pripremi, 24 sata puno znači."
i da se igra u nedjelju imala bi opet 24 sata vremena više, matematika je cudo ali treba je nauciti![]()
Nije pričao o prednosti Barce u satnici, već o tome da Real NEMA DOVOLJNO vremena da se u potpunosti pripremi za ovu utakmicu jer im je ovaj trenutni period malo vremena da se pripreme fizički, psihički i taktički.
Vi sebe postavljate kao da Real igra protiv Levantea, a ne protiv najjačeg mogućeg protivnika u ovom trenutku.
Ne znam odakle si pokupio tu izjavu ali je svakako netacna.let3 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Ko je spomeno jeb.enu barsu u izjavi???
jes corav majke ti?![]()
![]()
Cristiano Ronaldo: "Ne znam zašto je El Clasico u subotu, trebao bi biti u nedjelju. Barcelona ima više vremena da se pripremi, 24 sata puno znači."
i da se igra u nedjelju imala bi opet 24 sata vremena više, matematika je cudo ali treba je nauciti![]()
doviđenja i prijatno
Ronaldo has expressed his disappointment at Real Madrid's lack of rest ahead of the game against Barcelona. "A world-class footballer knows that two days rest isn't the same as three, but it's no excuse because we're going to play well and win", he told the BBC. "They should take more care with these details because 24 hours extra rest is a lot", he added.
@geoxx
pa to isto je prenijela i Weloba, identican sadržaj
http://www.weloba.com/article/cristiano ... than-barca" onclick="window.open(this.href);return false;
a vidi ovaj pokušaj šuka:
http://www.weloba.com/article/ancelloti ... out-asking" onclick="window.open(this.href);return false;
....ispao je veliki mučki provokator sa ovom izjavom, koja ima jasne aluzije
pa to isto je prenijela i Weloba, identican sadržaj
http://www.weloba.com/article/cristiano ... than-barca" onclick="window.open(this.href);return false;
a vidi ovaj pokušaj šuka:
http://www.weloba.com/article/ancelloti ... out-asking" onclick="window.open(this.href);return false;
mislio sam da je Karlo dingospo, ali sad je jasno da Madrid mijenja ljude na gore"I wanted to change him so he is fresh for Saturday. And I did it without asking him", in a clear reference to the situation Luis Enrique lived with Messi in the match against Elche. Ancelotti laughed a little bit after his statement.

To je, kako vidimo, neki Barcin portal.
Na svakom drugom mediju stoji da je rekao :

Na svakom drugom mediju stoji da je rekao :
"We're not going to make any excuses, but I don't understand why they put the match on Saturday,'' Ronaldo said.
"It is a difficult match and all footballers know that an extra day's rest is significant. Cup matches aren't so important. However, I don't want to make excuses because the team is fine and confident.''
http://www1.skysports.com/football/news ... eal-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.