Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soccerfan
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la soccerfan » 15 mar 2014, 11:07

Chupacabra je napisao/la:
Chuckie je napisao/la: Vidis da muljaju i lazu fakini. Interesantno da Dzeko nije trazio zamjenu niti je bio povrijeđen dok nije dobio salve zvižduka sa tribina. Ko curica jeb.ote.
Ne znam, čudno je da niko nije znao za tu "povredu", bar ja nisam čuo prije utakmice za to, čuvalo se k'o tajna neka valjda, šta li..
Jah ti nisi cuo. A Pellegrini Dzekin trener u City-u ima mjesec dana govori kako su mu i Negredo i Dzeko povrijedeni ali moraju igrati jer je kod Aguera gora povreda. Dzeko nosi povredu clanka ima bar 6 sedmica ;) Ja prosto nemogu da vjerujem da ima ljudi koji "kupuju" i padaju na ovu pricu sa FTV-a. Nakon Egipta desilo se sto se desili i kvazi novinarcic Nedim ili kako vec rece da se zove skontao da bi mozda dobro bilo da iskoristi sansu i dobije svojih 8 minuta paznje. Jadno da jadnije ne moze biti. :| :|
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 15 mar 2014, 11:12

soccerfan je napisao/la: Jah ti nisi cuo. A Pellegrini Dzekin trener u City-u ima mjesec dana govori kako su mu i Negredo i Dzeko povrijedeni ali moraju igrati jer je kod Aguera gora povreda. Dzeko nosi povredu clanka ima bar 6 sedmica ;) Ja prosto nemogu da vjerujem da ima ljudi koji "kupuju" i padaju na ovu pricu sa FTV-a. Nakon Egipta desilo se sto se desili i kvazi novinarcic Nedim ili kako vec rece da se zove skontao da bi mozda dobro bilo da iskoristi sansu i dobije svojih 8 minuta paznje. Jadno da jadnije ne moze biti. :| :|
Moja greška, al haj ti skontaj ko laže ovdje, koliko se sjećam Džeko je izjavio da je dogovor bio da on igra samo poluvrijeme, Sušić je izjavio da je dogovor da jedan od napadača igra sat vremena te napusti igru, a Spahić kaže da je Džeko trebao igrat sat vremena te izać. Trebalo bi još nekog upitat, da vidimo ima li još opcija koje su bile "dogovorene".

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 mar 2014, 11:13

laze susic u ovom slucaju, to je jedina moguca opcija jer ostale jednostavno nemaju smisla
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 11:14

LenBias je napisao/la:laze susic u ovom slucaju, to je jedina moguca opcija jer ostale jednostavno nemaju smisla
Nije on čovjek koji laže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 15 mar 2014, 11:15

LenBias je napisao/la:laze susic u ovom slucaju, to je jedina moguca opcija jer ostale jednostavno nemaju smisla
Ma ja, gdje ce midin mali lagat.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2014, 11:15

Claus je napisao/la: Upravo tako, sve se fino vidjelu na ekranu. Ako igrač traži izmjenu, znači da ima razlog za to, tako da je selektor dužan zamijeniti ga. Ostaviti ga u igri je paradoksalno.
Dogovor je bio 100%, jer kad su Visca i Hajrovic bili spremni da udju, Dzeko je vec krenuo da izadje sa terena, kad odjednom na semaforu stoji broj ''9'' umjesto ''11''. Vidjelo se da je bilo dogovoreno da izadje oko 60te, ne bi dzaba krenuuo da izadje iz terena prije nego sto 4ti sudija pokaze ko izlazi.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 mar 2014, 11:16

@virtual
ne kazem da je inace takav tj nadam se da nije ali mi jedino to ima smisla ili da je njegova krivica, da je zaboravio, otisao protiv odluke ili nesto slicno ali u ovom slucaju ako se treba traziti krivac jedina moguca i realna opcija bi mi bila da je to on, onako kao nekome ko nije insider i gleda objektivno :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 mar 2014, 11:24

7 penala.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 15 mar 2014, 11:42

Evo vam priloga sa ftv-a....

" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 mar 2014, 11:54

Jasno je bilo da je dogovor da Dzeko izadje a da Ibisevic odigra 90 minuta... Je li se Safet inatio ili nesto slicno, boga pitaj... ne bi me iznenadilo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 mar 2014, 11:55

Nije bitno koje kriv, svi su krivi! U ovom priklogu ima istine, možda je malo preuveličano ali smatram da ima istine. Slažem se sa ovim na kraju, da savez treba lupit šakom od sto i reći ili će te biti kao ekipa ili svi marš na napolje! Od selektora do igrača!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2014, 11:56

Krivo je more. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 11:59

Pa nema ni sekunde logike da Dzeko sa povredom i paklenim rasporedom igra 90 minuta, a Ibisevic koji je suspendovan 5 utakmica igra sat vremena. I Vedo je se naljutio kad je izasao. Znaci ili je proradio inat Susica, ili je jos jednom pokazao koliko je glup.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 mar 2014, 12:01

Cartman je napisao/la:Pa nema ni sekunde logike da Dzeko sa povredom i paklenim rasporedom igra 90 minuta, a Ibisevic koji je suspendovan 5 utakmica igra sat vremena. I Vedo je se naljutio kad je izasao. Znaci ili je proradio inat Susica, ili je jos jednom pokazao koliko je glup.
A, ispao je gluplji ako se inatio i rizikovao najvaznijeg igraca radi nekog svog seljackog hira.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 15 mar 2014, 12:08

Ispao je on glup vec u bezbroj situacija, a ovo je samo jos jedna u nizu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 15 mar 2014, 12:11

ma dovoljno je pogledat onu plavu debelu foku na FTV sto je najavila prilog, i sve vam je jasno. zloba i neprofesionalnost joj vire iz ociju

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 mar 2014, 12:27

To sto nije htio Dzeku da zamjeni je pravi pokazatelj njegove tvrdoglavosti i njegovog radikalizma, on je cvrsto tvrdoglav tip. Sto je najgore, zamjerio se i Ibisevicu svojom tvrdoglavosti aka "moja je zadnja", apsolutno idiotske izjave, dje on zeli predstaviti sebe kao autoritet, u zdravim sredinama se to zna i bez takvih javnih ispada. Covjek je pogubio konce, otkaz i dovidjenja, neka povede svoju djecu Susica Jr., Vrsajevica, Hadzica itd. sa sobom. Niko njih ne treba! Svakako je narusio sa tim nepotrebnim pozivima atmosferu, to svako zna.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 15 mar 2014, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 12:27

Daj, ne budite naivni da vjerujete smeću od televizije koji su stavili u pozadinu muziku kao da prikazuju milorada dodika a ne Emira Spahića koji je uvijek ginuo na terenu. Pogriješio jest protiv Francuza ali nismo savršeni, greške se dešavaju. Svi mi vidimo (i ja naravno) tu grešku a ne vidimo krv koju je lio na terenu kada je strpao mnoge u džep.

Ovo smeće od ftv-a neka se goni u tri lijepe, đubrad fašistička.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2014, 12:31

Smiješan i prije svega naručen prilog na FTV-u koji je, što se mene tiče, samo uzdigao Spahića i Džeku na još veći nivo a prikazao da je Sušić jedan obični jado.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2014, 12:32

Neutral je napisao/la:Ovo smeće od ftv-a neka se goni u tri lijepe, đubrad fašistička.

:!:

Narucena emisija, samo nekad tako nesto zna prouzrokovati bas suprotno, kad ljudi skuze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.