KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Dvorana rasprodana, nema više mogućnosti za online kupovinu. Atmosfera u dvorani zagarantovana još da igrači ostave srce na teren 

Ako bi sudili po prethodnoj utakmici, njima baš i ne odgovara atmosfera.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prije bi rekao da su podcijenili Iliriju, upisala se pobjeda prije utakmice. Sada znaju da pobjediti mogu samo sa 110% svojih mogućnosti plus publika da odradi svoje sa pristiskom kada zatreba.
Sad gledam NBA playoff Denver - Oklahoma, nakon prvog poluvremena oba tima za 3 poena imaju statistiku 3/22. Kod nas igrač fuli dva puta, idu psovke ide ludilo… nadam se da tako neće biti ovaj put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pogresnu si utakmicu nasao za komparaciju i ne gledas realno nikako. Kosarka je muski sport, pritiska i povika sa tribina mora biti.Adnan33 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:55Prije bi rekao da su podcijenili Iliriju, upisala se pobjeda prije utakmice. Sada znaju da pobjediti mogu samo sa 110% svojih mogućnosti plus publika da odradi svoje sa pristiskom kada zatreba.
Sad gledam NBA playoff Denver - Oklahoma, nakon prvog poluvremena oba tima za 3 poena imaju statistiku 3/22. Kod nas igrač fuli dva puta, idu psovke ide ludilo… nadam se da tako neće biti ovaj put.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ima li gdje jedan istok 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Imaš li društvo sa kojim bi išao?
“Vlasnici BASIC članskih kartica KK Bosna imaju osiguran besplatan ulaz na tribinu (Istok ili Zapad, po izboru), uz pokaz članske kartice na samom ulazu.”
Obzirom da sam kupio karte za teleskop, imam dvije članske od mene i sina, mogu posuditi za ovu intervenciju

Imam brate, svi uzeli karte, ja planirah danas, ali ne stigohAdnan33 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:51Imaš li društvo sa kojim bi išao?
“Vlasnici BASIC članskih kartica KK Bosna imaju osiguran besplatan ulaz na tribinu (Istok ili Zapad, po izboru), uz pokaz članske kartice na samom ulazu.”
Obzirom da sam kupio karte za teleskop, imam dvije članske od mene i sina, mogu posuditi za ovu intervenciju![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Meni trebaju dvije karte. Ima li negdje da se kupe ili neki drugi način da se dođe do istih? Hvala. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
zlo87 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 12:02Imam brate, svi uzeli karte, ja planirah danas, ali ne stigohAdnan33 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:51Imaš li društvo sa kojim bi išao?
Obzirom da sam kupio karte za teleskop, imam dvije članske od mene i sina, mogu posuditi za ovu intervenciju![]()
![]()
Imaš od mene člansku kartu, ako neko bude želio sa vama imam još jednu. Za detalje oko preuzimanja članske pred utakmicu dogovorimo se preko PP.
Jučer su planule zadnjezlo87 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 12:02Imam brate, svi uzeli karte, ja planirah danas, ali ne stigohAdnan33 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:51Imaš li društvo sa kojim bi išao?
![]()
Svaka čast upravi koji je rano jutros uspjela dogovoriti sa Arnautovićima da se postavi veliki šank i da se unutar Skenderije za vrijeme utakmice prodaju pića...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima li neko slučajno kartu a da ne može na utakmicu, htio bih kupiti a rasprodalo se brzo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svaka ti cast na ovome ... respekt ...Adnan33 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 12:05zlo87 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 12:02Imam brate, svi uzeli karte, ja planirah danas, ali ne stigohAdnan33 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:51
Imaš li društvo sa kojim bi išao?
![]()
Imaš od mene člansku kartu, ako neko bude želio sa vama imam još jednu. Za detalje oko preuzimanja članske pred utakmicu dogovorimo se preko PP.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Aa jagme za utakmicu KK Royal...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nadam se da ce sutra publika gromoglasno pozdraviti novpg team managera Haruna Mahmutovića i počasnog predsjednika KK Bosne; Elmedina Konakovića... Biće tu jos mnogo poznatih poput Hane Hadziabdagić , Dejane Rosuljaš, Deje Radovića, Fikreta Hodzića, njegove izabranice, Harkija Selmanovića i mnogih drugih.
Keno Bajramović?Semper je napisao/la: ↑13 maj 2025, 22:49Nadam se da ce sutra publika gromoglasno pozdraviti novpg team managera Haruna Mahmutovića i počasnog predsjednika KK Bosne; Elmedina Konakovića... Biće tu jos mnogo poznatih poput Hane Hadziabdagić , Dejane Rosuljaš, Deje Radovića, Fikreta Hodzića, njegove izabranice, Harkija Selmanovića i mnogih drugih.
Ne znam koliko ima istine u tome al navodno ce se platiti ucesce u ABA iduce sezone i ako se izgubi sutra.
Mada ja sam siguran da uzimamo sutra aBd svakako
Mada ja sam siguran da uzimamo sutra aBd svakako

15.10.2013.
Belosevic i Hordov su tu ako zatreba...
Sretno Westu, Lukeu i Zubcu, najosporovanijem trojcu forumske struke
BiH klubovi su pogurali Bosnu da ide u ABA 1 i oslobodili je doigravanja njihove jedne jedine, dok Ilirija uz svo ovo vrijeme igra i slovensko prvenstvo uz i onako manju rotaciju, tako da poraz bi bio epska katastrofa...
Sretno Westu, Lukeu i Zubcu, najosporovanijem trojcu forumske struke

BiH klubovi su pogurali Bosnu da ide u ABA 1 i oslobodili je doigravanja njihove jedne jedine, dok Ilirija uz svo ovo vrijeme igra i slovensko prvenstvo uz i onako manju rotaciju, tako da poraz bi bio epska katastrofa...