A sad neka djeca mala...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tek kad ovo vidis znas da nije zajebancija.Head je napisao/la:
A sad neka djeca mala...![]()
Ja i kakve veze ti imas s tim ? Eto vi ste dobili pare od prolaska Viktorije a od sponzorstva vam je trener uspio otici na odmor 10-tak dana.Baja_Zvjerka je napisao/la:Vise ste para izgubili neprolaskom Kuksija nego od ovog sponzorstva... Pametnom dosta...
Visit Brajlović.... Sejo Brajlović!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vise ste para izgubili neprolaskom Kuksija nego od ovog sponzorstva... Pametnom dosta...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Vise ste para izgubili neprolaskom Kuksija nego od ovog sponzorstva... Pametnom dosta...

.Head je napisao/la:
A ti uvazavas komentar osobe koja zivi u sloveniji i odatle prati najveci klub u BiH,a nije na utakmicu otisao ima....Head je napisao/la:
Visit Kuksi, Golubovci Kuksi...moustapha je napisao/la:Visit Brajlović.... Sejo Brajlović!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vise ste para izgubili neprolaskom Kuksija nego od ovog sponzorstva... Pametnom dosta...![]()
![]()
Baja_Zvjerka je napisao/la:Visit Kuksi, Golubovci Kuksi...moustapha je napisao/la:Visit Brajlović.... Sejo Brajlović!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vise ste para izgubili neprolaskom Kuksija nego od ovog sponzorstva... Pametnom dosta...![]()
![]()
Sasvim normalno kazem, bolje je da ste prosli Kuksi, vise bi para zaradili...
@stadion, daj se malo umij, dodji sebi...
@Head, lijepa je zemlja Malezija, mada ja vise preferiram albansko ili crnogorsko more, ljudi pricaju i nas jezik...
To tebi preoručujem kroz par narednih kola.Eto te drug isti si kakav štrumf.Čuj da se radi Travačića pojedoh.Isto kao i radi Adilovića svoje vremeno1L8F9C2 je napisao/la:Svjesni smo samo uzmi sta jace za smirenje, da i ti postanes svjestan da se pojede.samocelik je napisao/la:Jest mi drago što ste doveli ovog Travačića nsite ni svjesni koliko
Pusti se Zelje, uzivaj....stadion je napisao/la:Dželo odlazi...ahahahahaha ahahahahaha..jadan Dželo možda će kod Brajlovića raditi
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 21 gost.