Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
NHL
LA KINGS - PHOENIX COYOTES Tip 1. 1,95
PITTSBURGH PENGUINS - WASHINGTON CAPITALS Tip 1. 1,75
Ukupno : 3,41
LA KINGS - PHOENIX COYOTES Tip 1. 1,95
PITTSBURGH PENGUINS - WASHINGTON CAPITALS Tip 1. 1,75
Ukupno : 3,41
nisam namjeravao nista igrati vise veceras ali sam morao kada sam vidio da je fortunawin stavila kvotu 2 na over Ellisa. Odigrao sam i over Billupsa , ocekujem da ce igrati malo vise veceras jer ako bude blow out cp3 ce odmarati. i kao treci par dodao sam OKC 1.
Znaci
Ellis over 23,5 2,00
Billups over 8,5 1.95
OKC 1 1.22
Znaci
Ellis over 23,5 2,00
Billups over 8,5 1.95
OKC 1 1.22
što niko ne igra Jenningsa više od 17,5?
dao im je 30 u prvoj utakmici, jest da igra u promjenjivoj formi, ali ako može Majamiju dati 21, trebao bi i ovim barem preko 17
ja sam njega i Westbrooka sa indianom 1X pa šta bude
dao im je 30 u prvoj utakmici, jest da igra u promjenjivoj formi, ali ako može Majamiju dati 21, trebao bi i ovim barem preko 17
ja sam njega i Westbrooka sa indianom 1X pa šta bude
ja ocekujem dosta overa na ovom mecu pocevsi od utakmice pa do ellisa jenningsa lillarda i aldridgea
evo upravo sam odigrao tih 5 parova bezveze da se proba, cisto na osjecaj
george odlican, 12 poena u 14 min na parketu.. al ce me zato gospodin afflalo bacit -.- još je na 2 poena
U desetom selu živi Antuntun!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Falcaoo
Svaka cast druze, uplatio jos dva listicai i oba sam stavio Vekic, neki 70, .... sam u plusu, nema smisla da pricam, jer nisam stigao objaviti... a onaj koji sam objavio, debelo upao
Svaka cast druze, uplatio jos dva listicai i oba sam stavio Vekic, neki 70, .... sam u plusu, nema smisla da pricam, jer nisam stigao objaviti... a onaj koji sam objavio, debelo upao

Dugo posjecujem forum, i zahvaljujuci svima Vama ovdje sam u debelom plusu !mforce je napisao/la:evo ih za veceras, bas kao sto sam i napisao od onih parova sto sam predlozio, izbacio sam iz kombinacije Lillarda na kraju, pa dakle ovako :
numero uno :
numero due :
GL
Pa se registrovah, da se ukljucim da zajedno uzimamo pare

Oba pratim

samo se moli da ne bude blow out, jucer je u prvoj cetvrtini dao 10 i onda je na kraju zbog blow outa dao jos samo 4bevanda4 je napisao/la:george odlican, 12 poena u 14 min na parketu.. al ce me zato gospodin afflalo bacit -.- još je na 2 poena
Hvala hvala, samo peglajPasha_car_aga je napisao/la:Falcaoo

Znaci sve ce nas Ellis povaliti 

Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
sri 18:00
LYON MALMO 1
1,20
hend-1.5v Lyon
Sta reci o timu koji ima oko 30 pobjeda u nizu (od toga samo jedna da je bila 1 razlike sa PSG 0:1 u gostima). Bivalo je tu i smjesnih rezultatata 16:0,13:0 1:13 itd. Ne da su jaki nego prejaki za sve. Pitanje je samo sa koliko ce golova poslati goste nazad kuci. One nisu igracice nego stroj za napucavanje. U 17 utakmica domace lige dale su cak 98 golova.
MALMO nije losa ekipa i vjerovatno da su udarile na neku drugu ekipu imali bi sansu za prolaz. One se ovdje na njihovu zalost nista ne pitaju. SVe ovisi o Rapinji, L. Tonazzi, E. Le Sommer, L. Schelin i drustvu koliko budu raspolozene. Pogotovo sto u svedskoj liga nije ni pocela.
Ja mislim da ce lyon zeljeti sve rjesiti u prvom mecu tako da ocekujem da ce rjesiti ovaj mec razumnim rezultatom od 3-4 razlike gola i vise.
Naravno uvjek ostaje ono kladionicarsko - ako bude sve kako treba. Jos se crvenim za jucerasnji kiks kosarke

LYON MALMO 1
1,20
hend-1.5v Lyon
Sta reci o timu koji ima oko 30 pobjeda u nizu (od toga samo jedna da je bila 1 razlike sa PSG 0:1 u gostima). Bivalo je tu i smjesnih rezultatata 16:0,13:0 1:13 itd. Ne da su jaki nego prejaki za sve. Pitanje je samo sa koliko ce golova poslati goste nazad kuci. One nisu igracice nego stroj za napucavanje. U 17 utakmica domace lige dale su cak 98 golova.
MALMO nije losa ekipa i vjerovatno da su udarile na neku drugu ekipu imali bi sansu za prolaz. One se ovdje na njihovu zalost nista ne pitaju. SVe ovisi o Rapinji, L. Tonazzi, E. Le Sommer, L. Schelin i drustvu koliko budu raspolozene. Pogotovo sto u svedskoj liga nije ni pocela.
Ja mislim da ce lyon zeljeti sve rjesiti u prvom mecu tako da ocekujem da ce rjesiti ovaj mec razumnim rezultatom od 3-4 razlike gola i vise.
Naravno uvjek ostaje ono kladionicarsko - ako bude sve kako treba. Jos se crvenim za jucerasnji kiks kosarke

Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Vekić-Putintseva 1 1.75
De Bakker-Zeballos 1 1.65
moguce iznenađenje Tursunov-Smyczek 2 2.10
Sretno!!
De Bakker-Zeballos 1 1.65
moguce iznenađenje Tursunov-Smyczek 2 2.10
Sretno!!

Westerlo - Dessel(s.t.) 20.3. 20:30 1 1,60
Jokerit - Lukko/Hok(s.t.) 20.3. 17:30 1 1,60
Budivelnik - Bilbao(155,5) 20.3. 18:15 Više 1,85
Valencia - Lok.Kuban 20.3. 20:30 1 1,55
A.Mumbru (Bilbao) (11,5) 20.3. 18:15 Više 1,85
Donskoy - Devvarman 20.3. 16:00 1 1,55
kvota: 21.05
Jokerit - Lukko/Hok(s.t.) 20.3. 17:30 1 1,60
Budivelnik - Bilbao(155,5) 20.3. 18:15 Više 1,85
Valencia - Lok.Kuban 20.3. 20:30 1 1,55
A.Mumbru (Bilbao) (11,5) 20.3. 18:15 Više 1,85
Donskoy - Devvarman 20.3. 16:00 1 1,55
kvota: 21.05
tursunov u zadnje vrijeme stalno gubi prvi set sumnja se i u namjestanje, i nakon toga okrene mec. Govore da mozda ima nekoga tko odigra na njega nakon sto izgubi prvi set, ali ja se ne bunim jer mi je zadnja dva puta tim preokretima donjeo dobitak a mozda se isplati odigrati smyczeka prvi set..
Evo nesto ranije
Košarka - Euroliga žene - Jekaterinburg(-14.5)-Galatasaray
hendikep
1 1,85
Evo nesto ranije
hendikep
1 1,85
Tipico:
SLO,Liga za ostanak
Polzela-Rogaska 1 1,60
Balkan league
Teodo-Galil Gilboa 2 1,45
SLO,Liga za ostanak
Polzela-Rogaska 1 1,60
Balkan league
Teodo-Galil Gilboa 2 1,45
-
- Kontakt:
pozdrav
obratite paznju na vaterpolo par tj MARSEJ ako izvjesna 2 na golove.
obratite paznju na vaterpolo par tj MARSEJ ako izvjesna 2 na golove.

Anthony se vraca vcrs najvjerovatnije(znaci nije sigurno) tako da smith odmah manje suteva uzima. Svejedno lose ga ide ovih dana, fula mnogo hocu reci.
Miami pobjeda, miami ide po novu pobjedi i u lov za rekordom lakersa. Cleveland bez waitersa i irvinga. Mislim da ce ovo biti lagana tekma te da se nece ni lbj mnogo forisirat pa nebih rekao da ce otici u over.
Boston, sjajno odigrali protiv Heata neku noc, ali izgubili iako su vecinu utakmice vodili. Veceras protiv new orleansa, najvjerovatnije garnett se vraca na parket..
Et sta velite?
nadam se da je ispratio netkocanca je napisao/la:tursunov u zadnje vrijeme stalno gubi prvi set sumnja se i u namjestanje, i nakon toga okrene mec. Govore da mozda ima nekoga tko odigra na njega nakon sto izgubi prvi set, ali ja se ne bunim jer mi je zadnja dva puta tim preokretima donjeo dobitak a mozda se isplati odigrati smyczeka prvi set..
Evo nesto ranije
hendikep
1 1,85

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.