FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja licno ne nasjedam, odgovorio sam mu da shvati kakvu glupost je napisao. To je isto kao da kaze necemo dobiti marke od transfera Mbapea. Generalno Semper nista normalno ne pise, razvaljuje temu i trola sa komentarima.General1976 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:31Je l' realno da nasjedate na ove gluposti![]()
Rekao je ba Hadis isto da nam Višća neće više nikad kupit člansku, a tek Robinho...
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Ko do sada nije shvatio ko je Semper nikada nece. Levat navija za Zeljeznicar ko sto ja navijam za Nja 

Ako ima neko ko ima informacije, da mi objasni, zašto je doveden Đorić ako mu je već raskinut ugovor i jeli on doveden po trenerovom zahtjevu, isto me interesuje i za Vukoju
-
- Kontakt:
nisu zadovoljni minutama i sami su trazili raskide. ko je koga doveo i cija su zelja bili, to stvarno ne znam.
i nisu oni jedini koji nisu sretni statusom, mislim da ih ima jos par.
Đorica mi vala nije zao, Zubanovica pogotovo. Ne bi trebalo da zalimo ni za Bozom. Imamo boljih igraca sigurno. Koliko god da primaju platu njih trojica to je jedna dobra plata sigurno.
A i za "odradjivanja" par minuta na utakmici umjesto njih imamo alternative.
Samo eto sto ovako sa strane izgleda bas neozbiljno i smijesno.
A i za "odradjivanja" par minuta na utakmici umjesto njih imamo alternative.
Samo eto sto ovako sa strane izgleda bas neozbiljno i smijesno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nije bilo potrebe, cak sam na trenutak i pomislio da bi moglo biti nesto dobro od svega ovoga na kraju, ali ocigledno je da sama struktura kluba ne dozvoljava bilo kakav napredak.gegenpressing je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:23Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:04Valjalo bi opet potpisivat reprograme bgt nismo se ni starih kutarisaliđes ba,nije te bilo mjesec?
Vala smo se pojacali danas sa ova tri odlaska.
Izgleda dosta neozbiljno da se igrač dovede i da ode u istom prelaznom roku. Ako nisu bili trenerov izbor možda se može i shvatiti. Niko igraču ne može garantovati minutažu, tako da ne shvatam da raskidaju ugovore zbog minutaže, ali možda je i bolje tako, a minutažu treba zaslužiti na treningu. Ako je tačno za Vukoju, da i on traži raskid, mislim da je se malo precijenio, pa nisi brate iz Dinama ZG došao nego iz kluba koji je ispao iz ove naše fišek lige.
-
- Kontakt:
itekako neozbiljno sve izgleda, a tacno je 100%, sad vidim da mu je i menadzer to rekao.Hrasno15 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:02Izgleda dosta neozbiljno da se igrač dovede i da ode u istom prelaznom roku. Ako nisu bili trenerov izbor možda se može i shvatiti. Niko igraču ne može garantovati minutažu, tako da ne shvatam da raskidaju ugovore zbog minutaže, ali možda je i bolje tako, a minutažu treba zaslužiti na treningu. Ako je tačno za Vukoju, da i on traži raskid, mislim da je se malo precijenio, pa nisi brate iz Dinama ZG došao nego iz kluba koji je ispao iz ove naše fišek lige.
Vukoja je prema riječima njegovog agenta tražio raskid ugovora, očito nezadovoljan svojim statusom.
"Ništa još nije gotovo, tražili smo raskid. Pregovaramo, znat ćemo u ovih dan dva", kratko je istakao Avdo Ćosić, agent fudbalera.
-
- Kontakt:
Djoric i Zuban
Vukoja ocito misli da moze biti starter, e sada u vezi ne moze to je ocito. Kao napadac bi i mozda mogao, ali kao sto vidimo koriste se Krpic i Dangubic, znaci da je ogranicen na 15 - 30 minuta po tekmi, liku to ne odgovara i hoce da ide. Sa ovim potezima oslobadjamo tri plate sto nije lose ako se dovede igrac ili igraci koji ce biti starter(i).
Ko je sta dogovarao ili obecavao ne znam, a i da znam ne bih pisao po forumima jer se takve stvari ne pisu, niti trebaju pisati svakako dusmana imamo u izobilju.

Vukoja ocito misli da moze biti starter, e sada u vezi ne moze to je ocito. Kao napadac bi i mozda mogao, ali kao sto vidimo koriste se Krpic i Dangubic, znaci da je ogranicen na 15 - 30 minuta po tekmi, liku to ne odgovara i hoce da ide. Sa ovim potezima oslobadjamo tri plate sto nije lose ako se dovede igrac ili igraci koji ce biti starter(i).
Ko je sta dogovarao ili obecavao ne znam, a i da znam ne bih pisao po forumima jer se takve stvari ne pisu, niti trebaju pisati svakako dusmana imamo u izobilju.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 04 sep 2024, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo izgleda kao sto dosta ljudi pise neozbiljno. Na stranu da taj Đoric veze nema al ga je doveo Badzak. Isto vazi za crnca. Igraci nisu dosli po zelji trenera nego po principu svako svog. To je tek neozbiljno. Samo rijetko vidjeno u svijetu fudbala da dovedes dva igraca a za dva mjeseca budu bivsi.
Jedino rjesenje je privatizacija kluba na bilo koji nacin. Jedan covjek. Njegovi ljudi i tacka. Odgovara Za dobre ali i za lose rezultati al isto tako ce ulagati jedan covjek. Pa vidi.
Ne mogu da shvatim da sad kad su nam otvorena vrata grupnih faza puno lakse nego ranije, mi sve gori.
Jedino rjesenje je privatizacija kluba na bilo koji nacin. Jedan covjek. Njegovi ljudi i tacka. Odgovara Za dobre ali i za lose rezultati al isto tako ce ulagati jedan covjek. Pa vidi.
Ne mogu da shvatim da sad kad su nam otvorena vrata grupnih faza puno lakse nego ranije, mi sve gori.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znam jasno je to meni, ja kad sam na to ukazao 5 stranica botova se upalilo i popljuvalo me što to pišem i prozvalo me hulahopkomArgentina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:39Ja licno ne nasjedam, odgovorio sam mu da shvati kakvu glupost je napisao. To je isto kao da kaze necemo dobiti marke od transfera Mbapea. Generalno Semper nista normalno ne pise, razvaljuje temu i trola sa komentarima.General1976 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:31Je l' realno da nasjedate na ove gluposti![]()
Rekao je ba Hadis isto da nam Višća neće više nikad kupit člansku, a tek Robinho...
Super je sto smo se rijesili ovih igraca,samo pitanje je hocemo li imati vremena u ovih par dana dovesti pojacanja na tim pozicijama jos ako dodamo ovo sto mediji pisu da nije bas bajno stanje u upravi bojim se da ce se tesko dogovorit u dan-dva da dovedu igrace na ovim mjestima vukoje i djorica.
-
- Kontakt:
Na zalost nas mora uvijek po glavi udariti.
Vukoja, Djoric, Zubanovic nisu smjeli biti u rosteru za novu sezonu. Nikakav problem nije njihov odlazak, nego ko je aminovao dolazak istih?
Pogotovo za plate koje su imali Vukoja i Djoric skoro 20k zajedno. Badzaka ne treba pljuvati, valjao je on Zelji.. licno ga ne mirisem jer je pobjegao (sa Amarom u ekipi kad je bio i ostavio dosta igraca na platnom spisku), kad je zagustilo ali eto pomagao je opet pripreme i slicno.
Vukoja, Djoric, Zubanovic nisu smjeli biti u rosteru za novu sezonu. Nikakav problem nije njihov odlazak, nego ko je aminovao dolazak istih?
Pogotovo za plate koje su imali Vukoja i Djoric skoro 20k zajedno. Badzaka ne treba pljuvati, valjao je on Zelji.. licno ga ne mirisem jer je pobjegao (sa Amarom u ekipi kad je bio i ostavio dosta igraca na platnom spisku), kad je zagustilo ali eto pomagao je opet pripreme i slicno.
-
- Kontakt:
Badžak nema veze sa dovođenjem Vargasa.
Trenutno korisnika/ca: Levin, pintol_TM87, WeekendOffender i 24 gosta.