Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja cu veceras odigrati Derona over, Dirka over i B.Lopeza over..all in 

gledam nesto statistiku meca Phoenix - Washington i ono sto sam upratio da Phoenix posljednji put kad je isao ispod poena (od danasnje ponudjene granice koja je 96,5) protiv Was. je bilo u sezoni NBA 2002/2003 ako me oci ne varaju
a prvi mec ova dva tima ove sezone je zavrsen 127:105 za was. , obje ekipe igraju bez nekog znacaja tako da ne vjerujem da ce nesto u odbrani sitsnuti , takodjer se ovdje namece Nene over te dragic na drugoj strani preko 13,5 , Phoenix pod kosem sto bi se reklo truba dok Was. slabo brani poziciju jedinice...
96.5/Phoenix/Washington - Phoenix -2
(14.5)WAS - Nene-2
(13.5)PHO - Dragič G.-2

96.5/Phoenix/Washington - Phoenix -2
(14.5)WAS - Nene-2
(13.5)PHO - Dragič G.-2
houston bi trebao biti 1 jer je to direktna borba za doigravanje al necu vise igrati takve koeficijente 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Carmelo Anthony likely will be back for the New York Knicks, who will be happy to have their superstar replace another forward out due to injury.
nba.com
Mog'o bi Smith under, mada on je prava enigma !
nba.com

Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jest, jos su im u S.L. Cityju nanijeli, ako ne najtezi onda sigurno jedan od najtezih domacih poraza, -45 poenaLenBias je napisao/la:houston bi trebao biti 1 jer je to direktna borba za doigravanje al necu vise igrati takve koeficijente

zato ce se ovi uozbiljiti i veceras ih mlatnuti u Texasu

Imat ce motiva na pretek, iako su na strani Jazzeri bas losi, ali tako je to u NBA...
ma sta znam

primjetih, pa mi malo ipak nejasno sto se ovdje tako cesto pominje blow out Toronta

Catsi kuci imaju zadnje dvije pobjede, skoro je u Torontu bio blow out, ali sumnjam i uvjeren sam da ga nece biti u Carolini.
Ut. mi sama naginje ka overu, jer i Catsi su kuci dobro odigrali posljednje susrete (u zadnjem susretu defanzivno solidnim Wizardsima ubacili 119 poena), ali isto tako i brojevi govore u korist overa.
U posljednjih 7 ut. u Cahrlotte-u, njih 6 je islo u over.
Toronto na zadnjih pet gostovanja ima 4 overa, a Bobcatsi u 6 zadnjih ut. ukupno imaju 4 overa...
Ekipe su odmorne, tako da je sasvim realno ocekivati i nesto vise poena na utakmici.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
e pa kao sto i napisah, izbacio sam Jamesa i Duncana i sastavio tiket od onih parova sto napisah, pa dakle ovako :

ukratko : Holidaya cuva Paul, do sada 4 puta igrao protiv njega i drzi ga Paul na oko 10 ako se ne varam koseva prosjecno, nece se Holiday ni veceras naigrati ... Durant ... pobjesnice veceras, ako ga i ne krene sut tu su slobodna bacanja kao i sinoc da ode u over i ovdje ne bi trebalo biti problema ko god da ga cuva jer je Durantula nezaustavljiv ... i Clippersi nakon sramote sinoc protiv Kingsa moraju da se vade na domacem terenu ... ne vjerujem da mogu povezati 2 poraza ovdje i izgubiti protiv Phile ...

ako je Miami uspio ispod ove granice u gostima zadrzati NY, Toronto, Chicago, Atalantu, za poen vise cak i Milwaukee i Philu, ne vidim kako nece i Cleveland koji veceras igra sa puno povredjenih igraca ... za Oklahomu nemam sta pricati i Palmeiras daje gol zbog uslova, trpaju kuci konstantno tako da bi ovo trebalo i prije poluvremena proci ...
GL

ukratko : Holidaya cuva Paul, do sada 4 puta igrao protiv njega i drzi ga Paul na oko 10 ako se ne varam koseva prosjecno, nece se Holiday ni veceras naigrati ... Durant ... pobjesnice veceras, ako ga i ne krene sut tu su slobodna bacanja kao i sinoc da ode u over i ovdje ne bi trebalo biti problema ko god da ga cuva jer je Durantula nezaustavljiv ... i Clippersi nakon sramote sinoc protiv Kingsa moraju da se vade na domacem terenu ... ne vjerujem da mogu povezati 2 poraza ovdje i izgubiti protiv Phile ...

ako je Miami uspio ispod ove granice u gostima zadrzati NY, Toronto, Chicago, Atalantu, za poen vise cak i Milwaukee i Philu, ne vidim kako nece i Cleveland koji veceras igra sa puno povredjenih igraca ... za Oklahomu nemam sta pricati i Palmeiras daje gol zbog uslova, trpaju kuci konstantno tako da bi ovo trebalo i prije poluvremena proci ...
GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Hou-Uta:Lin J. (13.5) 2 1.82
Danas nas u Houstonu ocekuje jako zanimljiv dvoboj. Vec spomenuti domacin nalazi se na sedmom mjestu i bori se za zadrzavanje toga mjesta jer iza njih prijete Lakersi i Utah. Utah se nalazi na 9 mjestu i svim snagama pokusavaju doci do toga posljednjeg mjesta. Obe ekipe ulaze maksimalno u svaki mec jer vise nema prostora za zezanciju. Moj tip ide na playa Houstona Jeremy Lina. Lin je u jako dobroj formi sto mozemo vidjeti po proslim utakmicama kada je zabijao ..11,21,12,15,11,13,24,21. Na njemu i Hardenu je da predvode ekipu i da zadrze status playoff tima. Lin se sa Utahom se sastajao tri puta ove sezone i zabijao 13,19,12 poena. Utah je medju slabijim ekipama kada je u pitanju obrana playa i dopustaju 22 poena u prosjeku po utakmici. Ocekujem Lina veceras na nivou i da ce on i Harden predvoditi ekipu do pokusaja trijumfa nad konkurentom za playoff.
Cleveland-Miami 2 1.14
Ovaj sam par jucer slucajno vezao sa Westbrookom i tada je kvota bila 1.22 a danas je pala za 0,8. Cleveland bez Waitresa i Irvinga docekuje Miami koji pokusava dostici rekord Lakersa. Ovdje po meni ne treba puno trositi rijeci ocekujem laganu pobjedu Miamia kao sto bi i ocekivao da su tu i Irving i Waitres. Ovaj par sam dodao za duplanja i nadam se da prolazi.
Phoenix-Washington 1.tim br.poena 96.5 2 1.85
Ovaj tim igram cisto statisticki. Phoneixovi i Washingtonovi dvoboji svaki put ponude nove zanimljivosti i dosta koseva. Nevjerovatan je podatak da je zadnji put Phoneix ostao ispod ove granice 27.1.2003. Phoneix je uvijek bio napadacka ekipa, malo su opali odlaskom Nasha ali Dragic je preuzeo sve u svoje ruke i pretvorio se u vodju momcadi. Veceras ocekujem da ce biti dosta poena i da ce obe ekipe otici 100+.
Mem-Okl:K.Durant broj poena igrača 28.5 2 1.82
Westbrooku ne odgovara bas igra Memphisa i njihova obrana sto mozemo vidjeti po njegovim statistikama protiv te ekipe i zbog toga ocekujem da ce Durant povuci veceras. Sastajao se dva puta sa Memphisom ove sezone i zabio im 34 i 27. Treba dodati da je u drugoj utakmici imao i manju minutazu radi blow outa. Veceras ocekujem Duranta na 30+ poena jer ce se ekipa pokusati iskupiti za sinocnju utakmicu koju su jako slabo odigrali.
Cleveland(+11.5)-Miami 2 1.85
Vec sam napisao o ovome paru tako da ne treba puno ponavljati. Vagao sam izmedju hendikepa i overa i na kraju uzeo hendikep. Mislim da Cleveland bez Waitresa i Irvinga nema sto traziti u ovoj utakmici. Ocekujem da ce Bosh Wade i James napraviti vecu razliku do poluvremena i da ce pustiti ekipu sa klupe da se pokusaju dokazati i da uzivaju u vecoj minutazi. Ako se Cleveland uspije vratiti na 10 razlike ocekujem opet big 3 da se vrati na parket i rijesi utakmicu
Jos koji par:
Curry over 23,5 - nema Parkera, Lee ce voditi veliku bitku sa Spliterom i Duncanom, a i u odlicnoj je formi
Nene over 13,5 - Nene usao u odlicnu formu, Phoneix jako slabo brani centarsku poziciju
Phoneix-Wash over 191,5 - ima sve gore objasnjeno
Miami over 104,5 - Cleveland u problemima, ocekujem da ih Miami natrpa , a i prema tradiciji bi ovo trebalo proci
Jos bi doda pobjede Houstona, New Yorka , Clippersa, Dallasa, Toronta
Danas nas u Houstonu ocekuje jako zanimljiv dvoboj. Vec spomenuti domacin nalazi se na sedmom mjestu i bori se za zadrzavanje toga mjesta jer iza njih prijete Lakersi i Utah. Utah se nalazi na 9 mjestu i svim snagama pokusavaju doci do toga posljednjeg mjesta. Obe ekipe ulaze maksimalno u svaki mec jer vise nema prostora za zezanciju. Moj tip ide na playa Houstona Jeremy Lina. Lin je u jako dobroj formi sto mozemo vidjeti po proslim utakmicama kada je zabijao ..11,21,12,15,11,13,24,21. Na njemu i Hardenu je da predvode ekipu i da zadrze status playoff tima. Lin se sa Utahom se sastajao tri puta ove sezone i zabijao 13,19,12 poena. Utah je medju slabijim ekipama kada je u pitanju obrana playa i dopustaju 22 poena u prosjeku po utakmici. Ocekujem Lina veceras na nivou i da ce on i Harden predvoditi ekipu do pokusaja trijumfa nad konkurentom za playoff.
Cleveland-Miami 2 1.14
Ovaj sam par jucer slucajno vezao sa Westbrookom i tada je kvota bila 1.22 a danas je pala za 0,8. Cleveland bez Waitresa i Irvinga docekuje Miami koji pokusava dostici rekord Lakersa. Ovdje po meni ne treba puno trositi rijeci ocekujem laganu pobjedu Miamia kao sto bi i ocekivao da su tu i Irving i Waitres. Ovaj par sam dodao za duplanja i nadam se da prolazi.
Phoenix-Washington 1.tim br.poena 96.5 2 1.85
Ovaj tim igram cisto statisticki. Phoneixovi i Washingtonovi dvoboji svaki put ponude nove zanimljivosti i dosta koseva. Nevjerovatan je podatak da je zadnji put Phoneix ostao ispod ove granice 27.1.2003. Phoneix je uvijek bio napadacka ekipa, malo su opali odlaskom Nasha ali Dragic je preuzeo sve u svoje ruke i pretvorio se u vodju momcadi. Veceras ocekujem da ce biti dosta poena i da ce obe ekipe otici 100+.
Mem-Okl:K.Durant broj poena igrača 28.5 2 1.82
Westbrooku ne odgovara bas igra Memphisa i njihova obrana sto mozemo vidjeti po njegovim statistikama protiv te ekipe i zbog toga ocekujem da ce Durant povuci veceras. Sastajao se dva puta sa Memphisom ove sezone i zabio im 34 i 27. Treba dodati da je u drugoj utakmici imao i manju minutazu radi blow outa. Veceras ocekujem Duranta na 30+ poena jer ce se ekipa pokusati iskupiti za sinocnju utakmicu koju su jako slabo odigrali.
Cleveland(+11.5)-Miami 2 1.85
Vec sam napisao o ovome paru tako da ne treba puno ponavljati. Vagao sam izmedju hendikepa i overa i na kraju uzeo hendikep. Mislim da Cleveland bez Waitresa i Irvinga nema sto traziti u ovoj utakmici. Ocekujem da ce Bosh Wade i James napraviti vecu razliku do poluvremena i da ce pustiti ekipu sa klupe da se pokusaju dokazati i da uzivaju u vecoj minutazi. Ako se Cleveland uspije vratiti na 10 razlike ocekujem opet big 3 da se vrati na parket i rijesi utakmicu
Jos koji par:
Curry over 23,5 - nema Parkera, Lee ce voditi veliku bitku sa Spliterom i Duncanom, a i u odlicnoj je formi
Nene over 13,5 - Nene usao u odlicnu formu, Phoneix jako slabo brani centarsku poziciju
Phoneix-Wash over 191,5 - ima sve gore objasnjeno
Miami over 104,5 - Cleveland u problemima, ocekujem da ih Miami natrpa , a i prema tradiciji bi ovo trebalo proci
Jos bi doda pobjede Houstona, New Yorka , Clippersa, Dallasa, Toronta
prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
hoce li me isplatiti bez toga uskoro ili moram cekati kraj ?
curry 24+
phoenix 97+
curry 24+
phoenix 97+
FK Sloboda Tuzla
Pa naravno da ces morati cekati, sto bi ti isplatili prijePity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+
moras cekatPity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+

Željeznicar za život cijeli !
pa kao odgodjen mec u nekim kladionicama mozes dignuti parecanca je napisao/la:Pa naravno da ces morati cekati, sto bi ti isplatili prijePity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+
dok u wwinu moras cekati 50 sati
FK Sloboda Tuzla
pa da za nogomet, gdje tu ima logike kada je u pitanju tenis ?Pity1900 je napisao/la:pa kao odgodjen mec u nekim kladionicama mozes dignuti parecanca je napisao/la:Pa naravno da ces morati cekati, sto bi ti isplatili prijePity1900 je napisao/la:prekinut teniski mec,,,,,,kladionica premier
curry 24+
phoenix 97+
dok u wwinu moras cekati 50 sati
U tenis mec ili je netko predao prije pocetka meca znaci odma stave kvotu 1 , ako netko preda tokom meca takodjer kvota 1 a ako mec bude prekinut kao sto su sada u Miamiu zbog kise naravno da ces cekati
danas opet pogodeno par dobrih kvota snookera (iako i dalje tvrdim da se ova championship liga treba izbjegavati)..
za sutra cu pokusat prva dva koja igraju (12:00)
carter - gould 1 @1,65
(odlicna forma cartera zadnjih par mjeseci.. danas u ligi pobjedio higginsa i junhuia, ali izgubio zadnji meč protiv allena (3-2).. mislim da će sutra nastavit dobru seriju protiv goulda koji nije baš u top formi ili ikakvoj formi uopće (od zadnjih 6 mečeva izgubio 5).. plus što carter ganja prvu poziciju na tabeli koju zasad drzi junhui ding. Sigurno se isplati probat na neki od tiketa.
higgins - hawkins 1 @1,55 (najrađe bih preskocio, al jbg
)
(preskocio bih zato sto higginsu ocito nije toliko vazna ova liga (sudeci po rezultatima) i igra preko ku*ca sto se kaze.. ali ipak je to jedan john higgins (cetverostruki svj. prvak), dok s druge strane stoji hawkins - najobicniji indijanac.. Pa mi je nekako tesko zazmirit na ovoliku kvotu
ako prođu ta dva, javim za jos kojeg u toku popodneva, ako ne, unaprijed se ispricavam! :ugeek:
za sutra cu pokusat prva dva koja igraju (12:00)
carter - gould 1 @1,65
(odlicna forma cartera zadnjih par mjeseci.. danas u ligi pobjedio higginsa i junhuia, ali izgubio zadnji meč protiv allena (3-2).. mislim da će sutra nastavit dobru seriju protiv goulda koji nije baš u top formi ili ikakvoj formi uopće (od zadnjih 6 mečeva izgubio 5).. plus što carter ganja prvu poziciju na tabeli koju zasad drzi junhui ding. Sigurno se isplati probat na neki od tiketa.
higgins - hawkins 1 @1,55 (najrađe bih preskocio, al jbg

(preskocio bih zato sto higginsu ocito nije toliko vazna ova liga (sudeci po rezultatima) i igra preko ku*ca sto se kaze.. ali ipak je to jedan john higgins (cetverostruki svj. prvak), dok s druge strane stoji hawkins - najobicniji indijanac.. Pa mi je nekako tesko zazmirit na ovoliku kvotu

ako prođu ta dva, javim za jos kojeg u toku popodneva, ako ne, unaprijed se ispricavam! :ugeek:
U desetom selu živi Antuntun!
Zadnja izmjena: semih23, dana/u 21 mar 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Houston - Utah -- 2 @ 3,20Adebayor je napisao/la: Varese - Novara --> pm3 @ 2,39 0:2
Brose - Alba --> 2 @ 3,60 72:75
Ovdje se vodim istom logikom kao i kod Brose - Alba. Meč dosta izjednačenih momčadi koje se bore za play-off. Kvota je po meni precjenjena i zato je uzimam. Veći je value na 2 po ovoj kvoti nego 1 @ 1,35.
Houston zadnju izgubio 30 razlike protiv GS, koji je također u 4 (čak možda i 5) momčadi na zapadu koje se bore za 3 preostala mjesta u play-off
Cleveland - Miami 21.3. 00:00 2 1,15
R.Gay (Toronto) (19,5) 21.3. 00:00 Manje 1,85
New Orleans - Boston 21.3. 01:00 X2 1,38
K.Durant (Oklahoma) (28,5) 21.3. 01:00 Više 1,85
sretno!
R.Gay (Toronto) (19,5) 21.3. 00:00 Manje 1,85
New Orleans - Boston 21.3. 01:00 X2 1,38
K.Durant (Oklahoma) (28,5) 21.3. 01:00 Više 1,85

sretno!
Znači utakmica Cleveland - Miami je trebala početi prije 10-ak minuta, ali suci su poslali igrače u svlačionicu jer dvorana PROKIŠNJAVA
hahahah... pa ni u vrpolju dvorana ne prokišnjava, kome oni oči mažu

U desetom selu živi Antuntun!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Znači ovakve stvari pises Kladionicarski chat, nema mod-a na ovom pdf-u pa makar da pisemo gdje sta treba...canca je napisao/la:Znači utakmica Cleveland - Miami je trebala početi prije 10-ak minuta, ali suci su poslali igrače u svlačionicu jer dvorana PROKIŠNJAVA
Manchester United!
tj nije kisa nego curi nekakvo ulje sa semafora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.