Bolan, izbacit će te iz džemata
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ah to je taj samoprozvani vjernik koji vrijeđa tuđe profesije
Zašto su simpatizeri Arsenala postali agresivni? 
Odlično.
Hvala ti što si našao trenutak da mi posvetiš pažnju, znam da nemaš previše vremena izmedju batinanja žene i bindžanja Pezićevih ideologija.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne moze niko biti veci lazni vjernik od baboedindzeksona.JayCatwright je napisao/la: ↑12 nov 2024, 15:42Ah to je taj samoprozvani vjernik koji vrijeđa tuđe profesije![]()
Jedini koji ovdje istrajava na priči o vehabijama i vjeri si ti a sad vidim da je i Gaston došao na tvoj balkon zapalit jednu pa u istu ogradu gledate.JayCatwright je napisao/la: ↑12 nov 2024, 15:42Ah to je taj samoprozvani vjernik koji vrijeđa tuđe profesije![]()
Ono, jedina riječ koju si više puta pomenuo od vehabije na ovom forumu je Arsenal.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al su napeti, šta bi bilo da se tek bore za titulu?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Drago mi je da si pomenuo Vedrana, kao prvog Bosanca koji je zaigrao za City. Zbog drugog više nisam propustio tekmu City-a više od deceniju. Zna se koga.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:32Da, isao sam provjeriti i Robinho je tu bio 2 god prije Davida Silve. Osobno mi Micah Richards takodje jedan od najdrazih igraca i prava steta kaj su ga ozljede tolko unazadile. Celavica Ireland i onaj gol lagano u suprotni kut isto romantika. Jos kad se sjetim naseg Corluke kad je jedno vrijeme igrao na zadnjem veznom, to je show bio![]()
Micah je nažalost dobio nogu od Manćinija. A hajde mu zamjeri kada je tu igrala legenda kluba Zabaleta.
Trebaš vidjeti koliko navijača sada ima City u Hr. Na zadnjem godišnjem sam hodao u dresu City-a sam se uvjerio a i prijatelj koji živi u Zg mi je potvrdio koliko dresova Kove i Gvardiola djeca nosaju.
4-IN-A-ROW
PGMOL krio barem 4 godine? Vrijeme je da ih EPL ugasi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koje godine si se prešaltao sa Bayerna na City?emir_ je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:28Drago mi je da si pomenuo Vedrana, kao prvog Bosanca koji je zaigrao za City. Zbog drugog više nisam propustio tekmu City-a više od deceniju. Zna se koga.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:32Da, isao sam provjeriti i Robinho je tu bio 2 god prije Davida Silve. Osobno mi Micah Richards takodje jedan od najdrazih igraca i prava steta kaj su ga ozljede tolko unazadile. Celavica Ireland i onaj gol lagano u suprotni kut isto romantika. Jos kad se sjetim naseg Corluke kad je jedno vrijeme igrao na zadnjem veznom, to je show bio![]()
![]()
Micah je nažalost dobio nogu od Manćinija. A hajde mu zamjeri kada je tu igrala legenda kluba Zabaleta.
Trebaš vidjeti koliko navijača sada ima City u Hr. Na zadnjem godišnjem sam hodao u dresu City-a sam se uvjerio a i prijatelj koji živi u Zg mi je potvrdio koliko dresova Kove i Gvardiola djeca nosaju.![]()
Ili ti je ono brat navijao za Bayern, zaboravio sam malo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Al' e, da vidiš koliko navijača City ima u Hr, djeca nosaju dresove... Kove i Gvardiola..Brokula je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:47Koje godine si se prešaltao sa Bayerna na City?emir_ je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:28Drago mi je da si pomenuo Vedrana, kao prvog Bosanca koji je zaigrao za City. Zbog drugog više nisam propustio tekmu City-a više od deceniju. Zna se koga.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:32Da, isao sam provjeriti i Robinho je tu bio 2 god prije Davida Silve. Osobno mi Micah Richards takodje jedan od najdrazih igraca i prava steta kaj su ga ozljede tolko unazadile. Celavica Ireland i onaj gol lagano u suprotni kut isto romantika. Jos kad se sjetim naseg Corluke kad je jedno vrijeme igrao na zadnjem veznom, to je show bio![]()
![]()
Trebaš vidjeti koliko navijača sada ima City u Hr. Na zadnjem godišnjem sam hodao u dresu City-a sam se uvjerio a i prijatelj koji živi u Zg mi je potvrdio koliko dresova Kove i Gvardiola djeca nosaju.![]()
Al Nassr najpopularniji klub na svijetu trenutno
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Team's with best win % when officiated by David Coote.
1- Man City 100%
2- Liverpool 66,7%
3- Man Utd 62,5%
1- Man City 100%
2- Liverpool 66,7%
3- Man Utd 62,5%
@Emir daj probaj nac ako uspijes onaj sukob Corluke i Ferdinanda kad su igrali City i Utd, kad se njih dva zakacili, ja pokusavao medjutim nisam pronasao. Mislim da je Carli tada igrao tog famoznog zadnjeg veznog i prosao je skoro pol terena i cak pucao dobro po golu i posle toga su se njih dva zakacili 
ARSENAL4ever
Može li neko postaviti one procente pobjeda kad Coote sudi? 
- VivaLaStella
- Kontakt:
Iako je sav hejt bio usmjeren prema Liverpoolu, opet ispade da je najviše zakidao Arsenal 
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Niko ga nije ni pitao za mišljenje o drugim klubovimaVivaLaStella je napisao/la: ↑12 nov 2024, 18:19Iako je sav hejt bio usmjeren prema Liverpoolu, opet ispade da je najviše zakidao Arsenal![]()
Ma ne mogu se sjetiti sad jer je fakat predavno bilo, al sam 85% siguran da forumas Emir nije aktivan odavno i da je nekom dao profilVivaLaStella je napisao/la: ↑12 nov 2024, 17:59Al' e, da vidiš koliko navijača City ima u Hr, djeca nosaju dresove... Kove i Gvardiola..Brokula je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:47Koje godine si se prešaltao sa Bayerna na City?emir_ je napisao/la: ↑12 nov 2024, 16:28
Drago mi je da si pomenuo Vedrana, kao prvog Bosanca koji je zaigrao za City. Zbog drugog više nisam propustio tekmu City-a više od deceniju. Zna se koga.![]()
Al Nassr najpopularniji klub na svijetu trenutno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.