Timmy je fransiza i on moze raditi sta god hoce.Ali bilo sta i da izjavi tamo,znaj da je klub vec znao.SA je porodica,ne tim.To valjda znas do sada...Raul_64 je napisao/la:To bi bilo sve u suprotnosti s njim.(da se oprosti na nacionalnoj televiziji bljak)
Al opet me nesto presjeklo kad sam vidio![]()
I zanimljivo da radi ovakvav intervju uopste
nije nikad nesto slicno radio..
San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Ma bjezi , nemoj ni ici u tom smjeru.
Ne kazem da bi meni ili nekom simpatizeru/navijaci uvalio noz , vec jednostavno bi mi bilo cudno da ode na takav nacin..
Apsolutno bi ga razumio.
jbt 38 godina , osvojio sve sto je mogao , drzao fransizu duze nego iko , ikad
ako mu se ne da jos jedno ljeto zajebavati po teretani i trcati gore,dole
neka uziva u mirovini
al..bar jos jednu
Mislim da i Timi zna da ima solidne sanse za barem jos jedan dugi run sa Manuom i ekipom kako je konstruisana trenutno.
Ne kazem da bi meni ili nekom simpatizeru/navijaci uvalio noz , vec jednostavno bi mi bilo cudno da ode na takav nacin..
Apsolutno bi ga razumio.
jbt 38 godina , osvojio sve sto je mogao , drzao fransizu duze nego iko , ikad
ako mu se ne da jos jedno ljeto zajebavati po teretani i trcati gore,dole
neka uziva u mirovini
al..bar jos jednu
Mislim da i Timi zna da ima solidne sanse za barem jos jedan dugi run sa Manuom i ekipom kako je konstruisana trenutno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
For all the talk about whether Duncan wants to put his body through another season, know this: He absolutely loves the grind.Generally, Duncan seems happiest in middle of a rodeo trip in Detroit. Loves the locker room, loves the guys, loves to practice. All of it.
Here's the main reason I think Tim Duncan will come back next season: Because there is absolutely no reason for him not to.
Here's the main reason I think Tim Duncan will come back next season: Because there is absolutely no reason for him not to.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Manu odlucio da igra na SP.Ne svidja mi se ta njegova odluka nikako,ali valjda zna sta radi i iskreno se nadam da ce argentinci ispasti sto prije.Pored njega,tamo ce jos igrati Diaw,Splitter,Mills i Baynes,dok se Kawhi tek treba izboriti za svoje mjesto u americkoj reprezentaciji...
[youtube][/youtube]
Od kamenjara i prospekta 2011 , do finals MVP-a 2014
Chip je genijalac , kako je samo popravio sut.
Proslo ljeto je jos morao odmarati zbog koljena , ovo sa dodatnim americkim kampom i probama , ocekujem ga u jos boljem izdanju.
Manu ? eh , bolje da ne ide
al ne mogu mu zamjerit patriotizam
pogotovo kad nam je bio ponajbolji igrac ovog playoffa.
Od kamenjara i prospekta 2011 , do finals MVP-a 2014
Chip je genijalac , kako je samo popravio sut.
Proslo ljeto je jos morao odmarati zbog koljena , ovo sa dodatnim americkim kampom i probama , ocekujem ga u jos boljem izdanju.
Manu ? eh , bolje da ne ide
al ne mogu mu zamjerit patriotizam
pogotovo kad nam je bio ponajbolji igrac ovog playoffa.
Kad Bosha zakuca za parket
Pogledao sam četvrtu i petu.Kakva timska odbrana u četvrtoj
Pogledao sam četvrtu i petu.Kakva timska odbrana u četvrtoj
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Raul Bas sad gledao i htio postaviti taj klip,ali si me preduhitrio.
Kakav razvoj,a za sve su zasluzni njegova zelja,rad, nasi treneri,ali i ekipa koja je imala druge opcije i strpljenja za njega.Vec iduce godine ocekujem 'svjezijeg' Parkera,ali i Leonarda da nas nose.Svi ostali mogu biti samo 'igraci uloge' sa povremenim iskakanjem Manua i Tima.Toga su i njih dvojica svjesni i to su i izjavljivali. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
“If there’s a way I can jump on that Spurs roster then I can get on that road to the NBA championship. Hopefully it becomes soon, I’m 25 now, maybe when I’m 26.”-Love Njegova izjava data dok je bio na Filipinima proteklih dana.Nije ovo daleko od istine,ako se strpi jos jednu godinu,jer 2015/16 mi imamo ogroman cap prostor,mada ne bih bacao neke prevlike pare na njega(mi to inace i ne radimo),jer mora biti puno,puno bolji u odbrani.Doduse, kod nas bi u petorci imao 3 jako dobra defanzivca u Splitteru,Leonardu i Greenu,ako vise Timmya ne bi bilo tu. 
Izdrzi jos godinu dana ljubavi 
Ima kvalitetnih FA u ljeto 2015 , kad mi cistimo cap
i to je bilo planirano do detalja..
ako si procitao negdje za draft
imamol kakve preferencije
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cak i ove godine je masa FA koji nam mogu pomoci ili biti neki nas projekat.Mislim da je ovo najbogatiji FA u zadnjih 5-6 godina kad su u pitanju igraci koji nisu superzvijezde,ali o tome cu pisati ili do drafta ili poslije koji dan.Sto se tice prospekata,ja nas ne vidim nikako da draftujemo nekog igraca koji bi dosao odmah kod nas i uzimao nam roster mjesto,osim ako ne trejdujemo kojim slucajem za neki visi pik.Racunajuci da se vracaju Timmy,Boris i Patty mi vec imamo 11 igraca pod ugovorom,a da pri tome ne racunam Bonnera,Baynesa i timsku opciju koju imamo sa Dayeom.Ne treba zaboraviti da ce se za svoje mjesto pokusati izboriti i Damion James,koji je i sada bio na nasem rosteru,ali nije koristen u PO-u. Kad se sve to uzme u obzir,mislim da drafutjemo tipicno nase,a to je neki pik za buducnost,a moje zelje su tu Tavares ili Capela.Visoki igraci.Raul_64 je napisao/la:Izdrzi jos godinu dana ljubavi
Ma da , neki pik ostavit preko bare.
Sljedece nam nece trebati svakako.
Tavaresa mozemo sigurno pokupit prvim pikom(mozda cak i onim od clipersa krajem druge runde).
7-2 i jos mobilan , sam takvo meso.
Svidja mi se mali Jokic , treba radit na tijelu al znanje ima etc.
Jedino ako do nas ne dodje neki Kyle Anderson i slican
mislim da cemo onda pokupit takvog igraca svakako.
Ima dosta zaniljivih free agenta al da vidimo prvo dal cemo Milsa vratit(za Diawa ne sumnjam).
Sumnjam da ce Hanga dolazit
za Bertansa ne znam , dozivio je blagi pad nakon sto je na svjezinu odlicno odigrao par utakmica , razumljivo.
Sljedece nam nece trebati svakako.
Tavaresa mozemo sigurno pokupit prvim pikom(mozda cak i onim od clipersa krajem druge runde).
7-2 i jos mobilan , sam takvo meso.
Svidja mi se mali Jokic , treba radit na tijelu al znanje ima etc.
Jedino ako do nas ne dodje neki Kyle Anderson i slican
mislim da cemo onda pokupit takvog igraca svakako.
Ima dosta zaniljivih free agenta al da vidimo prvo dal cemo Milsa vratit(za Diawa ne sumnjam).
Sumnjam da ce Hanga dolazit
za Bertansa ne znam , dozivio je blagi pad nakon sto je na svjezinu odlicno odigrao par utakmica , razumljivo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja isto ne vjerujem da ce iko dolaziti ove godine.Njih je pametno dovesti kad se bude pravilo nesto novo,a sa njima ostavljas dovoljno prostora u SC-u,jer ih ne moras platiti puno kad tek dolaze.
Ove godine mi imamo 8mil za nekog FA.Vise nego dovoljno da to bude neko jako,jako koristan za nas.I hajde, kad vec pisemo,mislim da na trzistu ima nekoliko zanimljivih igraca koji mogu biti nasi projekti,ako zele napredovati i uzeti neku razumnu platu.To su igraci tipa Ed Davis ,Vesely,Seraphin.Jos su mladi ,UFA su i po meni im samo treba dobar sistem i rad na nekim sitnicama da budu jako,jako dobri igraci.Naravno,ja ne znam kakve su oni licnosti,jer ako nisu prave licnosti za nas,dzaba im sve. tTo je jako bitan faktor kod nas pri dovodjenju igraca. Isto tako,mi smo se povezivali i sa Turnerom tokom trade deadlinea.To je igrac kojem treba sut(zna se koga mi imamo za to),jak trener i eto ti vrhunskog igraca.Decko ima talenat,bez ikakve dileme i ako IND odluci da plati Stephensona,imacemo dobru priliku.Malo ljudi sad nas i smije odbiti,ako mu ponudis nesto,jer bi ispali glupi i to je nasa prednost.I jos jedan igrac za kojeg znam da nasi odavno prate.Nije previse skup,a jako je koristan.To je Dante Cunningham.Moze braniti vise pozicija i ima fantasticnu mid range igru ala McDyess,ali to MIN kao i MEM prije nisu znali koristiti.Takodje je idealan i za small ball,jer moze braniti PF i SF u tome bez problema,sto otvara mogucnost da KL igra SG,ako npr. ne ide Ginobili, Greenu ili Diawu na PF ili pak,ako ne ide TP-a,pa mozes igrati Manua na PG,a da ekipa bude strasno mocna defanzivno...Puno opcija on otvara.
Iskreno vam zelim da uzmete Nurkica i napravite allstara od momka.
Nadam se da nećemo Lovea uzeti kad bude FA.A što se tiče ovog ljeta uzet Gasola.Zamislite tu rotaciju visokih Duncan-Gasol i onda ulaze Bobo i Tiago 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Problem sa Gasolom je sto mu min. moras dati po 7-8mil na 2 god.Ja ne znam da li mi zelimo da se vezemo njm za vrlo bitno ljeto 2015!?Kawhi je napisao/la:Nadam se da nećemo Lovea uzeti kad bude FA.A što se tiče ovog ljeta uzet Gasola.Zamislite tu rotaciju visokih Duncan-Gasol i onda ulaze Bobo i Tiago
10 mil je gasol minimum
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za nas ne bi bio toliko,jer mu mi ne bi platili.Za druge ne znam,niti me zanima...Kod nas Duncan igra za te pare.BABADZO je napisao/la:10 mil je gasol minimum
Gasol bipristao za manje da ide u sampionsku ekipu, nego pribliyava se draft, sta mislite koga bi spursi mogli pokupiti, ja bih voleo da vidim Bogdanovica, decko je pokidao protiv zvezde
Mislim da bi Gasol kod nas igrao za 6 mil.Jedini je problem ta druga godina.NEZALAGANJE je napisao/la:Problem sa Gasolom je sto mu min. moras dati po 7-8mil na 2 god.Ja ne znam da li mi zelimo da se vezemo njm za vrlo bitno ljeto 2015!?Kawhi je napisao/la:Nadam se da nećemo Lovea uzeti kad bude FA.A što se tiče ovog ljeta uzet Gasola.Zamislite tu rotaciju visokih Duncan-Gasol i onda ulaze Bobo i TiagoJa bi volio,ali nesto mi govori da PATFO ne razmislja tako. Love kod nas moze biti itekako koristan,jer,kao sto vec rekoh,mi imamo 3 ozbiljna defanzivca u petorci.Ne moraju svi biti top,a posebno ne neko sa takvim ofanzivnim talentom.
Ne znam za Lovea.Mislim da ima previše nedostataka u igri za nekog ko će tražiti max ugovor.Ako ćemo već nekom visokom davati max onda je Aldridge dosta bolja opcija.
A ono možemo sačekati 2016.i Duranta.Šta bi on i Kawhi radili
Btw ovaj ugovor sa Tiagom je genijalno odrađen.Smanjuje se njegova težina u sljedeće dvije sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.