Koliko ovo sad dobro zvuciAsimetric je napisao/la: ↑10 dec 2019, 13:48Koliko mi je drago što je Seo dokazao Škotskoj izdrkotini u obliku Tierneya ko je babo na lijevom beku. Doveden mali kao veliko pojačanje pa mu Seo očita bukvicu iz zalaganja i borbenosti. Jel on fakat mislio da je igrati na lijevom beku samo imati dobar centaršut hahah. Neka ga sad malo nek odmori. Kad sam ja ovdje pisao da taj mali nije nista bolji od Seje napadali me svi redom, ali ibg skontat cete neke stvari samo polako ima vremena![]()
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kako je moguce ovako lose igrati odbranu, bukvalno pustas ljude da ti udju u 16 i drkaju sa loptom, Genduzi je smijesan u sredini, Torreire mi zao, Ozil je kita svakako defanzivno, ali STO JE NAJGORE VIDI NAM ZADNJE LINIJE, ovo je gore nego Jagomir
Goni se u qrac Genduzi, svaki kontakt ides da se bacis, znas kad ce ti to svirat, nikad jaraniko moja
Pa kad kreneš od pojedinaca tipa bekovi, shvatiš da ti ljudi nemaju ni intelekta ni namjere igrati odbranu. Ovo nema nigdje u svijetu kao u Arsenalu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Opet smo ih stiskli. Sad ce i 3 gol 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Kako likovi ispadaju jednostavni dodavanjima... Pa da stoje samo na svojim mjestima ne bi ovako ispadali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobri smo izgleda, a ostasmo i bez lijevog beka. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Boze ti sacuvaj, kakva smijurija od ekipe
1 nas faul naspram 10, eto kako igramo odbranu, nikako
1 nas faul naspram 10, eto kako igramo odbranu, nikako
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 15 dec 2019, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo nam je najbolje odigrana tekma ove sezone, a gubimo 2:0 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pardon, 3:0 hahaha
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Tako Genduzi vrhunski si veznjak, ko i svi ostali 
Otrese ga ko da ga bog nije stvorio
Otrese ga ko da ga bog nije stvorio
Prodes vezni red i onda ide golman
City igra sa 0 inteziteta i vode 3:0
Nisam ih nikad vidio ovako opuštene i bez nekog presinga
Nisam ih nikad vidio ovako opuštene i bez nekog presinga
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad je ovaj teatar u pozadini ****. Umjesto da se odmah svi pokupe i odu kućama ili da nikako ne dođu jer se zna šta će se desiti, gospoda mirno sjedi. A o ovim na terenu da i ne pričam. Genduzi sporiji od Ezila.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Dakle golman odma
Mozel pauza pa da ono quit match?
Samo 3:0
Kod drugog gola Kola je bar 5 puta pogledo imal mu koga iza leđa i opet nije ispružio nogu da izbije loptu 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.