Ta je prica vec zastarila. Sada bi mogli o natkrivanju zapada, pa onda sipovanje juga.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:00malo je ohladila ta prica oko terena.
aktualizirat ce se opet kad Sloga izgubi sve sanse za evropu i teoretski
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ako ne dobiju Mladost nek se pokupe svi kolektivno i odu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Koliko se sjećam bila je priča mi u Banovićima, a asmirspor u Ugljeviku. Za radove na terenu ima dovoljno vremena i na ljetnoj pauzi, ali čisto sumnjam da će se raditi ove godine. Nama gori pod nogama na teren se sada nema kad misliti. Sljedeće 3 utakmice su nam biti ili ne biti svaka.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Cini mi se da su oba kluba trebala u Ugljevik, a moguce onda da se podijelili se. Mada vjerovatno nista od toga za ovu sezonu.sviunapad1010 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 22:28Koliko se sjećam bila je priča mi u Banovićima, a asmirspor u Ugljeviku. Za radove na terenu ima dovoljno vremena i na ljetnoj pauzi, ali čisto sumnjam da će se raditi ove godine. Nama gori pod nogama na teren se sada nema kad misliti. Sljedeće 3 utakmice su nam biti ili ne biti svaka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Možda su odustali zbog ovoga?
covi najavljuje 12 hibridnih terena koje će finansirati uefa.
covi najavljuje 12 hibridnih terena koje će finansirati uefa.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka preusmjere sredstva za sipove na jugu. To nam je itekako potrebno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Opet nas neće biti na tv ekranima, kardio sistem likes this.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ima li kakvih informacija, kakva je situacija pred utakmicu, ima li povredjenih, uvredjenih....il su se zabavili samo penalima.
Crveno - crni žele pobjedu u narednom susretu
Stručni štab priprema ekipu za utakmicu u kojoj se traže nova tri boda.
Nakon gostovanju u Krupi, pred Crveno - crnim je novi važan premijerligaški meč. Naš tim će na Gradskom stadionu Tušanj u 27. kolu M-Tel Premijer lige BiH dočekati ekipu Mladosti DK i ovo je susret u kojem su bodovi imperativ.
Naši prvotimci na tušanjskom travnjaku se uigravaju za protivnika koji je tek jednu poziciju iznad nas na prvenstvenoj tabeli. Mladost DK se trenutno nalazi na osmoj poziciji sa 27 osvojenih bodova. Samo dva više u odnosu na izabranike Mladena Žižovića. U slučaju pobjede Crveno - crni bi bodovno prestigli Mladost, ali i ušli u mirnije ligaške vode.
Žižović i njegovi saradnici računaju na sve raspoložive snage. Nemamo suspendovanih prvotimaca, te je na stručnom štabu da izabere najbolju jedanaestorku koja će protiv Mladosti DK ići na tri boda.
Stručni štab priprema ekipu za utakmicu u kojoj se traže nova tri boda.
Nakon gostovanju u Krupi, pred Crveno - crnim je novi važan premijerligaški meč. Naš tim će na Gradskom stadionu Tušanj u 27. kolu M-Tel Premijer lige BiH dočekati ekipu Mladosti DK i ovo je susret u kojem su bodovi imperativ.
Naši prvotimci na tušanjskom travnjaku se uigravaju za protivnika koji je tek jednu poziciju iznad nas na prvenstvenoj tabeli. Mladost DK se trenutno nalazi na osmoj poziciji sa 27 osvojenih bodova. Samo dva više u odnosu na izabranike Mladena Žižovića. U slučaju pobjede Crveno - crni bi bodovno prestigli Mladost, ali i ušli u mirnije ligaške vode.
Žižović i njegovi saradnici računaju na sve raspoložive snage. Nemamo suspendovanih prvotimaca, te je na stručnom štabu da izabere najbolju jedanaestorku koja će protiv Mladosti DK ići na tri boda.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel moguce da Vuklis ove godine standardno brani za Vojvodinu?
Koja inace renomiraniji klub od nas sigurno zadnjih 25 godina.
Preblago receno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:46Koja inace renomiraniji klub od nas sigurno zadnjih 25 godina.
tuzlanska Sloboda
-
Sunderland
- Kontakt:
Što ne bi bilo moguce, mi navijaci Slobode smo majstori za popljuvati, posrati i pokenjati se po nekome nakon prve utakmice kada ne ide. Ništa necemo da uradimo, iz x ili y razloga ali za sve bi da se pitamo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:46Jel moguce da Vuklis ove godine standardno brani za Vojvodinu?
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Druze on je dokazano bio los, zato i kazem. Uz los je bio i neozbiljan.Sunderland je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:03Što ne bi bilo moguce, mi navijaci Slobode smo majstori za popljuvati, posrati i pokenjati se po nekome nakon prve utakmice kada ne ide. Ništa necemo da uradimo, iz x ili y razloga ali za sve bi da se pitamo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:46Jel moguce da Vuklis ove godine standardno brani za Vojvodinu?
Ma on je meni bio drag lik, bez obzira na one neke kikseve.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sunderland
- Kontakt:
Toliko je loš da brani za Vojvodinu. Mi znamo, Lalatović pojma nema ko ga hebe.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:33Druze on je dokazano bio los, zato i kazem. Uz los je bio i neozbiljan.Sunderland je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:03Što ne bi bilo moguce, mi navijaci Slobode smo majstori za popljuvati, posrati i pokenjati se po nekome nakon prve utakmice kada ne ide. Ništa necemo da uradimo, iz x ili y razloga ali za sve bi da se pitamo.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:46Jel moguce da Vuklis ove godine standardno brani za Vojvodinu?
Koja inace renomiraniji klub od nas sigurno zadnjih 25 godina.![]()
Sloboda je moja nacija
S Lalatovicem bi i ovi naši trenutni proigrali.
Upravu je @tuzlak, Vuklis je bio los kod nas i to je činjenica.
Upravu je @tuzlak, Vuklis je bio los kod nas i to je činjenica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne pamtim goreg golmana u Slobodi.
Sad dok to pisete, nekako mi se vracaju sva ta imena, zapravo smo uvijek imali solidne/dobre golmane.
Dedic, Sabanovic, Mitrovic, Mujkic, Piric, Golubovic....
Aaaaaa Medic?

Dedic, Sabanovic, Mitrovic, Mujkic, Piric, Golubovic....
Aaaaaa Medic?
tz tz tz tz tz tz
-
Sariel1987
- Kontakt:
eee nemoj zajebavat to je bar vrijeme kad su igrali fudbaleri haha
meda ja,mescini sezona kad je deda otiso u penziju, vrijeme miks dedic romeo, a meda prije mujkica, a neko je jos bi izmedju haha, pa ispred kuduz, bajrovic, vojvoda, buco, sara, mesanovic.malo su se godine izmijesale al tu je to, aa krupinac?
meda ja,mescini sezona kad je deda otiso u penziju, vrijeme miks dedic romeo, a meda prije mujkica, a neko je jos bi izmedju haha, pa ispred kuduz, bajrovic, vojvoda, buco, sara, mesanovic.malo su se godine izmijesale al tu je to, aa krupinac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.