Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Sveti
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Sveti » 12 jun 2023, 07:44

:sick:
naprijed rejal

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 12 jun 2023, 07:59

Sta ocekujete od vlaha..da za nadolazeci Bajram zakolje kurban..ee bosnje bosnje

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 12 jun 2023, 11:03

Jusko00 je napisao/la:
12 jun 2023, 07:59
Sta ocekujete od vlaha..da za nadolazeci Bajram zakolje kurban..ee bosnje bosnje
:rol:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2023, 12:06

Misimovic je tu jer ga je Srbija odyebala. Igrao je za reprezentaciju kad nije igrao ni u svojim klubovima. Koliko god da je on valjao reprezentaciji,vise je njemu repka valjala.
Za ovo slikanje i ulizivanje dokazanim cetnicima nemam komentar svakako. Ne treba to ni da cudi nikoga.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 jun 2023, 12:10

Joj misketa dusmana brata mi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 12 jun 2023, 17:35

Pa vi zaboravili da je Fanaticosima dizao tri prsta kad su ga psovali zbog izdaje nakon famoznog pisma...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 12 jun 2023, 17:51

Da se ne zaboravi

Bajević odlučio da progovori: Odgurnuo sam Misimovića, on želi da odlučuje ko će igrati!
https://sportsport.ba/fudbal/dusan-baje ... ent/383571

Duško Gospodin :bih: :bow:

Za vrijeme dok je Misimović igrao za reprezentaciju BiH, imao je takođe nesporazume sa bivšim selektorima Miroslavom Ćirom Blaževićem i Safetom Sušićem. Ne želim da ulazim u pojedinosti tih nesporazuma. Na ovaj način poslije slabih rezultata BiH u kvalifikacijama za Euro i Ligi nacija, ne bih volio da se ovo shvati kao da branim predsjednika Nogometnog saveza BiH Elvedina Begića. Zaista, nemam potrebe, a niti razloga za tim", kazao je Bajević.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 jun 2023, 18:07

A ko je odlucivao da rezervni golman Maribora bude standardan reprezentativac i ucesnik utakmica UNL. Doduse mozda Miske he he.
@igrajlopte 🐦

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 12 jun 2023, 19:54

Tri pijavice.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 12 jun 2023, 21:54

f0rest1946 je napisao/la:
11 jun 2023, 21:40

:sick: :sick:
Fuj!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 12 jun 2023, 22:27

jasmin10 je napisao/la:
12 jun 2023, 12:06
Ne treba to ni da cudi nikoga.
Mene ne cudi uopste al' jaran mi jos uvijek dolazi sebi od ovog selfija ... krivim sebe, kud mu poslah link ... :think:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 13 jun 2023, 14:46

Miske srbendo :o

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 13 jun 2023, 19:12

TheClown je napisao/la:
13 jun 2023, 14:46
Miske srbendo :o

:kafa:

https://fakt or.ba/vijest/svi-incidenti-mitraljezac-misimovic-izresetao-susica-prodao-saigrace-ciro-blazevic-ga-optuzio-za-izdaju/105192

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 22 jun 2023, 04:11

U tom slučaju, BiH je u sportskom uređena po Daytonu, a ako hoćete drugačije uređenje - mijenjajte Dayton. Prosto i jednostavno, da ne može prostije i jednostavnije. A da nastavimo ovim redom, klubovi koji dolaze iz sredina gdje su većina Bošnjaci, prije svega mislim na Želju i Sarajevo, morali bi dobro razmisliti koga će slati u Izvršni odbor i za sretniju budućnost moraju zanemariti interese klubova, moraju gledati interes fudbala u BiH. Iz bošnjačkog korpusa u ovom sazivu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH tu su Irfan Durić, Azmir Husić, Fuad Čolpa, Midhat Sarajčić, Muris Jabandžić i Muhidin Raščić. Opet ćemo redom - Irfan Durić je bio član saziva i prethodnog IO, politički aktivan u NES-u, u izjavama neodmjeren, nedorečen i uvijek ide linijom manjeg otpora. Za fudbal u BiH nije učinio ništa, a u karijeri, kako piše na zvaničnoj stranici Saveza, igrao je za omladinske kategorije FK Krajina Cazin. Zastupa interese klubova iz Krajine, od kojih nijedan nije ni blizu Premijer lige, a daleko su i od vrha Prve lige FBiH. Tačnije, u Prvoj ligi FBiH nastupa samo Jedinstvo iz Bihaća, koje se redovno bori za opstanak. Azmir Husić je bivši predsjednik Slobode, tvrdi i da je bivši čelnik Tuzla Cityja, a ponovo želi na čelo crveno-crnih. Prošle godine sam napisao da je Husić od ulaska u Izvršni odbor FSBiH jedino prešao iz PDA u SDA. Više od toga ne zna se da je uradio. Doduše, nedavno je izjavio da je na sjednici rekao kolegama da “lakrdija mora prestati”, šta god to značilo. U prevodu, to vam je ono kao u “Nadrealistima”: “Čuj, Platini, ak’ to još jednom uradiš, ja se budem izgalamil na tebe.” E tako se vjerovatno i Husić “izgalamio” na Izvršnom odboru. Fuad Čolpa je predstavnik Kantona Sarajevo, dakle, Želje i Sarajeva. No, u IO FSBiH je ušao jer je, kako piše na web stranici FSBiH, “obavljao odgovorne funkcije u organima i tijelima FK Hrid, Udruženja sportskih radnika KS-a, FSKS-a i NS/FSBiH”. Dakle, nije obavljao ništa i nije radio ništa. Sa sportom ima veze kao ja sa odlaskom na Mars. Midhat Sarajčić je čovjek koji je nekada važio za najvećeg kritičara rada Saveza i bivšeg predsjednika Elvedina Begića. Od svih članova IO ima najdužu fudbalsku karijeru. Predstavnik je FS Srednjobosanskog kantona, koji nema nijednog člana Premijer lige ili Prve lige FBiH. Otkako je ušao u IO FSBiH, Sarajčiću je sve uredu u bh. fudbalu. Muris Jabandžić je ušao u IO 2021. godine i aktuelni je predsjednik NS-a ZDK-a. Od ulaska u IO FSBiH prstom nije mrdnuo. I na kraju, Muhidin Raščić, koji je predsjednik IO FS Bosansko-podrinjskog kantona. Jedini uspjeh mu je što je sina Admira ubacio u kadetsku reprezentaciju BiH. Dakle, svi nabrojani su imenovani u IO FSBiH iz sredina u kojima su Bošnjaci većina, u kojima se, ruku na srce, najviše navija za reprezentaciju. Dakle, postavljeni su od klubova koji dolaze iz gradova sa većinskim bošnjačkim stanovništvom. Osim ovoga što sam nabrojao, da nisu ništa uradili, da li ste nekada vidjeli ili čuli da je neko od nabrojanih uradio nešto za fudbal? Nisam ni ja. Zašto sam objasnio ko su ovi ljudi? Pa zato što bi se u Sarajevu mijenjao Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, a to može jedino ako se napravi neki novi savez, koji bi bio parasavez i bez Vice. Jer, dragi Bošnjaci, vi imenujete Bošnjake u IO FSBiH, a Vicu imenuju Srbi iz FSRS-a, pa ga oni mogu i mijenjati. U principu, najmanji problem je upravo Vico Zeljković. I dok on gradi ugled u svijetu fudbala posljednjih godina od dolaska na čelo Saveza, dotle bošnjački predstavnici šute i uživaju u tome što je “Vico kriv za sve”. Kod njih vrijedi: “Ne talasaj” i “Nek’ ne puca.” U toj bari punoj krokodila, Zeljković ispada najveći pobjednik, jer podanički odnos svih ostalih članova IO njemu itekako dobro dođe. Pomenuti članovi IO se očito vode onom da je šutnja zlato. A u ovom slučaju nije. Dakle, Vico je u ovoj priči potpuno nebitan.
Dobar tekst novinara oslobođenje sporta ili kako već.

Samo da se najebem familije i mrtvih svim Bošnjacima u IO saveza.

****! Mater vam yebem, ostavke **** vam smrdljiva materina!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 jun 2023, 04:51

Sad kad je formirana nova vlast u federaciji zar nije vrijeme za sda kadrove da lete sa svih pozicija.. kad ce tacno ova kopilad u savezu biti smjenjena tj kad su kantonalni izbori za predstavnike u fs?

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 22 jun 2023, 05:32

Ovo morate pogledati

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 jun 2023, 08:48

Ado1922 je napisao/la:
12 jun 2023, 17:51
Da se ne zaboravi

Bajević odlučio da progovori: Odgurnuo sam Misimovića, on želi da odlučuje ko će igrati!
https://sportsport.ba/fudbal/dusan-baje ... ent/383571

Duško Gospodin :bih: :bow:

Za vrijeme dok je Misimović igrao za reprezentaciju BiH, imao je takođe nesporazume sa bivšim selektorima Miroslavom Ćirom Blaževićem i Safetom Sušićem. Ne želim da ulazim u pojedinosti tih nesporazuma. Na ovaj način poslije slabih rezultata BiH u kvalifikacijama za Euro i Ligi nacija, ne bih volio da se ovo shvati kao da branim predsjednika Nogometnog saveza BiH Elvedina Begića. Zaista, nemam potrebe, a niti razloga za tim", kazao je Bajević.
ma standardni pochetnik,dok mu odgovara stanje multi kulti on je ko hljeb,cim vidi da je ugrozen tu su tri prsta i seljacki fazoni
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 22 jun 2023, 17:48

Ljudi moze li mi ko kazati, ko je ovaj gico zeljkovic i sta mu dodje suad zeljkovic onaj premjer nekadasnjo
Pravda za Tyson Furya

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 23 jun 2023, 17:05

Kriterij i uslov Saveza odnosno din dušmana za novog selektora je da uradi manje od prethodnog, odnosno da još više sroza ugled reprezentacije, a vi kako hoćete.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jun 2023, 17:17

CAGarfia je napisao/la:
22 jun 2023, 04:11
U tom slučaju, BiH je u sportskom uređena po Daytonu, a ako hoćete drugačije uređenje - mijenjajte Dayton. Prosto i jednostavno, da ne može prostije i jednostavnije. A da nastavimo ovim redom, klubovi koji dolaze iz sredina gdje su većina Bošnjaci, prije svega mislim na Želju i Sarajevo, morali bi dobro razmisliti koga će slati u Izvršni odbor i za sretniju budućnost moraju zanemariti interese klubova, moraju gledati interes fudbala u BiH. Iz bošnjačkog korpusa u ovom sazivu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH tu su Irfan Durić, Azmir Husić, Fuad Čolpa, Midhat Sarajčić, Muris Jabandžić i Muhidin Raščić. Opet ćemo redom - Irfan Durić je bio član saziva i prethodnog IO, politički aktivan u NES-u, u izjavama neodmjeren, nedorečen i uvijek ide linijom manjeg otpora. Za fudbal u BiH nije učinio ništa, a u karijeri, kako piše na zvaničnoj stranici Saveza, igrao je za omladinske kategorije FK Krajina Cazin. Zastupa interese klubova iz Krajine, od kojih nijedan nije ni blizu Premijer lige, a daleko su i od vrha Prve lige FBiH. Tačnije, u Prvoj ligi FBiH nastupa samo Jedinstvo iz Bihaća, koje se redovno bori za opstanak. Azmir Husić je bivši predsjednik Slobode, tvrdi i da je bivši čelnik Tuzla Cityja, a ponovo želi na čelo crveno-crnih. Prošle godine sam napisao da je Husić od ulaska u Izvršni odbor FSBiH jedino prešao iz PDA u SDA. Više od toga ne zna se da je uradio. Doduše, nedavno je izjavio da je na sjednici rekao kolegama da “lakrdija mora prestati”, šta god to značilo. U prevodu, to vam je ono kao u “Nadrealistima”: “Čuj, Platini, ak’ to još jednom uradiš, ja se budem izgalamil na tebe.” E tako se vjerovatno i Husić “izgalamio” na Izvršnom odboru. Fuad Čolpa je predstavnik Kantona Sarajevo, dakle, Želje i Sarajeva. No, u IO FSBiH je ušao jer je, kako piše na web stranici FSBiH, “obavljao odgovorne funkcije u organima i tijelima FK Hrid, Udruženja sportskih radnika KS-a, FSKS-a i NS/FSBiH”. Dakle, nije obavljao ništa i nije radio ništa. Sa sportom ima veze kao ja sa odlaskom na Mars. Midhat Sarajčić je čovjek koji je nekada važio za najvećeg kritičara rada Saveza i bivšeg predsjednika Elvedina Begića. Od svih članova IO ima najdužu fudbalsku karijeru. Predstavnik je FS Srednjobosanskog kantona, koji nema nijednog člana Premijer lige ili Prve lige FBiH. Otkako je ušao u IO FSBiH, Sarajčiću je sve uredu u bh. fudbalu. Muris Jabandžić je ušao u IO 2021. godine i aktuelni je predsjednik NS-a ZDK-a. Od ulaska u IO FSBiH prstom nije mrdnuo. I na kraju, Muhidin Raščić, koji je predsjednik IO FS Bosansko-podrinjskog kantona. Jedini uspjeh mu je što je sina Admira ubacio u kadetsku reprezentaciju BiH. Dakle, svi nabrojani su imenovani u IO FSBiH iz sredina u kojima su Bošnjaci većina, u kojima se, ruku na srce, najviše navija za reprezentaciju. Dakle, postavljeni su od klubova koji dolaze iz gradova sa većinskim bošnjačkim stanovništvom. Osim ovoga što sam nabrojao, da nisu ništa uradili, da li ste nekada vidjeli ili čuli da je neko od nabrojanih uradio nešto za fudbal? Nisam ni ja. Zašto sam objasnio ko su ovi ljudi? Pa zato što bi se u Sarajevu mijenjao Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, a to može jedino ako se napravi neki novi savez, koji bi bio parasavez i bez Vice. Jer, dragi Bošnjaci, vi imenujete Bošnjake u IO FSBiH, a Vicu imenuju Srbi iz FSRS-a, pa ga oni mogu i mijenjati. U principu, najmanji problem je upravo Vico Zeljković. I dok on gradi ugled u svijetu fudbala posljednjih godina od dolaska na čelo Saveza, dotle bošnjački predstavnici šute i uživaju u tome što je “Vico kriv za sve”. Kod njih vrijedi: “Ne talasaj” i “Nek’ ne puca.” U toj bari punoj krokodila, Zeljković ispada najveći pobjednik, jer podanički odnos svih ostalih članova IO njemu itekako dobro dođe. Pomenuti članovi IO se očito vode onom da je šutnja zlato. A u ovom slučaju nije. Dakle, Vico je u ovoj priči potpuno nebitan.
Dobar tekst novinara oslobođenje sporta ili kako već.

Samo da se najebem familije i mrtvih svim Bošnjacima u IO saveza.

****! Mater vam yebem, ostavke **** vam smrdljiva materina!

SAVEZ NAPOLJE!!!

ŠTA JE SA OSTALIM MEDIJSKIM KUCAMA???????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.