Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

brazzo
Kontakt:

Re: $: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la brazzo » 19 jun 2014, 23:54

EDO299 je napisao/la:Pozdrav svima :salut:
Imam problem koji me strasno nervira. Naime, Youtube mi ne radi. Net mi otvara sve stranice kako treba, samo youtube nece, samo se onaj krug gore okreće. Da puno ne pricam imate sliku, sve ce vam reci. Brzina neta 5.09 na speedtest-u. Moja TV paket. Ponavljam sve stranice idu "ko podmazane" ali youtube nema sanse. Zna li IKO u cemu je problem, bio bi mu zahvalan.
slika
nisi jedini izgleda je neki bug u pitanju kod mene na mobu sve u redu ali na racunaru ista stvar preko bilo kojeg browsera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

EDO299
Kontakt:

Re: $:

Post Postao/la EDO299 » 19 jun 2014, 23:58

brazzo je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Pozdrav svima :salut:
Imam problem koji me strasno nervira. Naime, Youtube mi ne radi. Net mi otvara sve stranice kako treba, samo youtube nece, samo se onaj krug gore okreće. Da puno ne pricam imate sliku, sve ce vam reci. Brzina neta 5.09 na speedtest-u. Moja TV paket. Ponavljam sve stranice idu "ko podmazane" ali youtube nema sanse. Zna li IKO u cemu je problem, bio bi mu zahvalan.
slika
nisi jedini izgleda je neki bug u pitanju kod mene na mobu sve u redu ali na racunaru ista stvar preko bilo kojeg browsera.

I meni na mobu ide uredno, 'bem li im majku, nemam sta slusat' , DM SAT kuknjava kuknjava
At the end of the storm there's a golden sky..

AsharaK
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la AsharaK » 20 jun 2014, 12:29

Tražim opet pomoć... Kako na najlakši način dobiti igre na steamu? Takmičim se sa drugom ko će imati steam u većem iznosu, pa eto, dijelimo nagradu. :P
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 jun 2014, 13:29

AsharaK je napisao/la:Tražim opet pomoć... Kako na najlakši način dobiti igre na steamu? Takmičim se sa drugom ko će imati steam u većem iznosu, pa eto, dijelimo nagradu. :P
pa osim nagradnih igara aka giveaway-a drugih nacina nemas
tu i tamo oni stave neku igru za dž kao sto je bio slucaj sa Sniper Elite II prije 2-3 sedmice
ne postoji ni jedan drugi nacin da ti neko da dzaba/pokloni igru, nisu ni oni bas s Marsa pali
uostalom ako imas karticu i viska para na istoj, Steam Summer Sale je u toku pa bujrum ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la AsharaK » 20 jun 2014, 13:30

miki_92 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Tražim opet pomoć... Kako na najlakši način dobiti igre na steamu? Takmičim se sa drugom ko će imati steam u većem iznosu, pa eto, dijelimo nagradu. :P
pa osim nagradnih igara aka giveaway-a drugih nacina nemas
tu i tamo oni stave neku igru za dž kao sto je bio slucaj sa Sniper Elite II prije 2-3 sedmice
ne postoji ni jedan drugi nacin da ti neko da dzaba/pokloni igru, nisu ni oni bas s Marsa pali
uostalom ako imas karticu i viska para na istoj, Steam Summer Sale je u toku pa bujrum ;)
Nisam mislio na to da mi steam daje igre već postoji li nešto sa strane, neki sajtovi isl?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 jun 2014, 13:35

ne postoji, zasto bi ti neko davao igre za DŽ

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 20 jun 2014, 22:51

kako da blokiram određenu web stranicu??? prob'o sam preko onog drivers,system 32,hosts al neće..imal neko drugu ideju???
A.F.C. Bournemouth!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 20 jun 2014, 22:58

slika

Naravno, ako koristis avast...
- Ed Woodward for Prime Minister !

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 26 jun 2014, 01:29

Pozdrav,
Ko ima iskustva sa
Sony vaio SVF-1521F2EW
Ima neka opcija da ga kupim povoljno ali ne znam koliko je dobar!?
FKS❤️1946

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 jun 2014, 16:58

ajde da prvo ovdje pokusam.. je li ko imao iskustva u povezivanju You Tube naloga sa onim adsensom. Konkretno mislim na eventualne probleme koji mogu nastat zbog klipova koji nisu iskljucivo vlasnistvo iako su dobijene dozvole (odnosno disputovana su autorska prava).
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 26 jun 2014, 17:14

Moze li neko pomoci, imam problem sa NBA 2k14, hocu da igram sa joystickom i nisu mi dobre postavke, a ne mogu da izmjenim jer nece da mi sacuva.....
Sad imam pitanje ima li kakav patch ili nešto slicno da mi rijesi ovaj problem

brazzo
Kontakt:

Re: $: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la brazzo » 27 jun 2014, 00:27

Ramsey16 je napisao/la:Moze li neko pomoci, imam problem sa NBA 2k14, hocu da igram sa joystickom i nisu mi dobre postavke, a ne mogu da izmjenim jer nece da mi sacuva.....
Sad imam pitanje ima li kakav patch ili nešto slicno da mi rijesi ovaj problem
kako mislis nece da sacuva.. kod mene je radilo normala samo izmjenio neke stvari, onako kako meni pase i kako sam naviko. Mozes izguglat neki button config koji tebi odgovara.. nemojte molim vas zatrpat ovo moje prethodno pitanje :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2014, 22:34

Treba mi mala pomoc !

Kada spojim eksterni HD na PC (preko USB) ucita ga ali mi ga ne pokazuje na My Computer, znaci nema ikone da ga otvorim!

Kako da ovo sredim, nadam se da sam objasnio kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 27 jun 2014, 23:11

kako mogu sprijeciti , da kada pritisnem F1 tipku na HP laptopu, pojavi mi se "Pomoc i podrska u sustavu Windows" ...?

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 27 jun 2014, 23:23

johnnyyK je napisao/la:kako mogu sprijeciti , da kada pritisnem F1 tipku na HP laptopu, pojavi mi se "Pomoc i podrska u sustavu Windows" ...?
ne mozes sprijecit, to je tipka,komanda,dio sustava
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 jun 2014, 00:52

Raja za koliko para se moze sklopiti solidan gejmerski pc?

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

miki_92
Kontakt:

Re:

Post Postao/la miki_92 » 28 jun 2014, 01:37

Sveti je napisao/la:Raja za koliko para se moze sklopiti solidan gejmerski pc?

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
:mrgreen:
Intel Haswell i5 4570 354,90 KM ili nesto slabiji Intel® Core™ i5-4440 339,90
MB LGA1150 H81 Gigabyte GA-H81M-S2PV 114,90 KM
Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600MHz 159,90 KM
Toshiba 500GB sata III 6gb/s 7200rpm 97,90 KM
Raidmax Super Viper Black 81,90 KM
LC Power LC600H-12 600W napajanje 74,90 KM
AMD Radeon 7850 Powercolor 2GB DDR5 256bit 314,90 KM ili GTX650-Ti MSI Boost 2GB, DDR5 329,90 KM

sve ovo je sastavljeno kod mickey84 na piku ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jun 2014, 14:16

Kako se zove onaj program koji sluzi da kad skeniram stranicu knjige recimo, taj tekst odmah kovertuje u tekst koji se moze obradjivati, kopirati itd. ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 jun 2014, 14:22

pomagajte ljudi, PS3, slim verzija ili kako vec, 2 dzojstika, 2 originalne igrice (zadnji neki gta koji dodje i isti tako metal gear solid), vazda nekih igrica na disku, neki akaunt za skidanje igara sto se, opet koliko sam ja razumio, preko njega mogu svako malo skidati neke dzaba igrice, disk konzole je 250 giga ako sam dobro zapamtio, valjda ima takva verzija, znaci sve to za 300 maraka, provjereno ocuvano jer bi se uzelo od poznanika, vrijedi li dati pare? :hmmmmm:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 28 jun 2014, 14:40

brazzo je napisao/la:ajde da prvo ovdje pokusam.. je li ko imao iskustva u povezivanju You Tube naloga sa onim adsensom. Konkretno mislim na eventualne probleme koji mogu nastat zbog klipova koji nisu iskljucivo vlasnistvo iako su dobijene dozvole (odnosno disputovana su autorska prava).
Imao sam ja. Zaradio prvih 8-9 €, a mislim (nisam siguran), da se nakon 10 zarađenih može preuzeti novac. Tada su me banovali upravo zbog takvog jednog videa (inače sam postavljao golove sa utakmica na kanal i pokušavao sam maksimalno sakriti watermark i ime videa), ali ipak su jednom skontali tako da je sve otišlo u propast.
Kasnije sam pokušao još jednom, isti slučaj, snimao ZMBT, čini mi se, i jednom prilikom zbog pjesme koju je neki amater pjevao su me opet blokirali, jer se kao jedan dio muzike poklapao sa autorskim pravima.

Sve u svemu, možeš pokušati, ali samo u slučaju da imaš original neke videe, u suprotnom, vjerovatno ćeš džaba trošiti vrijeme. Kao što sam i ja, nažalost.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 14 gostiju.